Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Country flag

Duitsland
Duitsland

Voetbal | Duitsland
Duitsland

Wedtips
Duitsland
Duitsland

Wedstrijd
Duitsland - Hongarije
Country flag EK 2024 - Groep A, 19 jun. 2024
Tip Duitsland / Duitsland Halftime/Fulltime, Wedstrijd
Wedstrijd
Duitsland - Hongarije
Country flag EK 2024 - Groep A, 19 jun. 2024
Tip Hongarije / Duitsland Halftime/Fulltime, Wedstrijd
Wedstrijd
Duitsland - Hongarije
Country flag EK 2024 - Groep A, 19 jun. 2024
Tip Duitsland -1 Gelijkspel European Handicap, Wedstrijd
Feit
Feit

Nieuws Duitsland

Logo Soccernews

Vind hier alle informatie over wedden op Duitsland


Die Mannschaft is een team dat zelfs de neutrale voetballiefhebber weet te bekoren. Met topspelers als Neuer, Gnabry en Reus speelt het steeds voor de prijzen. Toch kent het land een mindere periode op internationaal niveau, waardoor het nu op slechts een 16e plaats staat in de FIFA ranking. Toch is iedereen overtuigd van het talent in de kern. Duitsland zit dus zowat in een overgangsfase waarbij het opnieuw bouwt aan een wereldelftal.


Bookmakers voor Duitsland

Duitsland is een van de grote voetbalnaties waardoor het veel aandacht geniet van neutrale toeschouwers. Hierdoor wordt er vaak en veel gewed op Duitsland, zowel bij kwalificatiewedstrijden voor het EK als WK. Wedden op Duitsland kan dan ook bij iedere bookmaker zoals Betfirst, Ladbrokes en Betcenter. 


Odds voor Duitsland

Ondanks de iets mindere prestaties de laatste jaren, wordt het team beschouwd als de top wat het Europese voetbal betreft. De odds voor wedden op Duitsland zijn dan ook vaak niet erg hoog. Je winst maximaliseren kan bij bookmakers met de hoogste noteringen voor wedstrijden van Duitsland. Dit zijn onder meer Unibet en Bwin. 


Duitsland in het seizoen 2020/2021

Duitsland wist zich vlot te plaatsen voor het Europees kampioenschap. Zo werd het groepswinnaar in een groep met onder Nederland en Noord-Ierland. Het verloor slechts éen wedstrijd en kreeg het slechts zeven tegendoelpunten. Zelf scoorde het maar liefst 30 keer op 8 wedstrijden. Duitsland werd geloot in de groeps des doods op het EK. Zo treft het in de groepsfase al huidig wereldkampioen Frankrijk en regerend Europees kampioen Portugal. Zeker gezien de mindere prestaties dit jaar zullen ze in Duitsland schrik hebben voor een vroege uitschakeling. Gelukkig gaat dit jaar de beste derdes in de groep ook naar de achtste finales. 


Dat Duitsland terecht schrik mag hebben, werd duidelijk in de Nations League. Dat het als tweede eindigde na Spanje is jammer, maar niet ondenkbaar. Wat wel pijnlijk is, is de zware 6-0 nederlaag die het te verwerken kreeg op de slotspeeldag tegen Spanje, waar alle pijnpunten duidelijk werden. Eerder kon het ook al niet winnen van Zwitserland 


Historie van Duitsland

Duitsland is een elftal dat een grote geschiedenis heeft op het EK en WK. Zo werden ze al 4 keer wereldkampioen en drie keer Europees kampioen. Daarbij telt het ook nog een eindzege in de Confederations Cup. 


In 2006 mocht het zelf het WK organiseren, maar werd het pijnlijk uitgeschakeld in de halve finales door de latere winnaar Italië. Vier jaar later deed het niet beter, maar in 2014 wist het uiteindelijk toch nog eens wereldkampioen te worden. In 2018 werd het WK dan weer een blamage na een uitschakeling in de groepsfase na een verrassende nederlaag tegen Zuid-Korea. 


Op het EK is het al van 1996 geleden dat Duitsland nog eens eindwinnaar werd. Het bereikte nog wel de finale in 2008 maar Spanje bleek te sterk. De voorbije edities werd het uitgeschakeld in de halve finale.