Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Barcelona - Inter (12 oktober 2022)
Afgelopen
Country flag Champions League Grp. C , Internationaal , 12 okt. 19:00

Voorbeschouwing: Barcelona - Inter (Champions League Grp. C)

Door
Avatar jeroenunibet81
Avatar jeroenunibet81
jeroenunibet81 3432 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 11-10-2022 05:34
Aangepast op 11-10-2022 05:34
De spanning zal woensdagavond om te snijden zijn, als FC Barcelona het in groep C van de Champions League opneemt tegen Inter. De Spanjaarden en de Italianen zijn namelijk verwikkeld in een rechtstreeks duel om een plek in de achtste finales!

Speelt een finale

FC Barcelona speelt woensdagavond een finale, want halverwege de groepsfase van de Champions League staan zij op pas drie punten. Zelfs een gelijkspel is daarom eigenlijk niet genoeg voor het elftal van Xavi, dat vorige week bij Inter een 1-0 nederlaag moest slikken. De Spaanse woede was na afloop vooral gericht op de VAR, die de gelijkmaker van Pedri annuleerde en weigerde een strafschop toe te kennen.


In eigen land weet FC Barcelona na het aantrekken van diverse topspelers wel aan de verwachtingen te voldoen. De Blaugrana wonnen afgelopen weekend wat moeizaam van Celta de Vigo, waardoor zij in La Liga gedeeld aan de leiding gaan met Real Madrid. Zondagmiddag staat El Clasico tegen de Madrilenen op het programma, maar eigenlijk is de kraker tegen Inter op dit moment nog veel belangrijker. Juist daarom komen de vele blessuregevallen in de achterhoede ontzettend ongelegen.


Zou tekenen voor een gelijkspel

Een afstandsschot van Hakan Calhanoglu was vorige week voldoende voor Inter om met 1-0 van FC Barcelona te winnen. Daarmee liggen de Italianen op koers om samen met het ongenaakbare Bayern München te overwinteren in de Champions League. Een gelijkspel zou voor hen woensdagavond een prima resultaat zijn, dus de kans is groot dat zij het initiatief weer aan FC Barcelona zullen laten. Vorige week had Inter nota bene voor eigen publiek slechts 28% balbezit.


Ook Inter is echter zeker niet zonder zorgen. De Nerazzurri wonnen afgelopen weekend weliswaar met 1-2 bij Sassuolo, maar de huidige zevende plaats is natuurlijk niet wat de achterban zich van dit seizoen had voorgesteld. Simone Inzaghi staat daarom zwaar onder druk, al houden de goede resultaten in de Champions League hem voorlopig nog in het zadel.


Voorspelling van onze expert "Lewandowski scoort"

Ik zet mijn geld woensdagavond op de weddenschap Lewandowski scoort @1.80 (Bet365, low). Inter komt waarschijnlijk voor een punt naar het Camp Nou, maar als je als team achteruit gaat lopen, weet je dat je tegen een ploeg als FC Barcelona in de problemen gaat komen. Qua goals is Lewandowksi natuurlijk de grote man bij FC Barcelona, dus ik verwacht dat hij wel enkele keren in stelling zal worden gebracht.


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
6 3 1 2 10
6 2 1 3 7

Barcelona - Inter

Op 12 oktober 2022 gaat Barcelona de strijd aan met Inter. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:00 en wordt gespeeld in de Champions League.

Stadion: Spotify Camp Nou
Scheidsrechter: S. Marciniak
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!