Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

null

EK 2024 Duitsland

Na het pijnlijke verlies tegen Argentinië op het WK in Qatar is de ploeg van bondscoach Ronald Koen gebrand op een goed resultaat op het EK in Duitsland. De weg naar het EK is nog lang maar zeker niet onhaalbaar. Volg alle resultaten van het Nederlands elftal in aanloop naar het EK in 2024.

EK 2024 kwalificatie Nederlands elftal

Het Nederlands elftal is zich aan het richten op de belangrijke kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. De kwalificatiewedstrijden worden tussen maart 2023 en november 2023 gespeeld. Er staat dus een vrij druk programma voor de boeg. Nederland heeft het EK 2016 en het WK 2018 gemist, maar het heeft zich inmiddels hersteld door de achtste finales van het EK 2021 en de kwartfinales van het WK 2022 in Qatar te bereiken. Bondscoach Ronald Koeman zal de leiding hebben over het team tijdens de kwalificatiewedstrijden en het volledige speelschema van het Nederlands elftal voor 2023 is al bekend.

Uitslagen Nederlands elftal

Het Nederlands elftal heeft een aantal lastige wedstrijden voor de boeg tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024. Frankrijk heeft al jaren een ijzersterk team met alleen maar sterren. Toch heeft Nederland in het verleden laten zien dat het in staat is om te presteren op het hoogste niveau. Fans van het Nederlands elftal kunnen zich opmaken voor een spannende kwalificatieperiode en hopen op een succesvolle campagne op weg naar het EK 2024 in Duitsland. Bekijk hieronder de uitslagen van Oranje in het EK kwalificatietoernooi.

Stand Nederland in EK kwalificatie poule

RankTeamGWPWGVD
1 8 22 7 1 0 29:3
2 8 18 6 0 2 17:7
3 8 13 4 1 3 14:8
4 8 6 2 0 6 9:10
5 8 0 0 0 8 0:41

Programma Nederlands elftal EK kwalificatie

Nederland heeft nog een aantal kwalificatiewedstrijden te spelen voordat Oranje fans het hotel in Duitsland kunnen boeken. Bekijk hieronder het resterende programma voor de EK kwalificatiereeks.


Selectie Nederlands elftal EK 2024

  • Team

Hotel Nederlands elftal tijdens het EK

Er is nog geen informatie beschikbaar over het hotel van het Nederlands elftal tijdens het EK 2024, omdat het EK nog niet begonnen is. Het is gebruikelijk dat nationale teams in hotels verblijven tijdens grote toernooien zoals het EK, maar de specifieke details van het verblijf worden meestal niet vrijgegeven vanwege veiligheids- en privacyredenen.

Wat we wel weten, is dat het Nederlands elftal zich in 2023 zal voorbereiden op het EK 2024 tijdens verschillende trainingskampen en oefenwedstrijden. Het is gebruikelijk dat teams tijdens deze periode verblijven in speciaal geselecteerde hotels die zijn afgestemd op de behoeften van de spelers en de staf. Dit kan variëren van de locatie en grootte van de kamers tot de beschikbaarheid van trainingsfaciliteiten en andere voorzieningen.

Het is dus nog even afwachten welk hotel het Nederlands elftal zal kiezen tijdens het EK 2024. Maar één ding is zeker: het team zal er alles aan doen om in de beste omstandigheden te verblijven en zo goed mogelijk te presteren op het toernooi.

Kansen Nederlands elftal op het EK 2024

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een grondige analyse te maken van de kansen van het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap (EK) 2024. Dit komt doordat het nog niet bekend is tegen welke tegenstanders Nederland zal spelen in de kwalificatiewedstrijden en of het team zich überhaupt zal kwalificeren voor het toernooi. Voetbal blijft een onvoorspelbare sport en er kan altijd iets onverwachts gebeuren tijdens een wedstrijd. Echter, volgens bookmakers krijgt Nederland een odd van 1.33 om zich te kwalificeren, wat neerkomt op een kans van zo'n 75% dat Nederland zal deelnemen aan het EK 2024. Hoewel deze odds een goede indicatie kunnen geven, is het nog steeds belangrijk om te onthouden dat deze slechts een schatting zijn en dat veel onvoorspelbare factoren van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke uitkomst.

Deze quoteringen zijn onderhevig aan veranderen en kunnen dus na nieuwe resultaten totaal veranderen.