Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing GVVV Veenendaal - PSV (18 december 2019)
Onbekend
Country flag KNVB Cup , Nederland , 18 dec. 19:45

Voorbeschouwing: GVVV Veenendaal - PSV Eindhoven (KNVB Cup)

Door
Avatar jorditoma
Avatar jorditoma
jorditoma 1810 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 18-12-2019 00:13
Aangepast op 02-08-2022 11:50
PSV wacht woensdagavond in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker een ontmoeting met GVVV Veenendaal. Het wordt de eerste klus voor de net aangestelde interim-trainer Ernest Faber. Boeken de Eindhovenaren een verwachte overwinning, of zorgt GVVV voor een volgende stunt?

Klaar voor duel tegen PSV

Voor GVVV Veenendaal is er in bijna twee maanden tijd veel veranderd. Op 29 oktober zorgde de tweededivisionist voor een daverende verrassing door voor eigen publiek Helmond Sport in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker uit te schakelen. Berry Powel en Wesley Goeman stonden aan de basis van een 2-1 overwinning. Voor dit duel won GVV dit seizoen nog geen enkele wedstrijd op het sportpark Panhuis , maar aan deze dramatische thuisbalans heeft de ploeg uit Veenendaal de afgelopen maanden gewerkt.

GVV verloor na de stunt tegen Helmond Sport in het bekertoernooi nog maar één van haar vier thuiswedstrijden. Powel is de grote blikvanger van de tweededivisionist. De  inmiddels 39-jarige spits staat al op elf treffers en is hiermee bovenin het topscorersklassement te vinden. Afgelopen weekend verzorgde hij nog de gehele productie, toen er voor eigen publiek met 2-0 van Koninklijke HFC werd gewonnen. Powel was bij zijn eerste twee kansen gelijk trefzeker en zag hoe doelman Johan Jansen daarvoor al een strafschop stopte. 


Van Bommel out

Er is deze week enorm veel gebeurd bij PSV. Mark van Bommel werd na aanhoudende tegenvallende resultaten de laan uitgestuurd door algemeen directeur Toon Gerbrands, Ernest Faber zal het seizoen als interim-trainer af maken. Bovendien vonden er ook enkele andere wijzingen plaats in de technische staf. Het is al weken kommer en kwel bij de Eindhovenaren. Slechts twee van de laatste twaalf wedstrijden werden in winst omgezet en kijkt PSV in competitieverband al tegen een straatlengte achterstand aan ten opzichte van Ajax en AZ.

PSV zal het naar alle waarschijnlijkheid de komende maanden moeten doen zonder Donyell Malen, die tijdens het verloren duel met Feyenoord afgelopen weekend een vervelende knieblessure opliep. Een fikse aderlating voor zowel de jonge spits als Faber, de Eindhovenaren moeten het namelijk vooral van de bevliegingen van Malen en Bergwijn hebben. Toch is er niet alleen maar negatief nieuws te melden rondom de Brabantse club. Het 17-jarige talent Noni Madueke mag in de winterstop namelijk mee naar het trainingskamp van de A-selectie in Qatar.


Voorspelling van onze expert "PSV - 2.5 AH"

De gifbeker moest de afgelopen weken helemaal leeg bij PSV, maar het moet heel raar lopen, wil het bekeravontuur van de Eindhovenaren eindigen tegen GVVV Veenendaal. Faber zal, nu de ploeg Europees is uitgeschakeld en de titelaspiraties in de Eredivisie in de ijskast staan, met een sterk elftal in het bekertoernooi aantreden tegen de tweededivisionist. Ik verwacht dat de Eindhovenaren met een overtuigende zege een streep willen zetten onder de miseré van de afgelopen weken en de handicap weten te coveren. PSV - 2.5 AH @ 1.78 (Unibet, low)

H2H Stand

TeamGSWGVPVorm

GVVV Veenendaal - PSV

Op 18 december 2019 gaat GVVV Veenendaal de strijd aan met PSV. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:45 en wordt gespeeld in de KNVB Beker.

Stadion: Onbekend
Scheidsrechter: Onbekend
Feit
Join de community en win fantastische prijzen!