Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Mark McGeeney - Matt Campbell (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 12/12/2019, 18:37 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Mark McGeeney maakte dit jaar de overstap naar de PDC en haalde via de ProTour het WK. Zijn tegenstander is de Canadees Matt Campbell die nog nooit voor een groot publiek speelde. Kan McGeeney hiervan profiteren?

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Mark McGeeney
Mark McGeeney

Mark McGeeney: In de schaduw van Durrant

Mark McGeeney begint aan zijn eerste WK bij de PDC maar heeft al vier wereldkampioenschappen bij de BDO meegemaakt. In 2016, 2017 en 2019 kwam hij daar tot de laatste zestien, in januari 2018 wist hij zelfs de finale te halen. Deze finale verloor hij van Glen Durrant die net als McGeeney dit jaar de overstap naar de PDC maakte.


PDC het geval. Waar de drievoudig Lakeside kampioen al £176,000 in een jaar verdiende moet McGeeney het met £24,500 doen. Een groot deel hiervan verdiende de 47-jarige Engelsman door de halve finale te halen op een Players Championship in maart. Sindsdien kwam hij nog vier keer tot de laatste zestien maar verloor hij ook vaak al in de eerste ronde.


Zoals McGeeney bij de BDO niet aan Durrant kon tippen is dit ook bij de The Gladiator wist zich voor twee van de dertien EuroTours te kwalificeren, één keer verloor hij in de eerste ronde en één keer kwam hij tot de laatste zestien.De resultaten van Mark op zijn eerste twee majors stelden teleur. Op het UK Open verloor hij bij de laatste 128 met 6-3 van Madars Razma en gooide hij gemiddeld slechts 85 punten per beurt. Op de Players Championship Finals vorige maand verloor hij in de eerste ronde met 6-4 van Gabriel Clemens, wel kwam hij tot een gemiddelde van 91 punten per beurt en een finishpercentage van 33%

Statistieken 2019

Gemiddelde: 93.8


Dubbels: 42%


180ers per leg: 0.25


Statistieken over 59 legs

Logo Matt Campbell
Matt Campbell

Matt Campbell: De nummer twee van Noord-Amerika

Matt Campbell is één van de grote onbekenden op dit WK. Niet alleen debuteert hij op dit WK op televisie, hij is ook nog eens de enige speler zonder Wikipedia-pagina. De in Ontario geboren darter won afgelopen juni voor het eerst een toernooi bij de CDC, de hoogste dartsafdeling in Noord-Amerika. Het algehele niveau van de WK-qualifiers uit Noord-Amerika was niet erg hoog in de afgelopen jaren, wellicht kan Campbell meer brengen. In die bewuste finale in juni gooide hij gemiddeld namelijk 95.5 per beurt.Na die eerste titel  op het vijfde CDC-event ging het voortvarend bij Matt. Op het zesde en zevende event haalde hij ook de finale maar verloor hij met gemiddelden van ongeveer 92 en 80, het achtste toernooi wist hij te winnen met een gemiddelde van 92 in de eindstrijd. De Canadees speelt dus zo nu en dan op een niveau waarmee hij in deze openingsronde een prima kans maakt maar zijn gemiddelde van 86.3 over alle CDC-events is over het algemeen te laag voor het grote WK-podium.Statistieken 2019

Gemiddelde: 86.3


Dubbels: 37%


180ers per leg: 0.18


Statistieken over 300 legs (CDC Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.