Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

TOTO bonuscode (December 2022)

TOTO bonuscode (December 2022)

6.6
Voordat de wedmarkt op 1 oktober open ging, was TOTO de enigste bookmaker die legaal in Nederland sportweddenschappen aan mocht bieden. Het is echter geen bookmaker waar de gevorderde wedder om staat te springen.
Naar Toto
18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden

Wat is een TOTO bonus?

Met een bonus van TOTO kun je tegen verbeterde spelvoorwaarden sportweddenschappen plaatsen. Je kan in aanmerking komen voor een bonus wanneer je je als nieuwe speler aanmeldt of wanneer je als een bestaande speler bent. Als jij een bonus inzet heb je kans op meer winst, of je verlaagd juist jouw eigen risico.

Ontvang €50 aan free bets!

Welkomstbonus Gratis weddenschap bonus

Registreer bij TOTO, speel €10 en krijg tot €50 aan gratis weddenschappen! Alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

Bekijk alle bonusvoorwaarden
Country flag Nederland
Geldig voor nieuwe klanten
6.6
Voordat de wedmarkt op 1 oktober open ging, was TOTO de enigste bookmaker die legaal in Nederland sportweddenschappen aan mocht bieden. Het is echter geen bookmaker waar de gevorderde wedder om staat te springen.
Naar Toto
18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden

Welke TOTO bonussen zijn er?

Net als andere online bookmakers biedt TOTO verschillende bonussen aan voor bestaande en nieuwe spelers. Er zijn dus verschillende bonus soorten beschikbaar. Elke bonus heeft andere voorwaarden. Bekijk dus altijd goed welke bonus het beste bij jou past! Omdat TOTO een Nederlandse bookmaker is zijn deze bonussen speciaal gericht op Nederlandse spelers.

 1. TOTO welkomstbonus

  Nieuw bij TOTO? Dan kan je gebruik maken van een welkomstbonus! Deze welkomstbonus is enkel te gebruiken voor nieuwe spelers en biedt een mooi voordeel bij jouw eerste sportweddenschappen.
 2. TOTO stortingsbonus

  Met de stortingsbonus ontvang jij een extra percentage over het bedrag dat je hebt gestort. Heb je een bonus van 100% met een maximum van €100? Dan ontvang je bij een storting van €20 dus €40 speeltegoed op jouw account gestort. Er zijn in de meeste gevallen nog bonusvoorwaarden waar je rekening mee moet houden.
 3. TOTO promoties

  Regelmatig biedt TOTO fantastische promoties en winacties aan. Jij als als nieuw of bestaande speler kan hier van profiteren! Tijdens populaire wedstrijden of evenementen worden speciale weddenschappen of bonussen weggegeven waardoor jij nog meer winst uit een weddenschap kan halen. Dit kunnen ook free bets of oddboosts zijn. Alle actuele promoties vind je op de promotiepagina van TOTO.
 4. TOTO free bets

  Een free bet is een gratis weddenschap die je op verschillende manieren kunt verkrijgen. Soms is het mogelijk bij een speciaal evenement een gratis free bet te claimen, andere keren kun je deze verdienen door een bepaalde weddenschap af te sluiten. Dit hangt af van de desbetreffende actie.
 5. Lekker Man Special

  De TOTO Lekker Man is een zelfverzonnen actie waarbij TOTO spelers de mogelijkheid krijgen om twee uur voor aanvang van een grote wedstrijd verhoogde odds aangeboden krijgen. Heel veel spelers spelen mee met deze actie omdat de verhoogde odd de weddenschap erg lucratief maakt. De snelste Lekker Man viel al binnen 4 minuten! Doe jij binnenkort ook mee?

Alle TOTO promoties

Hoe kan ik de TOTO bonus het beste gebruiken?

De TOTO bonus kun je vaak gebruiken bij alle sportweddenschappen in het sportsbook. Zo niet, dan staat dit in de voorwaarden van deze specifieke bonus. Gebruik een bonus altijd als jij denkt er een mooi voordeel mee te kunnen behalen. Wed niet op een wedstrijd waar je geen verstand van hebt om maar perse een bonus vrij te spelen. Bekijk daarnaast altijd de rondspeelvoorwaarden die aan een bonus gekoppeld zitten.