Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
24 Oct 2000, 18:00 Country flag Europa League, Internationaal
Logo Werder Bremen
Werder Bremen

Logo Genk
Genk

Voorbeschouwing: Timea Babos - Coco Vandeweghe (Australian Open, Eerste ronde)

Gepubliceerd 13/01/2018, 14:43 | Aangepast op 11/06/2020, 13:13

De Australian Open gaat bijna beginnen en in de eerste ronde nemen onder andere Timea Babos en Coco Vandeweghe het tegen elkaar op. De dames hebben elkaar eenmaal eerder gezien op de tennisbaan. Vandeweghe was in 2016 met 2-0 in sets te sterk voor Babos.

Logo Werder Bremen

Werder Bremen: Timea Babos: ''Al lange tijd zoekende''

2017 is ongetwijfeld een heel wisselvallig jaar geweest voor de Hongaarse Timea Babos. Ze begon goed met een toernooiwinst in Budapest in februari. Daarna was er bij Babos echter een grote terugval en verloor ze wedstrijd na wedstrijd. Na de US Open wist de 24-jarige haar betere vorm weer terug te vinden wat resulteerde in finaleplaatsen in Quebec en Tashkent. Echter vond ook hierna weer een terugval plaats.

2018 begon ze met twee eenvoudige overwinningen, weliswaar tegen mindere spelers. Hierna volgden twee partijen waarbij Babos gemakkelijk bij beide met 2-0 naar huis werd gestuurd. Irina Begu en Lesia Tsurenko. Wat met name opviel was dat Babos niet al te best was op haar eigen serve en moeite had om zich terug te knokken na een achterstand.

De Hongaarse tennisster zal dit jaar ongetwijfeld het doel hebben om weer de weg omhoog aan te nemen. De Australian Open is daarvoor alvast een mooie kans. Al is het de vraag hoe Babos er mentaal voor staat om daadwerkelijk weer terug te kunnen klimmen. Uit het verleden is gebleken dat het nog wel eens schort aan motivatie.


Wedstrijd afbeelding.
Copyright @ Proshots
Logo Genk

Genk: Coco Vandeweghe: "Goed jaar voor de Amerikaanse''

Coco Vandeweghe kan met alle tevredenheid terugkijken op het afgelopen jaar. Ze won weliswaar geen toernooi, maar op de Grand Slams (afgezien van Roland Garros) behaalde ze goede resultaten. Bij de Australian Open kwam ze tot de halve finale, bij Wimbledon de kwartfinale en bij de US Open opnieuw de halve finale.resultaten een mooi vervolg te geven.

Je kan dus stellen dat het hardcourt Vandeweghe wel ligt. En ook dit jaar is de Amerikaanse goed begonnen aan het tennisseizoen op hardcourt. In Zhuhai (China) bereikte ze de finale waar ze verloor van Julia Goerges. Ook op de Fed Cup en Hopman Cup boekte ze haar overwinningen. Vandeweghe is dus ongetwijfeld van plan om deze


Voorspelling van onze expert "''Vandeweghe te sterk''"

Mijn verwachting bij deze wedstrijd is dat Vandeweghe te sterk is voor Babos. Als Vandeweghe de eerste set wint acht ik de kans groot dat zij dan ook de tweede zal winnen. Babos is namelijk vaak niet in staat om zich terug te knokken. Vandeweghe zal daarbij graag goed en zonder al te veel moeite aan dit toernooi willen beginnen. Mijn pick voor deze wedstrijd: Vandeweghe -1,5 sets @1.98 (medium, Unibet)


Ga naar Unibet
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Relevante voorbeschouwingen


Preview informatie

Voorbeschouwing en voorspellingen zijn handig om op de hoogte te blijven. Ze geven een beeld over wat je van een wedstrijd kan verwachten. Heb je een directe vraag over de aanstaande wedstrijd? Onderstaande veelgestelde vragen geven je direct inzicht in opstellingen, vorm en andere nuttige informatie over de wedstrijd.
 • Voor welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

  Wij schrijven tientallen voorbeschouwingen per week. Dit is niet genoeg om alle wedstrijden van een week te belichten, maar ruim genoeg om dagelijks nieuwe te plaatsen. Wij schrijven voorbeschouwingen voor wedstrijden waar mogelijke winstgevende weddenschappen op geplaatst kunnen worden. Denk aan de Eredivisie, Champions League, Premier League of Jupiler Pro League.


 • Wie schrijft de voorbeschouwingen?

  Onze voorbeschouwingen worden door verschillende tekstschrijvers geschreven. Alle tekstschrijvers kennen de sportwereld van binnenuit en hebben jaren ervaring met het plaatsen van winstgevende weddenschappen.


 • Welke website schrijft de beste voorbeschouwingen?

  Wij zijn ervan overtuigd dat Voetbalwedden.net de beste voorbeschouwingen schrijft. Om dit te bewijzen laten we per auteur de statistieken zien. Je kan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel winstgevende voorspellingen de auteur heeft gegeven. En hoeveel winst de auteur hiermee gemaakt zou hebben.


 • Bevat elke voorbeschouwing een voorspelling?

  Bijna elke voorbeschouwing bevat een voorspelling. Wanneer dit niet zo is, is hier altijd een goede reden voor. De schrijver van de voorbeschouwing ziet dan geen mogelijkheden tot een winstgevende weddenschap.


 • Wanneer worden voorbeschouwingen geplaatst?

  Ons doel is om uiterlijk 24 uur voor een wedstrijd de voorbeschouwing te plaatsen. Zo krijgen liefhebbers genoeg tijd om zich op de wedstrijd voor te bereiden. En hebben onze schrijvers de meest actuele informatie.


Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal