Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Vincent van der Voort - Keane Barry (WK, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 15/12/2019, 21:55 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Vincent van der Voort speelt in de eerste ronde tegen Keane Barry. Van der Voort gaf zelf al aan dat hij het grote talent niet zal onderschatten, wel hoopt hij het op ervaring te kunnen winnen gezien de jonge Ier nog nooit op een groot podium stond.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Vincent van der Voort
Vincent van der Voort

Vincent van der Voort: Beste major in vier jaar

Vincent van der Voort bereikte in de afgelopen twee jaar de derde ronde van het WK. In 2017 deed hij dit door Dave Chisnall en Steve Beaton te verslaan zonder daar ook maar één set bij weg te geven, vorig jaar won hij van Darren Webster en Asian Tour qualifier Lourence Ilagan. Mocht hij deze wedstrijd winnen, dan staat hem opnieuw een ontmoeting met Chisnall te wachten om de derde ronde te kunnen bereiken.Van der Voort wist in 2019 meer te presteren dan in de afgelopen drie jaar. De nummer 33 van de Order of Merit haalde in maart in één weekend twee keer de kwartfinale op een Players Championship en wist ook in juli nog een keer de kwartfinale te halen. Hierdoor eindigde hij op plaats 27 op de Players Championship Order of Merit en verdiende hij een ticket voor de Finals waar hij tot de tweede ronde kwam. Na een overwinning op Arron Monk bleek bij de laatste 32 Ian White te sterk na een beslissende leg (5-6). Daarnaast kwalificeerde The Dutch Destroyer zich voor vijf EuroTours waar hij twee keer ver kwam. Op de Dutch Dart Masters haalde hij de kwartfinale door Boulton, Suljovic en Hopp te verslaan. Ook hier was het White die de Nederlander uitschakelde. In september versloeg Vincent op het Austrian Darts Championship achtereenvolgens Pipe, Whitlock, Price en Menzies waarna hij in de halve finale werd verslagen door Suljovic. Met deze prestaties verdiende de darter uit Purmerend genoeg prijzengeld om naar het eindtoernooi te mogen. Op het European Championship haalde hij voor het eerst in vier jaar tijd weer een kwartfinale op televisie. Hij maakte indruk met een 6-1 overwinning op Suljovic en een 10-5 overwinning op Dobey. Vervolgens verloor hij van Gerwyn Price hoewel Vincent in de buurt was van een stunt (8-10).

Statistieken 2019

Gemiddelde: 94.0


Dubbels: 38%


180ers per leg: 0.23


Statistieken over 213 legs

Logo Keane Barry
Keane Barry

Keane Barry: Jongste speler op dit WK

De 17-jarige Keane Barry is de op twee na jongste speler op een wereldkampioenschap van de PDC ooit. De Ier speelde vorig jaar al mee op enkele Development Tours maar was dit jaar voor het eerst op al deze jeugdtoernooien aanwezig. Op de in totaal twintig evenementen strandde hij drie keer in de kwartfinale, drie keer in de halve finale en verloor hij één keer de finale. Gezien de meeste spelers die ver komen op deze toernooien al twintig jaar of ouder zijn lijkt Barry een mooie toekomst tegemoet te gaan.


PDC) als


Naast deze jeugdtour deed Barry ook mee op verschillende andere toernooien. Zo wist hij al het Northern Ireland Matchplay en de jeugdversie van de BDO World Masters te winnen en staat hij in de komende weken twee keer in een jeugdfinale. Zowel bij het JDC World Darts Championship (het WK van de BDO staat Keane in de eindstrijd. Zijn plaats op dit WK dwong hij af door de Tom Kirby Memorial te winnen, een prijs die in het verleden door onder andere Daryl Gurney (2x) en William O'Connor werd gewonnen. Dit ging niet zonder slag of stoot voor Dynamite. De jongeling kwam in de finale met 2-5 achter maar dankzij finishes van onder andere 96 en 106 won hij de wedstrijd alsnog met 6-5.

Statistieken 2019

Gemiddelde: 89.6


Dubbels: ?


180ers per leg: 0.18


Statistieken over 451 legs (Development Tour)

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.