• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Leden reviews over de bookmaker: Betfirst

Gemiddelde cijfer voor Betfirst, beoordeeld door 85 leden uit de community.

Aangeboden weddenschappen
Gebruikersgemak van de website
Hoogte odds
Live weddenschappen
Stortingen en uitbetalingen
Mobiele- website of app
Klantenservice
Totaal

Betfirst reviews met toelichting (13)

Schrijf jouw review over Betfirst


toxar Ik raad deze bookmaker aan

Een van de betere bookmaker die ik ken!

Pluspunten

uitcashen tijdens de wedstrijd mobiele app fijne website interface

Minpunten

corner bets mogen uitgebreider

Een aangename ervaring, zeer gebruiksvriendelijke website, the odds mogen mss een tikje hoger zijn. Maar al met een prima booky!

Geplaatst op 15-02-2017

toto0nly Ik raad deze bookmaker aan

Betfirst is een zeer fijne en toegankelijke site!

Pluspunten

Fijne service Dichtbij huis Live betten

Minpunten

Direct fijne service, vlotte uitbetaling en goede odds. De site is verder duidelijk en vlot.

Geplaatst op 13-10-2016

frankydk Ik raad deze bookmaker aan

een aanrader

Pluspunten

veel promoties

Minpunten

Een goede site met mooie noteringen en een zeer vlotte uitbetalingstermijn !!!!!!

Geplaatst op 15-08-2016

123wags Ik raad deze bookmaker aan

Mijn favoriete bookmaker want na lang nadenken kan ik slechts één minpunt noteren.

Pluspunten

Betrouwbaar Leuke bonussen Vlug in uitbetalen

Minpunten

Noteringen aan de lage kant

De duidelijke antwoorden in de chat vind ik van goudwaarde. Vriendelijk, correct en niets op aan te merken.

Geplaatst op 15-08-2016

hypnotist86 Ik raad deze bookmaker aan

Middelmatige bookmaker, maar de vele acties maken dit goed, wel snel gelimiteerd spijtig genoeg en regelmatig nog bugs in de website.

Pluspunten

Veel acties Geen verleiding van een uitgebreid casino

Minpunten

Snel gelimiteerd Bugs op de website

Geplaatst op 12-08-2016

rollings Ik raad deze bookmaker aan

gaat niet goed met safari internet

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 12-08-2016

daan17 Ik raad deze bookmaker aan

het is een goed bet site met een minpuntje omdat ze niet veel extra's hebben ten opzichte van andere bet sites.

Pluspunten

groot aanbod

Minpunten

de snelheid van de site rondspelen van bonussen te hoog, dus daardoor bonus minder aantrekkelijk

ik speel er niet heel vaak op. ik vind het aanbod niet altijd aantrekkelijk.

Geplaatst op 12-08-2016

DRAMATISCH.

Pluspunten

Minpunten

kon niet inzetten heel vreemd klantenservice was onvriendelijk en onduidelijk kon geen live wedstrijden kyken ookal had ik een saldo van 5 of meer derop.

ik heb hele rare ervaringen gehad op betfirst: ten eerste ik kon niet inzetten.. ik wou bv 10 inzetten en toen stond er maximaal 6 euro winst ofzo dus ging ik chatten met een medewerker en die vertelde mij dat ik niet kon inzetten omdat de concurrenten betere odds ofzo hadden heel erg vreemd niks was duidelijk dus puur op dit gebaseerd raad ik betfirst niet aan en nu nog kan ik niet inzetten!

Geplaatst op 12-08-2016

retsleppa Ik raad deze bookmaker aan

Uitstekende bookmaker met een ruim aanbod van weddenschappen. Een aanrader.

Pluspunten

Veel weddenschappen Veel live-wedden

Minpunten

Omslachtig om bij 'my bets' te komen

Goede bookmaker. Ruim aanbod en prima website. De odds zijn prima en alles is overzichtelijk.

Geplaatst op 12-08-2016

Valt mee

Pluspunten

Minpunten

Geen bonussen als er niet via jullie wat word aangeboden.

Leuke bookmaker maar nooit een storting of free bonus. Alleen als vw een actie heeft met hun voor de rest word de klant niet beloond voor het spelen

Geplaatst op 12-08-2016

frododinho Ik raad deze bookmaker aan

Top bookmaker met alltijd leuke acties en weddenschappen!!

Pluspunten

Minpunten

Prima bookmaker goede website en vaak leuke acties ! Geen enkele negatieve ervaring! :) Vaak gewonnen dus noem het maar Luckie Betfirst!!

Geplaatst op 12-08-2016

Leuke promoties maar te beperkt in aanbod.

Pluspunten

Service is top

Minpunten

Odds zijn vaak lager Minder lines op wedstrijden

Leuke promoties waar ze je eerste inzet terugbetalen. Betfirst heeft een te beperkt aanbod aan sportweddenschappen.

Geplaatst op 12-08-2016

visioen Ik raad deze bookmaker aan

Goede bookmaker

Pluspunten

Minpunten

Geplaatst op 12-08-2016
Betfirst leden reviews
Er zijn 85 reviews voor Betfirst achtergelaten met een gemiddeld van 7.6 gemiddeld (van de 10) sterren.