Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Raymond van Barneveld - Darin Young (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 12/12/2019, 20:52 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Raymond van Barneveld komt op zijn laatste WK ooit een oude bekende tegen. Hij won in 2006 met 6-2 van Darin Young tijdens de Las Vegas Desert Classic en won in 2008 opnieuw van hem tijdens de Grand Slam of Darts. Kan hij dit ruim een decennium later opnieuw?

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld: Schakelt hulp in van Taylor

Raymond van Barneveld is begonnen aan zijn laatste toernooi als profdarter. In januari 2007 wist de Nederlander het WK voor het laatst te winnen, daarna kwam hij in 2009 nog tot de finale en bereikte hij nog meermaals de halve finale. In januari 2017 zagen we hem voor het laatst een halve finale spelen in Ally Pally en een jaar later verloor hij in de kwartfinale van Michael van Gerwen met 4-5. Sinds begin 2018 is het snel bergafwaarts gegaan met Van Barneveld. Omdat hij steeds verder weg zakte op de Order of Merit moest hij zich dit jaar kwalificeren via de ProTour en ging hij daar met frisse tegenzin naar toe. Hij blonk zelden echt uit op deze toernooien maar verdiende genoeg prijzengeld met één finaleplaats op een Players Championship in maart en vier kwalificaties voor een EuroTour.Op de grote televisietoernooien blonk Barney dit jaar uit in afwezigheid. Op het UK Open verloor hij al bij de laatste 64 en voor de premier league kreeg hij alleen door zijn prestaties uit het verleden een uitnodiging. Het niveau lag veel te hoog voor de Hagenees die kansloos negende werd en er halverwege dus al uit lag. Na pijnlijke 7-1 en 7-0 nederlagen tegen Gurney en Van Gerwen kondigde hij direct zijn afscheid aan, hier kwam hij enkele dagen later toch nog op terug. In de afgelopen twee maanden zag het er allemaal weer iets beter uit voor de vijfvoudig wereldkampioen. Hij kwam op de World Series Darts Finals en de Players Championship Finals tot de kwartfinale en won op die toernooien van Wattimena, Cullen, Aspinall en Durrant. In aanloop naar zijn laatste WK traint het WK" schreef Barney op zijn Twitteraccount.Barney samen met de grootste darter ooit. Aanvankelijk zou Raymond met Jeffrey de Zwaan trainen maar gezien dit zijn mogelijke tegenstander in de tweede ronde is was dat plan na de loting van de baan. "Ik ben heel blij dat Phil Taylor mij helpt met de trainingen voor

Statistieken 2019

Gemiddelde: 93.65


Dubbels: 37%


180ers per leg: 0.20


Statistieken over 362 legs

Logo Darin Young
Darin Young

Darin Young: Terug na vijf jaar afwezigheid

Darin Young kwalificeerde zich voor het WK als beste speler van de CDC Tour, de hoogste Noord-Amerikaanse dartscompetitie. Het wordt het tiende wereldkampioenschap voor de Amerikaan die er tussen 2005 en 2015 vrijwel altijd bij was. In die tijd wist hij slechts één WK-wedstrijd te winnen, in december 2009 versloeg hij Andy Smith met 3-2. Vijf jaar na zijn laatste WK-optreden maakt hij zijn comeback op het podium van Ally Pally.het WK ook twee keer meegedaan aan de Grand Slam of Darts (2008 en 2009) waar hij beide keren de groepsfase door kwam maar bij de laatste zestien verloor van Van Barneveld en Thornton. Dit jaar deed hij voor het eerst mee aan de US Darts Masters waar hij in de eerste ronde 92 per beurt gemiddeld gooide en met 4-6 verloor van Michael van Gerwen.Big Daddy wist dit jaar op vijf van de tien toernooien van de CDC Tour de finale te halen. Hij won er drie en scoorde in die finales gemiddelden van 86, 92 en 85. In zijn twee verloren finales gooide hij gemiddeld 85 en 87. Van het scorend vermogen van de 46-jarige darter hoeft Van Barneveld dus niet wakker te liggen. Young heeft naast

Statistieken 2019

Gemiddelde: 86.2


Dubbels: 39%


180ers per leg: 0.12


Statistieken over 322 legs (CDC Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.