Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Ryan Searle - Robbie King (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 16/12/2019, 15:50 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Ryan Searle heeft goede herinneringen aan het Alexandra Palace. Hij wist hier vorig jaar zijn grootste succes ooit te behalen door drie wedstrijden te winnen en zo £35,000 te verdienen. Dit jaar begint zijn toernooi met een wedstrijd tegen Robbie King, die zijn debuut maakt op dit podium.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Ryan Searle
Ryan Searle

Ryan Searle: Sinds het WK weer uit beeld verdwenen

Ryan Searle kwam in 2013 in het nieuws toen hij een wedstrijd won op de BDO Masters terwijl hij de laatste dubbel miste. Scheidsrechter Rolls dacht dat de dubbel was geraakt en riep Searle uit tot winnaar waarna de Engelsman deed of zijn neus bloedde en de overwinning in ontvangst nam. In 2016 maakte hij de overstap naar de PDC waar hij twee toernooien won op de Challenge Tour (het tweede niveau) en een Tour Card verdiende. Zijn absolute hoogtepunt kende Ryan vorig jaar toen hij op het WK uit het niets de laatste zestien bereikte. Hij won in de openingsronde met 3-0 van Richard Burton en won in de tweede ronde met 3-1 van Mensur Suljovic na een 0-1 achterstand. Daarna schakelde hij ook William O'Connor met duidelijke cijfers uit (4-1) en vond hij pas in de vierde ronde zijn meerdere in Michael Smith (1-4).het WK een goed jaar tegemoet te gaan gezien hij in de eerste zeven Players Championships drie keer de kwartfinale haalde. Sindsdien hebben we eigenlijk nog weinig vernomen van de Engelsman. Hij bereikte slechts twee van de dertien EuroTours en kwam op de laatste twintig Players Championships geen enkele keer voorbij de laatste 32. Sinds september speelde Searle nog elf vloertoernooien waar hij slechts drie wedstrijden wist te winnen in totaal. Ook op de Players Championship Finals was het snel klaar voor Searle, hij verloor zijn eerste wedstrijd van Danny Noppert.Heavy Metal leek na

Statistieken 2019

Gemiddelde: 89.7


Dubbels: 44%


180ers per leg: 0.16


Statistieken over 49 legs

Logo Robbie King
Robbie King

Robbie King: Won drie titel in Australië

De 26-jarige Robbie King deed vier keer mee met het jeugd-WK van de PDC maar kon zich nog niet meten met de top, hij overleefde alleen in 2014 de eerste ronde en verloor vervolgens van Keegan Brown. Hij maakte dit jaar zijn podiumdebuut bij de Melbourne Darts Masters waar hij in de eerste ronde 77 per beurt gemiddeld gooide en 6-2 verloor van Rob Cross. Daarnaast nam de Australiër deel aan de Dartplayers Australia Tour van de PDC (DPA). Op de in totaal dertig toernooien haalde hij vier finales waarvan hij er drie won. In mei won hij twee finales in Dubbo, hij gooide gemiddelden van 91 en 80 in de eindstrijd. Ook in de finale die hij in september verloor gooide hij slechts 80 gemiddeld. In oktober pakte hij zijn derde titel door de eindstrijd te winnen van World Series-winnaar Damon Heta, Robbie won met 6-3 en gooide gemiddeld 85 per beurt. Ondanks deze overwinning eindigde Heta ruim boven King op de ranglijst over alle toernooien en wist Heta zich voor het WK te kwalificeren.King heeft zijn kwalificatie afgedwongen door de Oceanic Masters te winnen eind oktober. Daar versloeg hij in de finale Steve Fitzpatrick met 3-1 in sets en gooide hij gemiddeld 88 per beurt.het WK. The Rocket gooide op het juiste moment misschien wel zijn beste partij van het jaar en debuteert hierdoor op

Statistieken 2019

Gemiddelde: 81.5


Dubbels: 34%


180ers per leg: 0.14


Statistieken over 875 legs (DPA Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.