Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Het Algemene Verbeteringen Topic

Ik dacht altijd dat er al eentje was, maar kon dat topic nergens vinden. Daarom bij deze: Het Algemene Verbeteringen Topic.
Edit door vw-crew:
Toch gevonden: http://www.voetbalwedden.net/topic/verbeteringen-voetbalweddennet-updates-203/
Op- en aanmerkingen? Verbeterpunten? Nieuwe ideeën? Brand los rakkers en rekels!
Ik zal iedereens input aandachtig bestuderen om er vervolgens niets mee te doen. Dat is niet mijn taak hier.
Degene die aan het eind van het jaar het beste idee/verbetering uit de doeken heeft gedaan wint een onvergetelijke dag naar het altijd gezellige Land Van Ooit. Je wordt opgehaald en thuisgebracht door Papa Leo en krijgt bij thuiskomst een zakje snoep ter versnapering.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar basedgod
Country flagbasedgod in 7-09-2012 13:00 Algemeen
in 7-09-2012 13:00 Algemeen
3 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Potdomme, niemand verbeteringen? Dan trap ik wel af.
Ik wil niet lullig zijn, maar de schrijver van dit artikel (https://www.voetbalwedden.net/artikelen/asian-handicaps-wanneer-win-je-en-wanneer-verlies-je/ red.) heeft er met de pet naar gegooid. Zowel de -0,25 als +0,25 kloppen niet. Je krijgt niet de helft van je inzet terug, je winst gaat door de helft. Dat is een wezenlijk verschil. Ook missen de -0,75 en +0,75 en kloppen er wel meer uitkomsten niet. Kijk even op wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_handicap#Whole_Handicaps_and_Draws), daar staat het wel goed.
Ik verwacht dat er koppen gaan rollen. De bandiet die dit schandalige stuk prul heeft afgeraffeld moet tot de orde worden geroepen. Dit kan zo niet langer, het VW legioen eist verantwoording! Als de richting van voetbalwedden.nl op deze manier wordt doorgetrokken, eindigt het binnen de kortste keren in de afgrond. Ik verzet mij hiertegen!
Ik reken erop dat dit gauw wordt aangepast. Ik schrok me gister een apenhoedje nadat ik een surebet had geplaatst en via dit artikel uitrekende of het wel klopte.
BIJ VOORBAAT DANK JONGENS EN MEISJES!
0 Vind ik leuk's
Thank you Basedgod
basedgod:
Potdomme, niemand verbeteringen? Dan trap ik wel af.
Ik wil niet lullig zijn, maar de schrijver van dit artikel (https://www.voetbalwedden.net/artikelen/asian-handicaps-wanneer-win-je-en-wanneer-verlies-je/ red.) heeft er met de pet naar gegooid. Zowel de -0,25 als +0,25 kloppen niet. Je krijgt niet de helft van je inzet terug, je winst gaat door de helft. Dat is een wezenlijk verschil. Ook missen de -0,75 en +0,75 en kloppen er wel meer uitkomsten niet. Kijk even op wikipedia (https://www.voetbalwedden.net/topic/verbeteringen-voetbalweddennet-updates-203/
2. Mocht er een artikel niet kloppen! Top! Geef feedback. Wij bekijk het. Klopt het niet, dan volt een eenzame opsluiting op het Siberische schiereiland.
3. Het is voetbalwedden.net
basedgod:

Degene die aan het eind van het jaar het beste idee/verbetering uit de doeken heeft gedaan wint een onvergetelijke dag naar het altijd gezellige Land Van Ooit. Je wordt opgehaald en thuisgebracht door Papa Leo en krijgt bij thuiskomst een zakje snoep ter versnapering.

4. Ideeën en tips welkom in het andere topic. Voor de beste update of verbetering willen wij wel een mooie prijs beschikbaar stellen.
5. Bedankt voor de moeite topper.
0 Vind ik leuk's
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Iedereen kan hier zijn/haar verbeteringen doorgeven, dit topic gaat op slot:
- https://www.voetbalwedden.net/topic/verbeteringen-voetbalweddennet-updates-203/
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.