Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Problemen met het uitbetalen bij Bookmaker Betfirst

Beste,
Iemand ervaring met BetFirst? Die van mijn is tot nu toe belachelijk slecht. Ik heb mee gedaan aan de bonus 'Gratis €50,- bet' waarbij ik op een hoge odd van 5 nog wat had ingezet. Deze had ik gewonnen en dus wilde ik € 262,50 uit laten betalen. De uitbetaling is aangevraagd op 28 maart 2014, tot op heden, 11 april 2014 krijg ik het niet voor elkaar om het bedrag te krijgen! Ik heb alle documenten opgestuurd en ineens wilt BetFirst mij per telefoon spreken omdat ik anders niks kan krijgen. Zij bellen mij steeds maar niet! Constant word ik van het kastje naar het muurtje gestuurd.. HELP?! Wie heeft dé oplossing voor dit probleem? Ik heb er geen hoop meer in. Inmiddels staat er € 309,- pending om uitbetaald te worden en heb ik ook nog eens € 42,- op de bankroll daar - er gebeurd gewoon helemaal niets! :-@
Dion
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar dionysiou
Country flagdionysiou in 11-04-2014 15:09 Bookmakers
in 11-04-2014 15:09 Bookmakers
32 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Beste Dionysiou
Ik raad dan aan om Betfirst te bellen : Beschikbaar van 10u tot 22u op weekdagen en 8u tot 20u in het weekend op het volgende nummer:
32-(0)78480339
Mocht jij er niet uitkomen met Betfirst dan is er altijd nog de mogelijkheid om contact op te nemen met de Belgische kansspelcommissie http://www.gamingcommission.be/
Deze is in het leven geroepen om de speler te beschermen. Betfirst heeft een licentie voor het aanbieden van kansspelen dus zij zullen er absoluut geen belang bij hebben om dit soort zaken verkeerd af te handelen. Ik ben benieuwd naar hoe dit opgelost gaat worden.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Probeer anders de live chat! Mijn documenten zijn nu eindelijk ook na een week goedgekeurd..
0 Vind ik leuk's
colinfok:
Probeer anders de live chat! Mijn documenten zijn nu eindelijk ook na een week goedgekeurd..

Betfirst geeft wel aan dat het via telefoon moet gaan omdat anders niks uitbetaald kan worden.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Jep, ik wacht ook al eventjes. Ik vond de cashout erg lang duren dus ik nam maar eens contact op. Bleek dat ik documenten moest opsturen (dat zullen ze ook niet even melden he). Nadat ik mijn documenten had opgestuurd, heb ik niets meer vernomen. De laatste dagen is de site ook steeds down en de chat is ook al dagen offline.
Zou me niets verbazen als ze plotseling met de noorderzon zijn vertrokken.
0 Vind ik leuk's
Ik heb van de afgelopen 2 weken toch 3 cash outs kunnen doen. :) Twee van rond de 20 (ging vrij snel), eentje van 75 euro (was van de bonus) waar ik toch ook ff op heb moeten wachten! :)
0 Vind ik leuk's
Hier nog iemand die dit probleem heeft.
Ik had 50 euro bonus omgezet naar 270 euro, cash-out aangevraagd en wacht nu vanaf maandag.
Chat is hele tijd offline en heb ze een bericht verzonden en ga hier na het weekend maar achteraan.
0 Vind ik leuk's
Blabla
Ik heb deze week ook gebruik gemaakt van die no-risk bet. Helaas verloren, mailtje gestuurd naar support en binnen een paar uurtjes had ik mijn geld weer op account staan. Dit wilde ik dus terugboeken naar mijn Skrill, maar is nog steeds pending.. inmiddels al zo'n 72 uur. Kan dus nog wel even wachten worden.. Leuke promotie die freebet, maar qua uitbetalingen dus toch een rotbookie.
0 Vind ik leuk's
Goed zijn, is niet genoeg. Je moet goed genoeg zijn..
uitbetalen duurt lang, heb t zelfde probleem gehad gewoon paar e-mails sturen of alle documenten zijn binenn gekomen en daarna heb je t .
0 Vind ik leuk's
don't believe the hype
Misschien houden ze niet van die hit&run mensen :p
0 Vind ik leuk's
Ik heb ook een uitbetaling lopen... Heb echter geen bericht gehad dat ik iets op moet sturen ofzo? Hoe kwamen jullie daarachter dat dat moest?
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.