Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

TOTO bonuscode (April 2024)

TOTO bonuscode (April 2024)

Voordat de wedmarkt op 1 oktober open ging, was TOTO de enigste bookmaker die legaal in Nederland sportweddenschappen aan mocht bieden. Het is echter geen bookmaker waar de gevorderde wedder om staat te springen. De odds zijn niet geweldig en daardoor is TOTO niet de populairste bookmaker. TOTO is in het bezit van een Nederlandse goklicentie. Je kan hier legaal online wedden op sportwedstrijden.
Ga naar Toto
Promotievoorwaarden gelden | 24+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Loketkansspel.nl

Alle Toto bonussen

Voordat de wedmarkt op 1 oktober open ging, was TOTO de enigste bookmaker die legaal in Nederland sportweddenschappen aan mocht bieden. Het is echter geen bookmaker waar de gevorderde wedder om staat te springen. De odds zijn niet geweldig en daardoor is TOTO niet de populairste bookmaker. TOTO is in het bezit van een Nederlandse goklicentie. Je kan hier legaal online wedden op sportwedstrijden.
Ga naar Toto
Promotievoorwaarden gelden | 24+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Loketkansspel.nl

Bonuscode TOTO voetbalwedden

Wat is een TOTO bonus?

Met een bonus van Toto kun je tegen verbeterde spelvoorwaarden sportweddenschappen plaatsen. Je kan in aanmerking komen voor een bonus wanneer je je als nieuwe speler aanmeldt of wanneer je als een bestaande speler bent. Als jij een bonus inzet heb je kans op meer winst, of je verlaagd juist jouw eigen risico.

Bonusvoorwaarden TOTO

Deze bonus is enkel te gebruiken door nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Plaats je 1e weddenschap van €10 met een minimale quotering van 1.50 en ontvang 5 gratis weddenschappen ter waarde van €10! De algemene voorwaarden van TOTO zijn van kracht op deze bonus. TOTO is gerechtigd om de actie, dan wel een deel van de actie te beëindigen, dan wel om tussentijds de actievoorwaarden te wijzigien indien naar hun oordeel een goed verloop daarvan in gevaar dreigt te komen.

Hoe kan je gebruik maken van deze TOTO bonuscode?

 1. Maak een account aan & stort minimaal €10
 2. Plaats je eerste weddenschap van minimaal €10 met een quotering minimaal 1.50
 3. Zodra de uitslag verwerkt is ontvang jij 5 gratis weddenschappen van €10!
 4. Deelname actie 24 jaar of ouder.

Welke TOTO bonussen zijn er?

Net als andere online bookmakers biedt TOTO verschillende bonussen aan voor bestaande en nieuwe spelers. Er zijn dus verschillende bonus soorten beschikbaar. Elke bonus heeft andere voorwaarden. Bekijk dus altijd goed welke bonus het beste bij jou past! Omdat TOTO een Nederlandse bookmaker is zijn deze bonussen speciaal gericht op Nederlandse spelers.

Naar TOTO

 1. TOTO welkomstbonus

  Nieuw bij TOTO? Dan kan je gebruik maken van een welkomstbonus! Deze welkomstbonus is enkel te gebruiken voor nieuwe spelers en biedt een mooi voordeel bij jouw eerste sportweddenschappen.
 2. TOTO stortingsbonus

  Met de stortingsbonus ontvang jij een extra percentage over het bedrag dat je hebt gestort. Heb je een bonus van 100% met een maximum van €100? Dan ontvang je bij een storting van €20 dus €40 speeltegoed op jouw account gestort. Er zijn in de meeste gevallen nog bonusvoorwaarden waar je rekening mee moet houden.
 3. TOTO promoties

  Regelmatig biedt TOTO fantastische promoties en winacties aan. Jij als als nieuw of bestaande speler kan hier van profiteren! Tijdens populaire wedstrijden of evenementen worden speciale weddenschappen of bonussen weggegeven waardoor jij nog meer winst uit een weddenschap kan halen. Dit kunnen ook free bets of oddboosts zijn. Alle actuele promoties vind je op de promotiepagina van TOTO.
 4. TOTO free bets

  Een free bet is een gratis weddenschap die je op verschillende manieren kunt verkrijgen. Soms is het mogelijk bij een speciaal evenement een gratis free bet te claimen, andere keren kun je deze verdienen door een bepaalde weddenschap af te sluiten. Dit hangt af van de desbetreffende actie.
 5. Lekker Man Special

  De TOTO Lekker Man is een zelfverzonnen actie waarbij TOTO spelers de mogelijkheid krijgen om twee uur voor aanvang van een grote wedstrijd verhoogde odds aangeboden krijgen. Heel veel spelers spelen mee met deze actie omdat de verhoogde odd de weddenschap erg lucratief maakt. De snelste Lekker Man viel al binnen 4 minuten! Doe jij binnenkort ook mee?

Alle TOTO promoties

Hoe kan ik de TOTO bonus het beste gebruiken?

De TOTO bonus kun je vaak gebruiken bij alle sportweddenschappen in het sportsbook. Zo niet, dan staat dit in de voorwaarden van deze specifieke bonus. Gebruik een bonus altijd als jij denkt er een mooi voordeel mee te kunnen behalen. Wed niet op een wedstrijd waar je geen verstand van hebt om maar perse een bonus vrij te spelen. Bekijk daarnaast altijd de rondspeelvoorwaarden die aan een bonus gekoppeld zitten. 

Alternatieve bookmaker bonussen

Is de TOTO bonus niet wat je zoekt? Niet getreurd! Er zijn meerdere bookmaker bonussen beschikbaar waar je als nieuwe gebruiker van kunt profiteren. Kijk hier voor een overzicht van alle actuele bookmaker bonussen. Op dit moment worden de Unibet bonuscode en de Jack's bonus het meest geclaimd maar ook de Betcity bonus is erg populair.