Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

888Sport Review (Maart 2023)

888Sport Review (Maart 2023)

Score per categorie Beoordeling per aspect van de bookmaker
Aanbod weddenschappen 888Sport
7.6
888Sport odds
7.4
Klantenservice 888Sport
7.4
Live wedden 888Sport
7.0
Storten en uitbetalen
7.6
Mobiel wedden bij 888Sport
7.0
Gebruiksgemak website 888Sport
7.6
888Sport bonussen en promoties
2.0
Uitklappen
 • Website 888Sport
 • Opgericht in 2007
 • Licenties
 • Minimale uitbetaling €10.00
 • Minimale inzet (per weddenschap) €0.10
 • Minimale storting €10.00
 • Betaling
 • Helpdesk Start chat
 • Community waardering 6.8/10
Uitklappen
6.8
888Sport is een grote internationale bookmaker met een goede reputatie. 888Sport biedt regelmatig leuke bonussen en promoties.
 • Website 888Sport
 • Opgericht in 2007
 • Licenties
 • Minimale uitbetaling €10.00
 • Minimale inzet (per weddenschap) €0.10
 • Minimale storting €10.00
 • Betaling
 • Helpdesk Start chat
 • Community waardering 6.8/10
Uitklappen
Score per categorie Beoordeling per aspect van de bookmaker
Aanbod weddenschappen 888Sport
7.6
888Sport odds
7.4
Klantenservice 888Sport
7.4
Live wedden 888Sport
7.0
Storten en uitbetalen
7.6
Mobiel wedden bij 888Sport
7.0
Gebruiksgemak website 888Sport
7.6
888Sport bonussen en promoties
2.0
Uitklappen

De voor- en nadelen van 888Sport

 • Kleurrijk
 • Goede reputatie
 • Goed, snel én velig!
 • Geen live chat
 • Enigszins beperkt (live) aanbod
 • Inhoudsopgave
Aanbod weddenschappen 888Sport

Aanbod weddenschappen 888Sport

Het aanbod van weddenschappen bij 888Sport is zeer gevarieerd en iedere sport heeft zijn eigen sectie op de website. Je kunt inzetten op alle hogere en lagere voetbalcompetities, maar ook vrijwel alle andere sporten als tennis, basketbal, golf en ijshockey zijn vertegenwoordigd. In totaal zijn er 37 sporten beschikbaar. Dit maakt dat deze operator vrijwel het grootste aanbod heeft in sportweddenschappen. Hoe groot het sportsbook zal zijn wanneer het live gaat in Nederland is nog even afwachten.

888Sport odds

888Sport odds

De odds van 888Sport zijn niet slecht, maar zeker niet de beste in de markt. Wanneer je de odds van 888Sport vergelijkt met die van andere bookmakers dan zal je merken dat ze vergelijkbaar of soms iets lager zijn dan die van andere mainstream bookmakers. Dit komt omdat 888Sport niet zijn eigen odds bepaalt. 888Sport heeft een contract met Kambi Sports Solutions, dat de Sportsbook van 888Sport aanlevert. Dit komt het gebruiksgemak en de gebruikerservaring ten goede, maar zorgt er wel voor dat de odds nooit de beste van de markt zullen zijn. De odds zijn dus niet een exclusieve reden om voor 888 te kiezen. 888Sport is meer een bookmaker voor de recreatieve wedder.

Klantenservice 888Sport

Klantenservice 888Sport

Er is nog geen klantenservice beschikbaar in Nederland. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de operator nog niet toegankelijk is in Nederland. Wanneer de operator live zal gaan verwachten we dat het direct beschikt over aantal handige contactmogelijkheden. De website zal beschikken over een handige FAQ pagina waar je al jouw vragen online op kunt zoeken. Vragen over je account, stortingen, betalingen of weddenschappen kunt vinden. Wanneer je vraag er niet tussenstaat kun je contact opnemen met de klantenservice.

Contact via de mail

Contact met 888Sport kan voornamelijk via de mail. Mailen kan naar support@888sport.com. De online bookmaker streeft er naar vragen binnen 24 uur af te handelen. Uit ervaringen weten we dat deze tijd niet altijd gehaald wordt. Voor urgente vragen adviseren we je dan ook om contact op te nemen via de telefoon.

Contact via de live chat

888Sport heeft voor zover bekend geen live chat op de website. Hierdoor is het niet mogelijk om met een medewerker te chatten. Wanneer mailen niet werkt kun je beter telefonisch contact opnemen.

