Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Logo Inter

Inter
Inter

Voetbal | Italië | Serie A
Inter
Feit

Nieuws Inter

Logo Soccernews

Selectie
Inter
Inter

Vind hier alle informatie over wedden op FC Internazionale

Inter Milan is een team dat uitkomt in de Italiaanse Serie A. Het is een van de twee sterke Milanese clubs die doorheen de jaren een flinke prijzenkast en palmares hebben opgebouwd. Desondanks is Juventus al jarenlang heer en meester in Italië waardoor de odds voor wedden op Inter gunstig zijn. Met een spits als Romelu Lukaku zijn ze gewapend met aanvallend geweld waardoor het scoren van doelpunten in de meeste wedstrijden vrij vlot gaat. 


Bookmakers voor Inter

De Serie A is een van de meest populaire competities in Europa met smaakmakers als Inter, maar ook AC Milan, Juventus, AS Roma en Atalanta. Net om die reden bieden bookmakers weddenschappen op de Serie A, maar ook op Inter aan. Bookmakers als Bet365 bieden een ruim aanbod aan verschillende weddenschappen aan. 


Odds voor FC Internazionale

Inter Milan is een van de topteams in de Serie A. Toch is het al weer een hele tijd geleden dat het nog eens een prijs pakte, waardoor de odds van Inter vaak gunstiger zijn dan bij pakweg Juventus. Bet365 bieden vaak de hoogste odds. 


Internazionale in het seizoen 2020/2021

Inter ging vorig seizoen nog de strijd aan om de scudetto met de onbetwistbare recordhouder in Italië, Juventus. Het greep echter naast de titel, maar dit seizoen zetten ze een nieuwe jacht op de titel op. Met succes, want alles lijkt er op dat Inter samen met AC Milan zal strijden voor de felbegeerde scudetto. Of komt Juventus toch nog opduiken? In Europa stelde Inter, ondanks een sterke kern, teleur. In een groep met Shaktar, Real Madrid en Mönchengladbach eindigde het als laatste en werd het Europees uitgeschakeld. 

Historie van FC Internazionale

Inter Milaan, voluit Football Club Internazionale Milano, Italiaanse betaaldvoetbalploeg uit Milaan. Inter Milaan is de enige Italiaanse club die nog nooit is gedegradeerd naar een lagere divisie dan de hoogste van het land, de Serie A. Inter werd in 1908 opgericht door een afsplitsing van spelers van de Milan Cricket and Football Club (nu bekend als AC Milan) die wilden dat hun club meer buitenlandse spelers zou toelaten; de eerste aanvoerder van Inter, Hernst Marktl, was Zwitser. Inter won zijn eerste Italiaanse competitiekampioenschap in 1910 en heeft in totaal 18 binnenlandse competitietitels behaald, waaronder een reeks van vijf opeenvolgende titels van 2005-06 (de oorspronkelijke winnaar dat jaar, Juventus, werd de titel ontnomen voor zijn rol in een match-fixing schandaal) tot 2009-10. Inter deelt zijn thuisbasis, het San Siro Stadion (1926), met zijn grootste rivaal, AC Milan. De eerste wedstrijd die in het San Siro werd gespeeld was een wedstrijd tussen de twee Milanezen, waarbij Inter AC Milan met 6-3 versloeg. 

In 2010 werd Inter de eerste Italiaanse club die de "treble" van een binnenlandse top-divisie titel (het kampioenschap van de Serie A), een binnenlandse beker (de Italiaanse Cup), en een continentaal kampioenschap (Champions League) in een enkel jaar veroverde. 

Prestaties van Inter Milan

In de internationale competitie heeft de club drie Europa Cup/Champions League-titels gewonnen (1964, 1965 en 2010), twee Intercontinental Club Cup-titels (door Independiente uit Argentinië te verslaan in 1964 en 1965), en drie Union of European Football Associations (UEFA) Cups (nu UEFA Europa League; 1991, 1994, en 1998).