Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Griekenland - Bosnië-Herzegovina (15 oktober 2019)
Afgelopen
Country flag EURO Qualification Grp. J , Internationaal , 15 okt. 18:45

Voorbeschouwing: Greece - Bosnia and Herzegovina (EURO Qualification Grp. J)

Door
Avatar futre
Avatar futre
futre 3210 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 14-10-2019 09:51
Aangepast op 02-08-2022 11:50
Griekenland heeft de laatste tijd de grootste moeite om wedstrijden te winnen. Misschien lukt het dinsdagavond, als Bosnië-Herzegovina op bezoek komt.

Griekenland

Griekenland stond zaterdag voor de lastigste opgave van alle te spelen groepswedstrijden. De uitwedstrijd tegen de foutloze koploper Italië stond namelijk op het programma. Griekenland deed het echter helemaal niet zo slecht, op bezoek in Rome. In het Stadio Olimpico had het team van bondscoach John van 't Schip de zaken lange tijd onder controle. Voor de rust kreeg men zelfs de beste kans. Een ongelukkige handsbal van Andreas Bouchalakis leidde tot een strafschop voor Italië. Hier had Griekenland uiteindelijk geen antwoord op (2-0).

Van 't Schip is duidelijk nog zoekende naar zijn ideale formatie. Tegen Italië stonden in vergelijking met de wedstrijd daarvoor acht andere spelers aan de aftrap. Op zich was dit niet zo vreemd, aangezien Griekenland in de voorgaande wedstrijd een wanprestatie had geleverd. Tegen het nietige Liechtenstein speelden de Zuidoost-Europeanen vorige maand met 1-1 gelijk. Het zou logisch zijn als Van 't Schip grotendeels vasthoudt aan de elf die het tegen Italië redelijk deden.


Bosnië

Bosnië heeft het doel om beslag te leggen op de tweede plaats in deze Groep J. Italië is ongenaakbaar, met 21 punten uit zeven wedstrijden, maar daarachter zit een groep met kanshebbers op het tweede te vergeven ticket in de groep. Bosnië laat nogal wat steken vallen - met tien punten uit zeven duels is de balans niet heel indrukwekkend. Afgelopen zaterdag werd er wel een goede zege geboekt. Finland werd in Zenica met liefst 4-1 veslagen. 

Het was een broodnodige zege, want de Finnen stonden voor de wedstrijd van zaterdag al op twaalf punten. De Bosniërs zijn dat land nu dus tot op twee punten genaderd. In de match van zaterdag was Bosnië duidelijk de bovenliggende partij, hetgeen overtuigend werd uitgedrukt in de eindstand. Met iets meer effectiviteit had de score nog ruimer uit kunnen vallen, maar dit drukte de goede stemming in Zenica afgelopen zaterdag allerminst. Het goede resultaat werd bereikt zonder Edin Dzeko. 


Voorspelling van onze expert ""

Griekenland lijkt iets beter in vorm te zijn dan een maand geleden. Bosnië speelde zaterdag een sterke wedstrijd, wat vertrouwen zou moeten geven voor dit duel. Voor beide teams valt iets te zeggen. De odds voor uitwinst staan waarschijnlijk iets te laag. Gezien de wisselvalligheid van beide teams zou ik deze wedstrijd qua bets overslaan. 


H2H Stand

Griekenland - Bosnië-Herzegovina

Op 15 oktober 2019 gaat Griekenland de strijd aan met Bosnië-Herzegovina. De wedstrijd wordt afgetrapt om 18:45 en wordt gespeeld in de EK.

Stadion: Athens Olympic Stadium
Scheidsrechter: Onbekend
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!