Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

EK spel 2012: voorspel en win mooie prijzen

Je hebt het al kunnen merken aan onze oranje kleur op de website: wij zijn al helemaal bezeten van de Oranjekoorts. Om dit verder te versterken presenteren wij hierbij ons grote EK 2012 spel waarmee mooie prijzen te winnen zijn waaronder een 2-persoons VIP reis naar een wedstrijd van Real Madrid, een Ipad, Playstation Vita Console of één van de vele geldprijzen. Kortom: meedoen!

- http://www.voetbalwedden.net/ekspel/

Wat is het EK spel 2012 van voetbalwedden.net?

Voetbalwedden.net is een website gericht op het afsluiten van voetbal weddenschappen. In het kader van het EK 2012 in Polen en Oekraine hebben wij een speciaal EK spel ontwikkeld waarbij wij het wedden op voetbalwedstrijden en het EK hebben proberen te combineren. Winnaars kunnen prijzen winnen (zie verderop) en deelname is gratis, mits een Bwin gebruikersnaam zal worden opgegeven.

Wat kunt u winnen met het EK spel?

1e plaats: VIP Reis naar wedstrijd van Real Madrid voor 2 personen

2e plaats: De Apple Ipad 2, 64GB, zwart

3e plaats: Playstation vita Konsole

4e plaats: 150 euro op je Bwin account

5e plaats: 100 euro op je Bwin account

6e plaats: 50 euro op je Bwin account

7e plaats: 50 euro op je Bwin account

8e plaats: 50 euro op je Bwin account

9e plaats: 50 euro op je Bwin account

10e plaats: 50 euro op je Bwin account

11 t/m 40: 25 euro op je Bwin account

Sponsor van het EK spel: Bwin

Naast het sponsoren van onder andere de VW10 en vele prijsvragen hebben wij Bwin bereid gevonden om ons EK spel 2012 te sponsoren. Hier zijn wij Bwin wat gewoon een retegoed product is, erg dankbaar voor.

Hoeveel vragen zijn er per wedstrijd?

Poulefase: 3 weddenschappen per wedstrijd (6 als Nederland speelt)

Kwart finale: 6 weddenschappen per wedstrijd

Halve finale: 9 weddenschappen per wedstrijd

Finale: 15 weddenschappen per wedstrijd

Wat moet je doen?

Gedurende het europees kampioenschap verzinnen wij zelf voor iedere wedstrijd een aantal weddenschappen. Iedere deelnemer moet een door ons vooraf gedefinieerd antwoord aangeven. Voor iedere vraag zijn 1 of meerdere punten te verdienen. De deelnemers die aan het eind van het EK 2012 de meeste punten hebben verzameld komen in aanmerking voor een prijs. Blijf regelmatig terugkomen om de nieuwe weddenschappen voor het EK te voorspellen en zodoende nog meer punten te scoren. Bij een gelijk puntenaantal zullen wij kijken naar de deelnemer die de controlevraag 'Totaal aantal doelpunten op het gehele EK' zo goed mogelijk heeft voorspelt.

Hoe kan ik meedoen?

Om mee te kunnen spelen moet u zich eenmalig een account aanmaken op voetbalwedden.net (als u dat nog niet gedaan heeft). Om daarna mee te kunnen doen met het EK spel moet u uw Bwin gebruikersnaam aan ons doorgeven op de 'EK spel pagina'. Let op: dit kunt u slechts één keer doen!! Deze gebruikersnaam hebben wij nodig om uw eventuele prijs over te maken op uw account en om dubbele accounts (en dus vals spelen) tegen te gaan.

Mag ik met meerdere accounts meespelen?

U kunt accounts van meerdere personen beheren, echter zal u per account op voetbalwedden.net een gebruikersnaam bij Bwin opgeven. Wij staan geen dubbele Bwin accounts toe. Het is echter geen probleem om accounts van vrienden/familie/bekenden te beheren.

Kan ik mijn Bwin gebruikersnaam wijzigen op voetbalwedden.net?

Tijdens uw aanmelding voor het EK spel kunt u slechts eenmalig uw exacte Bwin gebruikersnaam (let op hoofdletters en leestekens!!) aan ons doorgeven. Deze is daarna niet meer te wijzigen. Wij hanteren dit beleid om eventuele fraude met meerdere spelersaccounts tegen te gaan en een eerlijk spel te kunnen garanderen. Mocht u na afloop van het spel een prijs hebben gewonnen en uw Bwin gebruikersnaam NIET goed aan ons hebben doorgegeven, dan kunnen wij u uw prijs niet overhandigen of uitkeren.

Hoe krijg ik mijn prijs uitbetaald?

Indien u 1e, 2e of 3e bent geworden zullen wij uw gewonnen prijs per post naar u toesturen. Wij nemen contact met de winnaars op! Indien u een geldprijs heeft gewonnen zullen wij uw prijs storten op uw Bwin account. Mocht uw Bwin account (door uzelf of door Bwin gesloten zijn op het moment dat wij uw prijs willen overmaken zal uw prijs komen te vervallen en doorgegeven worden aan de eerstvolgende in het eindklassement.

Tot wanneer kan ik mijn voorspelling doorgeven?

U kunt de voorspellingen voor uw weddenschappen tot maximaal een minuut voordat de wedstrijd begint doorgeven. Indien een wedstrijd reeds is gestart zijn wijzigingen niet meer op te slaan. Eventuele fraude of het moedwillig omzeilen van onze beveiliging(en) zullen leiden tot sluiting van uw account.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Heeft u een dringende of minder dringende vraag die hier niet tussen staat? Stel deze dan in dit topic en je krijgt snel een antwoord van de crew of andere leden.

Heel veel succes!

De Crew en alle Moderators

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar vw-crew
Country flagvw-crew
8-05-2012 16:53 in Acties en spellen
341 reacties
Briljant!! De pet gaat hier even af...Crew, wat zijn jullie weer druk in de weer voor de community! Doe zeker mee!
*slippers zoekt en inpakt voor VIP tripje naar Real voor twee ;-) (y) (y) (y)
0
0
0 likes
Verliefdheid is als in je broek schijten, niemand ziet het, alleen jij hebt dat speciale warme gevoel...
Maak je borstjes maar nat, sapstaaf, want ik ga ook zeker meedoen! :p
Wederom een topprijsvraag van voetbalwedden.net! :)
0
0
0 likes
"Todo bien , todo bien."
Een VIP Reisje naar Real Madrid, daar doe ik het wel voor ;-)
0
0
0 likes
wie niet waagt, wie niet wint!
Prachtige actie, geef mij maar die Ipad. :d
0
0
0 likes
Een machtig mooie actie, VW!!(y) Complimenten aan iedereen:) Meedoen is belangrijker dan winnen, zeggen ze, nou, in dit geval mooi niet:P Qua consoles kan er nog wel één bij:) Geen probleem;)
Succes aan iedereen die meedoet, moge de beste winnen!!
(y)(y)(y)
0
0
0 likes
Geweldige prijsvraag VW, petja af. ;-)
0
0
0 likes
4e plek is ook wel goed
0
0
0 likes
Mooie prijsvraag weer VW-crew (y) :d
0
0
0 likes
topactie! count me in :)
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators