Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Jeffrey de Zwaan - Darin Young (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 17/12/2019, 14:42 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

De loopbaan van Van Barneveld is ten einde gekomen door de Amerikaan Darin Young. In de tweede wedstrijd neemt hij het op tegen een protegee van de Hagenees, namelijk de Rijswijker Jeffrey de Zwaan.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Jeffrey de Zwaan
Jeffrey de Zwaan

Jeffrey de Zwaan: Hoogte jeugdspeler op Order of Merit

De 23-jarige Jeffrey de Zwaan is van zijn generatie misschien wel de speler die het verst is in zijn ontwikkeling. De darter uit Rijswijk heeft al een Tour Card sinds hij negentien is en werd vorig jaar bekend bij het grote publiek door de halve finale te halen op de World Matchplay na overwinningen op Van Gerwen, Lewis en Chisnall. Daarnaast won hij vorig jaar al zijn eerste titel op een Players Championship, een prestatie die hij dit jaar wist te herhalen door een finale van Stephen Bunting te winnen. Ook bereikte hij dit jaar een tweede finale maar deze verloor hij van James Wade.Door zijn prestaties vergeet men al snel dat De Zwaan eigenlijk nog een jeugdspeler is. Hij deed dit jaar nog mee aan het jeugd-WK waar hij in de kwartfinale met 6-5 verloor van de latere winnaar Luke Humphries, een wedstrijd die eigenlijk de finale had moeten zijn in plaats van de 6-0 overwinning van Humphries op Gawlas. Jeffrey deed dit jaar nog mee aan een aantal Development Tours waar spelers tot en met 24 aan mee mogen doen, daar wist hij nog één titel op zijn naam te schrijven. The Black Cobra bereikte zijn hoogtepunt van het jaar op het European Championship waar hij de kwartfinale bereikte door Peter Wright en landgenoot Jermaine Wattimena te verslaan.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 94.5


Dubbels: 36%


180ers per leg: 0.33


Statistieken over 249 legs

Logo Darin Young
Darin Young

Darin Young: Beëindigt carrière Van Barneveld

Darin Young was dit jaar de beste speler op de CDC Tour, de hoogste Noord-Amerikaanse dartscompetitie. Daar haalde hij op vijf van de tien toernooien de finale en wist hij er drie winnend af te sluiten. In deze gewonnen finales scoorde hij gemiddelden van 86, 92 en 85. Young deed ook tweemaal mee aan de Grand Slam of Darts (2008 en 2009) waar hij beide keren door de groepsfase kwam maar bij de laatste zestien verloor. Ally Pally is voor hem bekend terrein gezien hij hier tussen 2005 en 2015 vrijwel jaarlijks te vinden was. Hij wist in al die jaren maar één wedstrijd winnend af te sluiten, in 2009 versloeg hij Andy Smith met 3-2.De overwinning die Big Daddy behaalde op Raymond van Barneveld afgelopen weekend was dan ook zijn grootste prestatie tot nu toe. In de eerste set miste de Nederlander dubbel op dubbel waar Young van profiteerde. In de tweede set leek Barney richting zijn topniveau te groeien door de set met 3-0 te winnen en een 13-darter te gooien. Darin zal tot zijn opluchting hebben gezien dat Van Barneveld dit niveau niet lang vol kon houden, de Amerikaan gooide in de derde set zelf een 13-darter en ontsnapte toen Van Barneveld een pijl voor de set miste. Nadat Young op 2-1 in sets kwam werd het er voor de vijfvoudig wereldkampioen alleen maar moeilijker op en won Young ook de vierde set na vier gemiste setdarts van Raymond.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 86.2


Dubbels: 39%


180ers per leg: 0.12


Statistieken over 322 legs (CDC Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.