Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing: Vincent van der Voort - Lourence IIagan (PDC World Championship, Eerste Ronde)

Gepubliceerd 14/12/2018, 22:00 | Aangepast op 02/08/2022, 13:50

Vincent van der Voort begint aan zijn twaalfde WK bij de PDC en opent tegen Lourence Ilagan, die in de edities van 2009 en 2013 al op dit podium stond.

Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Logo Vincent van der Voort
Vincent van der Voort

Vincent van der Voort: Presteerde niet ondanks scorend vermogen

Vincent van der Voort was in 2018 vooral op televisie als analist bij het darten, op het grote podium zagen we hem weinig. Drie weken geleden vloog hij op de openingsdag van de Players Championship Finals uit het toernooi nadat hij een 6-0 whitewash van Michael Smith kreeg, Van der Voort gooide slechts 84 gemiddeld in die wedstrijd en kreeg door zijn matige scores slechts drie pijlen op een dubbel. De laatste keer dat we hem daarvoor op het podium zagen was op het WK vorig jaar in december, toen speelde hij erg goed en versloeg hij Beaton en Chisnall zonder een set tegen te krijgen. In de tussentijd kwam hij natuurlijk wel gewoon uit op de Players Championships, maar eindigde op die ranking slechts 58e en dwong zijn kwalificatie voor de Finals pas in het laatste weekend af. Ook op de EuroTours was er voor The Dutch Destroyer weinig succes, hij plaatste zich voor acht toernooien maar kwam geen enkele keer voorbij de laatste 32.Toch verwacht ik dat hij dit toernooi net als vorig jaar iets extra's kan laten zien. Van der Voort is een speler die zich moeilijk op kan laden voor alwéér een vloertoernooitje, terwijl hij op WK's vaak een goede indruk achterlaat. Hij strandde dit decennium drie keer bij de laatste zestien en twee keer in de kwartfinale. Ook is zijn gemiddelde helemaal niet zo slecht als je verwacht bij deze prestaties, hij gooide dit jaar gemiddeld ongeveer 93 per beurt overall en op het podium zelfs hoger, wel is zijn finishpercentage van 37% op het podium wat te laag. Daarnaast was hij één van de beste spelers dit jaar met zijn eerste negen pijlen per leg, hij is dus niet alleen vandaag maar ook in een eventuele volgende ronde tegen Darren Webster kansrijk.


Logo Lourence IIagan
Lourence IIagan

Lourence Ilagan: Nummer één van Azië dit jaar

Lourence Ilagan begint aan zijn derde WK-deelname. Bij zijn eerste poging werd hij uitgeschakeld door Marco Kantele in de voorronde, in 2012 won hij van het talent Jamie Lewis in de voorronde om vervolgens met 3-0 te verliezen van Colin Osborne. Dit was zijn laatste grote wedstrijd in Europa, wel speelde hij dit jaar op de Shanghai Masters waar hij in de eerste ronde met 6-1 werd afgedroogd door Daryl Gurney. Ilagan gooide slechts 82 gemiddeld en faalde vooral op de dubbels, hij raakte slechts één van zijn tien kansen.Het beste beeld van zijn niveau krijgen we door zijn prestaties op de twaalf PDC Asia Tour toernooien te bekijken. De Filipijn haalde maar liefst vijf finales en won er daar vier van. Zijn toernooizeges pakte hij met gemiddelden van 91, 92, 88 en 93, de vijfde finale verloor hij met het WK-waardige gemiddelde van 99. Hier moet wel bij gezegd worden dat deze finales over maximaal elf legs gingen. In zijn voorronden deed hij het aanmerkelijk minder goed, want zijn gemiddelde over de gehele Asia Tour is ongeveer 86. Door zijn prestaties eindigde Ilagan als nummer één van de Asia Tour met totaal $18.380 aan verdiensten, véél meer dan zijn concurrenten.


Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.