Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Freesportsbet: Gratis bets voor echt geld

Hey mensen,
Een aantal maanden geleden heeft Leo me eens op deze site attent gemaakt, en het systeem van de site bevalt me wel: de 'bookmaker' heet Freesportsbet en je kan er gewoon gratis spelen, en toch cash prijzen winnen.
Het systeem: Je krijgt om te beginnen een heel klein bedrag in 'FSB-dollars'. Je kan op de site bets plaatsen (aan vrij gunstige odds) en zo proberen dat gratis geld dat je krijgt uit te bouwen. Stel dat je je oorspronkelijke bedrag verliest en terug op 0$ valt, krijg je door het zien van een heel kleine promotievideo weer gratis 50 cent op je account om weer eens wat uit te proberen.
Wat je bijvoorbeeld kan proberen, is om elke dag met die 50 cent eens een supercombi te plaatsen (op deze site 'Parlay' genaamd) met die 50 cent, verlies je, heb je pech, win je, heb je ineens gratis een klapper gemaakt :D (y) Ook kan je via surveys allerlei die extra FSB-centjes nemen :D
Nu, zoals jullie weten ben ik niet de zoveelste spammer hier op het forum die reclame maakt voor ongure dingen, dus zijn er wel een paar dingen op aan te merken:
1. De noteringen zijn in Amerikaanse odds . De odds zijn dus in de vorm van +100 (=2.00) en -110 (=1.91) bijvoorbeeld. Je kan dit niet aanpassen (dacht ik) dus moet je wel gebruik maken van online converters
2. Het is (uiteraard) overladen met ads, die het gratis houden, toch is de site nog overzichtelijk.
3. Er is een onderscheid tussen Free Members en Full Access Members, Free Members hebben bepaalde restricties, maar je kan als Free Member best nog voldoende doen. Full Membership is niet beschikbaar voor Nederlanders en Belgen overigens
4. Het richt zich vooral naar de Amerikaanse sporten, toch kon ik bijvoorbeeld op de Belgische competitie en alle andere Europese competities zetten die een beetje groot zijn :D
5. Wel het meest tricky eraan, en dat moet ik nog eens naderbij onderzoeken: Je kan pas uitcashen vanaf je er 100$ op hebt staan, EN dit moet je doen door middel van registratie bij een geaffilieerde bookmaker van freesportsbet.com MET verplichte storting, hoe dat juist zit, hoop ik jullie later nog te kunnen vertellen ;-)
Het leuke aan freesportsbet.com is trouwens ook dat je kan meedoen aan bepaalde contests (met vaak een kleine buy-in voor Free Members) Zo heb je bijvoorbeeld 'Longest Streak' Jackpots ed.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar twouter
Country flagtwouter in 22-01-2012 01:03 Bookmakers
in 22-01-2012 01:03 Bookmakers
52 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
:)
0 Vind ik leuk's
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Ale Twouter,dan heb ik u toch eens iets goed aan de hand gedaan. Ik speel elke dag op die site en is eigenlijk wel ideaal om funbets op te spelen.
Wat ik tevens ook een pluspunt vind is dat daar gerekend word in% en in winst of verlies.
Bv: vandaag 4juist 1fout 80% +13 dollar
week 23juist 12fout 64% +48 dollar
Word dan ook per maand,per 3 maand en per jaar zo een eigen rangschikking gemaakt.En als laatste komt daar uw gehele totaal van uw spelen uit.
Nu mag je zeggen wat je wil, maar ik vind dat overzicht wat FREESPORTBET maakt over een speler veel beter dan het befaamde ROI systeem.
Je hebt in een oogwenk alle info die je nodig hebt over iemand zijn % bets en winsten over een korte termijn en een heel lange termijn.
Vooral de winsten worden in dollars gezet en dat zegt veel meer dan ROI 108 bv.
0 Vind ik leuk's
Klinkt als je een leuk 'spelletje'. Ga me is even inlezen in die site! Bedankt! :)
0 Vind ik leuk's
Zonder dalen geen pieken!
Ik heb me ook ingeschreven maar wat zijn die amerikaanse odds toch irritant XD
0 Vind ik leuk's
twouter:
5. Wel het meest tricky eraan, en dat moet ik nog eens naderbij onderzoeken: Je kan pas uitcashen vanaf je er 100$ op hebt staan, EN dit moet je doen door middel van registratie bij een geaffilieerde bookmaker van freesportsbet.com MET verplichte storting

When you win, you can cash out for real money (as soon as your balance reaches $200 play money and funds are available, or $100 if you want to deposit it in a sportsbook account). If you run out of money, no problem. We will just give you more money to play with. You risk nothing, but have the chance to win real cash.t
0 Vind ik leuk's
leonardo1965:

Nu mag je zeggen wat je wil, maar ik vind dat overzicht wat FREESPORTBET maakt over een speler veel beter dan het befaamde ROI systeem.

Dat had je al een paar keer aangegeven ja :)
0 Vind ik leuk's
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
Bedankt!! Ben wel benieuwd hoe dat met het uitbetalen gaat als ik ooit zo ver kom.
0 Vind ik leuk's
Ook wel opletten trouwens: Die gekke Amerikanen hebben de gewoonte om bij duels de UITploeg vooraan te zetten :D
Gewoon even rekening mee houden dus :-)
0 Vind ik leuk's

Leuk idee ook voor de beginners om risico loos te spelen, maar toch de "spanning" te ervaren:).
0 Vind ik leuk's
Heel leuk twouter :d ! Heb intussen ook al een accountje gemaakt & mijn eerste 'parlay' geplaatst :d ! Leuk dat het risicoloos is :d !
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.