Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Simon Whitlock - Harry Ward (WK, Tweede Ronde)

Gepubliceerd 21/12/2019, 02:04 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Simon Whitlock begint aan zijn zeventiende WK en speelt tegen debutant Harry Ward. De jonge Engelsman viel in de afgelopen jaren niet echt op op de Development Tour, wel won hij een de openingsdag van Q-School én titel bij de senioren.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Simon Whitlock
Simon Whitlock

Simon Whitlock: Zakt op de Order of Merit

Simon Whitlock heeft in zijn carrière al een behoorlijk aantal finales gespeeld. In totaal speelde hij al zeven finales op televisie, slechts één daarvan won hij. Zo verloor hij in 2008 de finale op Lakeside en verloor hij na zijn overstap de finale van het PDC WK in 2010. Waar de Australiër vorig jaar nog drie keer in de kwartfinale strandde op televisie en zelfs één keer de finale haalde (European Championship) kwam hij dit jaar geen enkele keer tot de laatste acht op televisie. Op het European Championship verloor hij zijn tweede wedstrijd van Daryl Gurney, op de Players Championship Finals ging hij in de tweede ronde ten onder tegen John Henderson en op de World Series Finals was Dave Chisnall in de eerste ronde te sterk.Op de Players Championships kwam The Wizard dit jaar zelden ver, hij kwam op de dertig toernooien geen enkele keer voorbij de laatste zestien. Wel viel hij op op de EuroTour. Zo haalde hij een halve finale in Tsjechië door Pipe, Price en King te verslaan en kwam hij in Duitsland zelfs tot de finale na overwinningen op Reyes, Ross Smith, Cullen en Hopp waarna hij in de finale van Van Gerwen verloor. Whitlock stond vorig jaar rond deze tijd achtste op de Order of Merit, inmiddels is hij gezakt naar de veertiende plaats.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 92.4


Dubbels: 42%


180ers per leg: 0.24


Statistieken over 373 legs

Logo Harry Ward
Harry Ward

Harry Ward: Comeback tegen Razma

De 22-jarige Harry Ward verloor in 2015 de jeugdfinale bij de BDO en kwam dit jaar weer in beeld toen hij het eerste toernooi van de PDC Q-School won en zo direct een Tour Card verdiende. Ward versloeg in de finale Mark McGeeney met 5-2. Hij deed dit jaar net als in de afgelopen jaren mee aan de PDC Development Tour en wist daar één keer tot de kwartfinale en één keer tot de halve finale te komen tijdens de negentien toernooien waar hij in actie kwam. Indrukwekkender waren zijn prestaties bij de senioren. Daar strandde hij namelijk in mei en juli in de kwartfinale op een Players Championship én wist hij in mei één van deze vloertoernooien zelfs te winnen. Ward wist in Barnsley Kamphuis, Razma, Richardson, Michael Smith, Aspinall, De Sousa en Hopp te verslaan en zo zijn eerste titel te pakken.Big H won voor dit WK nog nooit een wedstrijd op televisie. Op het UK Open strandde hij tot nu toe altijd in de openingsfase van het toernooi en op de Players Championship Finals vorige maand verloor hij zijn eerste wedstrijd nipt van Labanauskas (5-6). Hij opende dit WK goed tegen Madars Razma, Harry trok de eerste set met 3-0 naar zich toe en profiteerde van vijf gemiste pijlen op een dubbel van zijn tegenstander. Hierna liepen de dubbels juist stroef bij de Engelsman en pakte Razma acht legs op rij. Pas toen de Let nog één leg nodig had om de partij te winnen kwam Ward in actie en boog hij de 0-2 achterstand in de vierde set om naar een 3-2 setwinst. In de beslissende set was hij weer helemaal terug en won drie legs op rij voor zijn eerste overwinning op TV. Ward gooide 84 gemiddeld per beurt, 45% van de dubbels raak en gooide drie maximale scores in zeventien legs (0.18 per leg).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 88.6


Dubbels: 40%


180ers per leg: 0.24


Statistieken over 34 legs

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.