Contact via de telefoon

Contact via de telefoon is vaak het snelst en je krijgt direct antwoord op je vraag. Het telefoonnummer van 888Sport Nederland is nog niet bekend. Wanneer de operator live gaat zal dit ongetwijfeld in ieder geval op werkdagen bereikbaar zijn.

Live wedden 888Sport

Live wedden 888Sport

Het live aanbod bij 888Sport is niet zo uitgebreid vergeleken bij sommige andere bookmakers. Bij grote evenementen heb je natuurlijk een groter aantal weddenschappen waar je uit kunt kiezen, maar ook een selectie van ‘kleine’ evenementen zijn beschikbaar om live op te wedden. Het aantal weddenschappen van die live evenementen is echter beperkt.

Storten en uitbetalen

Storten en uitbetalen

Het storten en uitbetalen is veilig en 888Sport heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als het gaat om geldzaken. Het aantal betaalmethoden is uitgebreid. Nederlanders konden geen geld storten met iDeal, maar wanneer het een officiële licentie krijgt is het bieden van iDeal verplicht. Deze optie zal dus gegarandeerd mogelijk zijn. Ook storten via creditcards (VISA en MasterCard) is een optie. Het minimale stortingsbedrag is 10 euro.

Het is bij 888Sport gebruikelijk om je geld via dezelfde methode uit te betalen als de methode waarmee je gestort hebt. Om fraude tegen te gaan is het bij je eerste uitbetalingsverzoek noodzakelijk om je identiteit te verifiëren. Wanneer dat gebeurd is kun je je uitbetalingsverzoek indienen. Het duurt twee werkdagen voordat dit verzoek gekeurd wordt; in de tussentijd heb je de mogelijkheid om je uitbetaling te annuleren. Wanneer je uitbetalingsverzoek goedgekeurd is, wordt de uitbetaling meteen in gang gezet. Er zijn bookmakers waarbij dit allemaal een stukje sneller gaat, maar je bent er bij 888Sport in ieder geval wel zeker van dat je geld in goede en veilige handen is. Uitbetalen kan vanaf 15 euro.

Limieten instellen

Om spelers te beschermen is het mogelijk limieten in te stellen. Je hebt de mogelijkheid dit zelf te doen in je accountinstellingen. Je kan hier instellen wat je maximale wekelijkse storting mag zijn, hoeveel geld je maximaal op je account kan hebben staan en hoeveel tijd je maximaal per dag ingelogd kan zijn. 888Sport zal ook informatieve pagina's online plaatsen voor verantwoord gokken.

Mobiel wedden bij 888Sport

Mobiel wedden bij 888Sport

De mobiele versie van de website ziet er gelikt uit en werkt soepel, hoewel de zoekfunctie op de mobiele website helaas ontbreekt. Dat is een gemis, want op de reguliere website heeft de zoekfunctie echt een meerwaarde.

888Sport app

De 888Sport app is al beschikbaar in andere landen het de verwachting is dan ook dat Nederlandse spelers ook een app kunnen downloaden. Dit zal nog niet direct toegankelijk zijn wanneer de bookmaker live gaat. Mede door het feit dat de mobiele versie van de website goed werkt en geoptimaliseerd is zal een Nederlandse app waarschijnlijk nog even op zich laten weg.

Gebruiksgemak website 888Sport

Gebruiksgemak website 888Sport

888Sport heeft een overzichtelijke website met een herkenbare indeling. Aan de linkerkant vind je alle sporten die toegankelijk zijn voor sportweddenschappen. Hierin staan de populairste sporten bovenaan met de daaraan gekoppelde populairste sportcompetities. De live weddenschappen en wedstrijden die binnenkort beginnen kun je volgen vanaf de homepagina. In het toplevel menu vind je de special offers en kan je indien nodig naar de klantenservice.

Mocht je er niet uitkomen dan heb je de mogelijkheid om jouw favoriete club of competitie op te zoeken via de zoekbalk. Omdat 888Sport een oranje/zwarte huiskleur heeft is het misschien lastig om deze zoekbalk te spotten maar deze vind je bovenaan de homepagina. Door de jarenlange ervaring het de populariteit van de operator in andere landen gaan we er vanuit dat de website ook in Nederland snel werkt en geen bugs bevat.

