Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat is de juiste wedstrategie voor mijn sportweddenschap?

Ik ben een vrij fanatieke better maar blijf altijd een beetje worstelen met de juiste strategie. Ik heb verschillende strategieen geprobeerd maar blijf altijd een beetje op zoek naar “de juiste”


Zo heb ik de draw strategie gespeeld, maar dit is best saai spelen en kan een hoog risico met zich meebrengen na 15 wedstrijden zonder gelijkspel. Ik heb een 5 of 7 stappensysteem gespeeld waarbij je probeert 5/7 een goede bets te plaatsen en daarna weer opnieuw te beginnen. Ook speel ik bets waarbij ik bij verlies 1 unit meer speel en bij winst 1 minder tot ik weer op 0 uitkom, echter moet je dan meer picks goed als fout hebben met odd van + 2.0 wat ook niet altijd meevalt. Ik geloof niet dat de perfecte strategie bestaat maar soms kan een invalshoek van een mede better ervoor zorgen om de juiste keuze te maken. Ik ben dan ook heel benieuwd of jullie een vaste strategie aanhouden. Qua kiezen van de juiste bets maar ook vooral hoe je je inzetten opbouwd(of eventueel weer afbouwd)  

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar paalvast
Country flagpaalvast
27-09-2018 11:23 in Algemeen
3 reacties

Persoonlijk geloof ik ook niet in ''de perfecte strategie'' maar ik denk dat ontwikkeling wel belangrijk is. Zelf bet ik vooral op basis van timing. Sporting heeft bijvoorbeeld twee keer achter elkaar 1-0 gespeeld net, dus ik zal daar in het weekend zeker een paar doelpunten betjes plaatsen. Wat mij betreft heb je een algemeen beeld nodig van resultaten en moet je ongeveer snappen hoe balans eruit ziet.


Kijk eens naar de uitslagen in de Eredivisie van ajax, AZ & feyenoord :


  • Ajax 1-1 0-1 5-0 0-4 3-0 3-0
  • Feyenoord 2-0 3-0 3-5 4-2 1-1 1-0
  • AZ 5-0 1-4 0-0 3-2 1-1 1-3


Je ziet heel duidelijk dat er een aantal wedstrijden tegenvallen qua goals en een aantal bovengemiddeld zijn, deze balans ontstaat in de voetbalsport al behoorlijk snel.

2
0
2 likes


Ik doe dit soort logica ook wel, maar ben realist genoeg dat er geen 'winnende strategie' bestaat met deze logica. Leuk als het even werkt.

In bovenstaand voorbeeld speel ik juist vaak Over 2.5 als de historie doelpuntrijke wedstrijden laat zien. Dus bevestiging van een trend.

0
0
0 likes
Ajax. Ajax. Ajax.

Ik heb een lange tijd op 1x2 gespeeld maar aangezien de bookmakers hier gemakkelijk tot 10% juice op hebben ben ik overgegaan naar asain handicapping waar de juice maar een kleine 3% bedraagt.


Vaak is er value te vinden bij de underdogs in de AH lines pre match.

Voor de favourites gebruik ik ook de AH linen maar alleen tijden live play.


Ik bekijk alles tot in detail van alle gespeelde matchen van het huidige seizoen. De vorm, thuis/ uit vorm, of er belangrijke spelers missen, h2h en thuis/uit vorm tot en met 5 jaar geleden.


Met deze criteria heb je al een heel goed beeld wie favoriet en underdog is en waar de value ligt.


Elke tip die ik plaats is zeer gedetailleerd ondergebouwd.


Ook heb ik een excel file waar ik alles nog eens expliciet opschrijf zodat ik op het einde van het seizoen een evaluatie kan maken om mij eventueel te verbeteren naar volgend seizoen toe.

3
0
3 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal