Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Engeland - Zwitserland (26 maart 2022)
Afgelopen
Country flag Friendlies , Internationaal , 26 mrt. 17:30

Voorbeschouwing: Engeland - Zwitserland (Friendlies)

Door
Avatar jeroenunibet81
Avatar jeroenunibet81
jeroenunibet81 3436 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 24-03-2022 09:33
Aangepast op 02-08-2022 11:50
Het Wembley Stadium in Londen zal zaterdagavond weer volstromen voor de vriendschappelijke interland tussen Engeland en Zwitserland. Beide landen bereiden zich voor op het WK van aankomende winter in Qatar.

Is al twintig interlands op rij ongeslagen


Engeland doet het goed onder Gareth Southgate. Het land bereikte vorig jaar zelfs de EK-finale, maar moest na strafschoppen alsnog het hoofd buigen voor Italië. In de reguliere speeltijd zijn The Three Lions

echter al twintig interlands op rij ongeslagen.


De Engelsen kunnen dus vol vertrouwen toewerken naar het WK, al is de kans groot dat Southgate de oefeninterlands tegen Zwitserland en Ivoorkust zal aangrijpen om wat te experimenteren. Marc Guehi, Tyrick Mitchell en Kyle Walker-Peters mogen hopen op hun debuut, terwijl ook de Premier League-revelaties Ben White en Emile Smith Rowe graag zullen willen laten zien wat zij de nationale ploeg te bieden hebben. Trent Alexander-Arnold en Kalvin Phillips zijn de opvallendste afwezigen.


Gevaarlijke reuzendoder

Ook Zwitserland is prima in vorm. Het land wist tijdens de WK-kwalificatie te stunten door


Italië

af te troeven in de strijd om groepswinst. Zowel in Basel als in Rome wist het elftal van Murat Yakin een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen de regerend Europees kampioen, terwijl het in de achtste finales van het EK wereldkampioen Frankrijk naar huis wist te sturen. Zwitserland weet dus hoe het duels tegen op papier grotere voetballanden moet aanpakken.


De Zwitsers moeten het vooral hebben van hun teamgeest en werklust, waardoor zij maar heel weinig tegengoals om de oren krijgen. Spelers als Manuel Akanji, Granit Xhaka en Remo Freuler zijn bekende namen in het Europese voetbal, maar zijn toch vooral spelers die de balans bewaren en geen gekke dingen doen. Sterspeler Xherdan Shaqiri is wel zo iemand die soms wat extra's kan brengen bij La Nati. Hij is sinds kort actief in de Amerikaanse MLS, nadat hij bij het Olympique Lyon van Peter Bosz op een zijspoor was beland.


Voorspelling van onze expert "Engeland wint met exact een goal verschil"


Engeland is in eigen huis de logische favoriet, maar het taaie Zwitserland zal zich ongetwijfeld kranig verzetten. Ik verwacht daarom een nipte thuisoverwinning en kies voor de weddenschap Engeland EH -1: X @3.40 (Bet365, low). Deze weddenschap is dus alleen winnend als de Engelsen met exact een doelpunt verschil weten te winnen.


Naar alle voorspellingen

H2H Stand

TeamGSWGVPVorm

Engeland - Zwitserland

Op 26 maart 2022 gaat Engeland de strijd aan met Zwitserland. De wedstrijd wordt afgetrapt om 17:30 en wordt gespeeld in de Vriendschappelijke wedstrijden.

Stadion: Wembley
Scheidsrechter: A. Ekberg
Feit

Gerelateerd nieuws

Join de community en win fantastische prijzen!