Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Krzysztof Ratajski - Zoran Lerchbacher (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 16/12/2019, 17:43 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Zoran Lerchbacher zorgde voor één van de vele verrassingen in de openingsronde en mag het nu opnemen tegen Krzysztof Ratajski. De Pool heeft zich in sneltreinvaart in de top 25 van de PDC gegooid en lijkt nog lang niet klaar met zijn opmars.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Krzysztof Ratajski
Krzysztof Ratajski

Krzysztof Ratajski: Stijgt in rap tempo op de Order of Merit

Krzysztof Ratajski kreeg vanuit het niets bekendheid bij de PDC door zonder Tour Card drie vloertoernooien te winnen waaronder twee Players Championships in één weekend. Daarnaast kwam de Pool op het UK Open, de Players Championships Finals én de Grand Slam tot de laatste zestien. Ratajski verdiende hierdoor automatisch een Tour Card waardoor hij aan alle PDC vloertoernooien mee mag doen. Hij haalde op de dertig Players Championships in totaal vier finales waarvan hij er twee won. Op de eerste versloeg hij Nathan Aspinall met 8-3 in de finale, op de tweede was hij met 8-7 te sterk voor Dimitri van den Bergh. Daarnaast won hij ook voor het eerst een EuroTour door in Gibraltar achtereenvolgens Beaton, Cullen, White, Gurney en Chisnall uit te schakelen.The Polish Eagle haalde in de eerste helft van het jaar de laatste zestien op het UK Open en de World Matchplay. In de afgelopen maanden ging het hem iets minder goed af op televisie. Zowel bij de World Grand Prix, het European Championship als de Players Championship Finals werd hij bij de laatste 32 uitgeschakeld. Wel wist hij voor het eerst een kwartfinale te bereiken op televisie. Op de World Series Finals versloeg de nummer 21 van de wereld Aspinall en Gurney waarna Suljovic te sterk was in de beslissende leg (9-10).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 95.2


Dubbels: 35%


180ers per leg: 0.17


Statistieken over 326 legs

Logo Zoran Lerchbacher
Zoran Lerchbacher

Zoran Lerchbacher: Verslaat Jamie Hughes

Zoran Lerchbacher staat voor de vierde keer op het WK van de PDC. Nadat hij in 2013 en 2016 zijn openingsduel verloor lukte het hem twee jaar geleden eindelijk om de tweede ronde te bereiken na een 3-2 overwinning op Mervyn King. Dit jaar leek hij net als vorig jaar het WK mis te lopen omdat hij weinig presteerde op de Pro Tour. Op de dertig Players Championships verloor hij maar liefst twintig keer in de eerste ronde (laatste 128) en kwam hij slechts één keer tot de laatste zestien. Daarnaast wist hij zich voor geen enkele EuroTour te kwalificeren en lag hij er ook op de kwalificaties voor televisietoernooien telkens in de eerste ronde uit. Hij verdiende een ticket voor dit WK door de WK-qualifier van Zuid-Oost Europa te winnen, een toernooi waar verder geen profdarters in actie kwamen en hij in de finale Rusy-Jake Rodriguez versloeg.In de openiningswedstrijd op dit WK zagen we Zoran ver boven zijn niveau van dit jaar uitstijgen. De Oostenrijker won met 3-2 in sets van Jamie Hughes en deed in niets onder voor de Engelsman. The Hypercane gooide gemiddeld 94 punten per beurt, raakte 38% van zijn checkouts en gooide vijf maximale scores. Daarnaast wist hij een 121- en een 131-finish uit te gooien.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 90.1


Dubbels: ?


180ers per leg: 0.19


Statistieken over 428 legs (Players Championships)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.