Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Kim Huybrechts - Geert Nentjens (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 12/12/2019, 01:19 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

In de eerste ronde krijgen we een clash der Lage Landen te zien. De ervaren Kim Huybrechts neemt het op tegen de jonge Geert Nentjes. Zij speelden in februari tegen elkaar op een Players Championship, toen won Huybrechts met 6-5.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Kim Huybrechts
Kim Huybrechts

Kim Huybrechts: Ruim 25 plaatsen gezakt in twee jaar tijd

Kim Huybrechts kende in 2012 een topjaar, toen haalde hij de finale van de Players Championships Finals, de halve finale van het European Championship en de kwartfinale van het WK. In 2016 en 2017 haalde hij nog enkele kwartfinales waardoor hij een uitnodiging kreeg voor de premier league, sindsdien is Huybrechts in rap tempo uit de top zestien gevallen. We vinden de Belg tegenwoordig terug op de 41e plaats van de wereldranglijst en zien hem steeds minder op de televisietoernooien. Op de dertig Players Championships dit jaar kwam hij slechts één keer tot de kwartfinale, wel verdiende hij genoeg om aan de Players Championship Finals mee te mogen doen. Dit was het enige majortoernooi waar hij zich dit jaar voor kwalificeerde, ondanks redelijk spel verloor hij daar zijn openingsduel met 6-5 van Mensur Suljovic.The Hurricane kwalificeerde zich vijf keer voor een EuroTour dit jaar. Hij wist daar twee keer tot de laatste zestien te komen maar kwam net tekort om zich te kwalificeren voor het EK. De top 32 van de EuroTour verdient hier een ticket voor, Kim eindigde op de 33e plaats. Hij kwam natuurlijk wel in actie op het UK Open maar moest al vroeg het strijdtoneel verlaten. Huybrechts won zijn eerste wedstrijd met 10-3 van Pete Hudson maar verloor vervolgens met 6-10 van Simon Stevenson.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 93.5


Dubbels: 33%


180ers per leg: 0.21


Statistieken over 126 legs

Logo Geert Nentjens
Geert Nentjens

Geert Nentjes: Whitewash tegen Pipe

Geert Nentjes wist zich vorig jaar via de Development Tour voor het eerst te plaatsen voor het WK. De toen 20-jarige Nederlander moest zijn meerdere erkennen in Nathan Aspinall die met 3-0 won en vervolgens zelfs de halve finale haalde. Dit jaar kwalificeerde Nentjes zich opnieuw via de Development Tour waar spelers tot 24 jaar aan mee mogen doen. Hij deed aan alle twintig jeugdtoernooien mee dit jaar en haalde daar vier finales waarvan hij er twee won. Via deze route verdiende hij ook zijn Tour Card waardoor hij dit jaar voor het eerst met de senioren mee kon doen, op de dertig Players Championships wist hij één keer de laatste zestien te bereiken (september). Daarnaast deed hij mee aan alle dertien kwalificatietoernooien voor de EuroTour, hij wist echter geen enkele keer door te dringen tot het hoofdtoernooi.De darter uit Urk heeft dus nog niet de stap naar het grote podium kunnen maken. Wel wist hij dit jaar voor het eerst wedstrijden op een groot toernooi te winnen. Op het UK Open versloeg hij David Evans (6-5), Jarred Cole (6-3) waarna hij vervolgens ook voor het eerst een profspeler uitschakelde. De Zoet was met 6-0 te sterk voor Justin Pipe en werd vervolgens bij de laatste 64 uitgeschakeld door Max Hopp (3-10).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 89.9


Dubbels: ?


180ers per leg: 0.23


Statistieken over 440 legs (Players Championships)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.