888Sport bonussen en promoties

888Sport bonussen en promoties

Wat we nog weten is dat de 888sport bonussen en promoties een belangrijk onderdeel zijn van de strategie die 888Sport hanteert op de wedmarkt. Dit leidt tot verleidelijke aanbiedingen van deze bookmaker. Zo kreeg je voorheen een freebet t.w.v. €5 wanneer je een single pre-match bet van €10 plaatst op een willekeurige wedstrijd in de Premier League én een live bet van €10 plaatst op dezelfde wedstrijd met minimale odds van 1.50. Ook kon je een bonus tot 25% krijgen op je Champions League combi’s met drie wedstrijden of meer.

888Sport kwam daarnaast altijd met toffe promoties gebaseerd op populaire sportevenementen. We zijn er dan ook zeker van dat 888Sport vanaf het begin veel zal inzetten op het gebied van bonussen en promoties om een deel van de markt aan te spreken.

Over 888Sport

Over 888Sport

888Sport is een internationale operator, opgericht in 2008. Het bedrijf is onderdeel van 888 Holdings en is in tegenstelling tot veel online gokbedrijven gevestigd in Gibraltar en niet op Malta. Het bedrijf heeft naast 888Sport ook 888Casino en 888Poker. De operator is begonnen met het aanbieden van paardenrace weddenschappen in Europa en Noord-Amerika. Niet veel later werd een compleet sportsbook toegevoegd.

888Sport is op dit moment nog niet in het bezit van een goklicentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Het is daarom voor Nederlandse spelers niet mogelijk sportweddenschappen af te sluiten bij 888Sport. De verwachting is dat de bekende operator eind juli 2022 zijn deuren zal openen voor het Nederlandse publiek. Tot die tijd moeten we het nog even doen met andere online bookmakers.

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.

Veelgestelde vragen

 • Is 888Sport betrouwbaar?

  Ja, 888Sport is een betrouwbare bookmaker. 888Sport is in het bezit van een Nederlandse goklicentie, uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA). Onze experts hebben alles rondom deze online bookmaker bekeken en getest. Daarnaast heeft onze community deze aanbieder met een 6.8 beoordeeld. Dit is gebaseerd op 62 community ervaringen. 888Sport heeft daarnaast 4 licenties.


 • Kan ik bij 888Sport betalen met iDeal?

  Ja, bij 888Sport is het mogelijk te betalen met iDeal. Alle legale online bookmakers in Nederland zijn sinds 1 oktober 2021 verplicht om deze methode aan te bieden.


 • Ik heb een klacht over 888Sport, wat moet ik doen?

  Neem als eerste contact op met de support afdeling van 888Sport via de chat, email of telefoon. Beschrijf je klacht duidelijk en vriendelijk. Onderbouw je bericht eventueel met screenshots of ander materiaal. De klantenservice zal je klacht in behandeling nemen. Niet tevreden met de uitkomst? Dan heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de Nederlandse Kansspelautoriteit.


 • Hoe kan ik mijn account bij 888Sport verifiëren?

  Om je account bij 888Sport te verifiëren, wordt gebruik gemaakt van iDIN. Via deze methode deel je jouw leeftijd, naam en adresgegevens via jouw bank. Het delen van je gegeven via iDIN is volledig veilig.


 • Wat is de minimum inzet voor 888Sport sportweddenschappen?

  De minimum inzet voor een sportweddenschap bij 888Sport is €0.10. Soms kan dit per wedstrijd, toernooi of sport afwijken.


 • Wat is het minimaal en maximaal te storten bedrag bij 888Sport?

  Bij 888Sport is de minimale storting 10.00 euro. Het maximale stortingsbedrag kan per betaalmethode verschillen.


 • Hoe oud moet je zijn om een account bij 888Sport aan te maken?

  Vanaf 18 jaar en ouder mag je in Nederland gokken. Om een account aan te maken bij 888Sport moet je dus minimaal 18 jaar zijn. Bij fraude is de online bookmaker genoodzaakt het account sluiten. • Hoeveel belasting moet ik bij 888Sport afdragen na een gewonnen weddenschap?

  Sinds de opening van de online gokmarkt op 1 oktober 2021 moeten alle online bookmakers kansspelbelasting overdragen aan de overheid. Ook 888Sport dient zich hieraan te houden. Jij hoeft dus geen belasting af te dragen na een gewonnen weddenschap.