Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ga jij voor die €100 winst met België - Nederland?

Ga jij voor die ?‚?100 winst met België - Nederland?

(Actie geldig voor Nederlanders en Belgen)


?

Dinsdag is D-Day! De Rode Duivels ontvangen morgen (16 oktober) het Nederlandse elftal in de Derby der Lage Landen. De bookmakers hebben België tot absolute favoriet bekroond, maar is dat wel terecht na die overtuigende 3-0 overwinning van Nederland - Duitsland van afgelopen weekend? Ondanks dat dit duel een 'friendly' match is, zullen beide ploegen fanatiek gaan strijden voor de winst. Lukt het de Oranje Leeuwen om de Duivels door het vuur te halen? Of weten de Belgen de punten in eigen huis te behouden? Laat ons weten wat jij voorspelt en speel mee voor ?‚?100(!) speelgeld bij Betfirst. Game on!

?

Raad de uitslag en het totaal aantal gemaakte doelpunten van deze match en maak kans op ?‚?100 speelgeld bij Betfirst!

Plaats voor dinsdag 16 oktober 20:44 jouw voorspelling in dit topic. Voorspel de uitslag van deze match en raad het totale aantal gemaakte doelpunten (in reguliere speeltijd).

?

Bijvoorbeeld:

?

 • Uitslag: Gelijkspel
 • Totaal aantal gemaakte doelpunten: 4 doelpunten

?

Hoe doe je mee? (Bestaande klanten kunnen stap 1 overslaan)

?

 1. Registreer je bij Betfirst en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonus van ?‚?200!
 2. Plaats voor dinsdag 16 oktober 20:44 jouw voorspelling in dit topic.

De winnaar wordt woensdag 17 oktober 2018 in dit topic bekend gemaakt en via een privébericht op de hoogte gesteld.

?

Veel succes!

?

?

Voorwaarden:

?

 • Let op! Je hebt een geldig Betfirst account nodig om mee te doen. Als je pas na het inzenden van je antwoord een account aanmaakt, is je antwoord helaas niet geldig. Heb je nog geen account? Pak dan eerst die aantrekkelijke welkomstbonus van ?‚?200!
 • Er is maximaal één inzending per persoon geldig
 • Degene die de prijsvraag goed heeft geraden wint ?‚?100 speelgeld bij Betfirst. In het geval van meerdere winnaars zal er worden geloot.
 • Het doorgeven van je antwoord kan tot dinsdag 16 oktober 20:441 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Support
Country flagSupport in 15-10-2018 16:44 Acties en spellen
in 15-10-2018 16:44 Acties en spellen
132 reacties

Uitslag: België

Aantal doelpunten: 3

0 Vind ik leuk's

Uitslag: België. 2-1


Doelpunten: 3

0 Vind ik leuk's

Uitslag: Belgie


Aantal doelpunten: 4

Bericht gewijzigd door lombra op Mon 15 Oct 2018, 16:57
0 Vind ik leuk's

Uitslag: gelijk

Doelpunten: 4

0 Vind ik leuk's

Nederland


4 doelpunten

0 Vind ik leuk's

Uitslag Nederland

Aantal doelpunten 5

0 Vind ik leuk's

België

7 doelpunten

0 Vind ik leuk's

Uitslag: gelijk

Aantal doelpunten:4

0 Vind ik leuk's

Belgie

5 doelpunten

0 Vind ik leuk's

België

6 doelpunten

0 Vind ik leuk's
Je kan beter lelijk winnen dan knap verliezen

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators