Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Luke Woodhouse - Paul Lim (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 13/12/2019, 00:02 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

De zaterdag brengt ons een wedstrijd tussen twee generaties. Paul Lim stond voor het eerst op een WK in 1982, zijn tegenstander Luke Woodhouse debuteert dit weekend en was pas twee jaar oud toen Lim zijn befaamde 9-darter gooide.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Luke Woodhouse
Luke Woodhouse

Luke Woodhouse: Stunt tegen Gurney

De 31-jarige Luke Woodhouse kwam in 2013 voor het eerst op de radar toen hij een toernooi won bij de PDC Challenge Tour, de tweede divisie van de PDC. Sindsdien heeft het lang geduurd voor de man uit Worcestershire de stap naar het volgende niveau kon maken. In 2018 won hij voor het eerst een Tour Card maar presteerde nog niet veel in het circuit. Op de dertig Players Championships kwam hij geen enkele keer tot de kwartfinale en op de drie EuroTours waar hij zich voor kwalificeerde won hij in totaal één wedstrijd. Dit jaar deed hij opnieuw aan alle dertig Players Championships mee en wist hij in juni voor het eerst een kwartfinale te halen. Ook kwalificeerde hij zich opnieuw voor drie EuroTours, opnieuw won hij slechts één wedstrijd in totaal.Woody heeft nog vrij weinig podiumervaring opgedaan. In 2015 deed hij mee aan het UK Open maar sneuvelde al na één wedstrijd. Dit jaar deed hij voor de tweede keer mee en won hij van Beverigde (6-2), Dobey (6-4), Carlin (10-7) waarna hij bij de laatste 32 van Wattimena verloor met 8-10. Ook deed hij mee aan de Players Championship Finals vorige maand waar hij in de eerste ronde stuntte door met 6-5 van Daryl Gurney te winnen, in de tweede ronde bleek Gabriel Clemens te sterk (3-6).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 90.4


Dubbels: 34%


180ers per leg: 0.24


Statistieken over 54 legs

Logo Paul Lim
Paul Lim

Paul Lim: Een dartsveteraan

Bij de trouwe kijker van het WK Darts zal Paul Lim een bekend gezicht zijn. De 65-jarige darter uit Singapore stond in 1982 voor het eerst op het WK van de BDO en stond in totaal twaalf edities op Lakeside. Hij haalde één keer de kwartfinale (1990) wat hem toen £3,000 opleverde. Veel meer plezier zal hij gehad hebben van de 9-darter die hij toen gooide gezien deze hem maar liefst £52,000 opleverde, meer dan het dubbele dat WK-winnaar Phil Taylor kreeg bij zijn titel! Het leverde Lim een heldenstatus op, het is namelijk nog steeds de enige 9-darter die ooit is gegooid op het WK van de BDO.


het WK van de PDC waar hij zes keer op rij in actie kwam. Na een lange afwezigheid tussen 2002 en 2013 was hij in de afgelopen jaren bijna iedere editie weer van de partij. Hoewel hij het publiek altijd aan zijn zijde heeft leverde dit hem nog geen spectaculaire prestaties op. In december 2017 versloeg hij Leung (2-0) en Mark Webster (3-2) waarna Gary Anderson met 1-4 te sterk was. Vorig jaar werd hij in de eerste ronde uitgeschakeld door Ross Smith (1-3).


In 1997 verscheen Lim voor het eerst opThe Singapore Slinger kwalificeerde zich voor dit WK als de nummer drie van de Asia Tour. Daar haalde hij op vier van de twaalf toernooien de finale. In de eerste finale gooide hij een torenhoog gemiddelde (105.3) maar verloor met 5-4 van Lam. In de tweede was hij scorend minder sterk (90.0 gemiddeld) maar won hij met 5-2 van Leung. In de zomer haalde hij een finale die hij met een gemiddelde van 90 met 5-1 won van Zong, een week later verloor hij met een gemiddelde van 87 van Yamada (5-4).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 89.6


Dubbels: 41%


180ers per leg: 0.23


Statistieken over 365 legs (Asia Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.