Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wordt circus.nl gerund door idioten?

is dit legaal?


Woorden van circus.nl

1. Jouw eerste storting bedraagt ​​€ 250, dan kan je maximaal 25 freebets van € 10 verdiend.


En dit:

2. Jouw eerste storting bedraagt ​​€ 500, dan kan je maximaal 25 freebets van € 10 verdienen.


3. Om een ​​freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1,60).


is 2 & 3 niet in tegenspraak met 1?


Ze beloven: "25 freebets ter waarde van € 10 verdiend! Bij jouw eerste storting op Circus.nl kan je jouw jouw stortingsbedrag voor 100% tot maximaal € 250 aan freebets verdienen."


Dan gaan ze naar #2.


Hoe is dit mogelijk? #2 is echt 50% van €500! Dit is niet hun belofte aan nieuwkomers. Is het? Toen ik hen om uitleg vroeg, antwoordden ze met "goed de regels lezen". En ze werden stil. Alsof ze van de aardbodem verdwenen zijn.

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Jhonny_K
Country flagJhonny_K in 26-05-2022 14:26 Bookmakers
in 26-05-2022 14:26 Bookmakers
5 reacties

Ik snap het niet? je krijgt 100% van je storting in freebets, met een maximum van 250 EUR. Bij #1 stort je 250 EUR en krijg je de 250 extra. Bij #2 is je storting 500 EUR en zou je over de cap van 250 EUR heen gaan, 100% van 500 is namelijk meer dan 250. Bij #2 krijg je dus de cap van 250 EUR.

0 Vind ik leuk's

Ik heb €250 gestort en natuurlijk verloren. lol. Ik dacht dat ik recht had op €250 aan gratis free bets. Ik kreeg 12 gratis free bets ter waarde van €120. Ze blokkeerden de rest van €130 aan gratis free bets.

Ik vroeg waarom. Ze verwezen me naar #2 en zeiden dat de rest van de 13 gratis free bets ter waarde van € 130 worden vrijgegeven nadat ik daadwerkelijk met "echt geld" ..... bet. Ze verwezen me naar #2 ==>> "Jouw eerste storting bedraagt ​​€ 500, dan kan je maximaal 25 freebets van € 10 verdienen.

Onzin of niet?

Legal of niet? Dat is mijn vraag ...


."

0 Vind ik leuk's

Ah op die fiets. Had je je inzet verloren na +- 12 bets?


https://www.circus.nl/nl/promoties/sport-welkomstbonus


Je moet namelijk telkens minstens 20 EUR inzetten per bet om je maximale hoeveelheid freebets te krijgen. Stel dat je 250 EUR stort en alles op feyenoord inzet (uitgaande dat de odds minstens 1.60 waren), dan zou je maar 1 free bet krijgen. Beetje een vaag systeem maar volgens mij hebben hun gewoon de voorwaarden gevolgd.


Onzin is het zeker, maar dat zijn freebets uberhaupt als je het mij vraagt. Hopen dat de serieuzere bookies snel een vergunning aan gaan vragen zodat we niet met die clownbookies hoeven te zitten..

1 Vind ik leuk's

Ik heb eerst €250 gestort. En ja. Ik zet al het geld op één spel. En ja. Ik ben het kwijt.


#1. Ja. Ze hebben dit vermeld: Om een ​​freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60)

#2. Dat is niet hetzelfde als, in hun eigen woorden: "Met onze welkomstbonus voor sportsbetting kan je maar liefst 25 freebets ter waarde van € 10 verdiend! Bij jouw eerste storting op Circus.nl kan je jouw stortingsbedrag voor 100% tot maximaal € 250 aan gratis weddenschappen.


Ben met BingoAL en Bet365. Beiden doen wat ze beloven dat ze zullen doen. En ja. Ze betaalden de welkomstbonus geheel zonder poespas uit. Ze geven de bonus na een week of zo vrij. Bij circusclowns moet je 50 keer inzetten voordat ze vrijgelaten worden. Dit is gokken en het is onmogelijk om 50 keer te blijven inzetten zonder te verliezen. Dit betekent dat je nooit gebruik kunt maken van hun bonusgeld. Bij BingoAl en Bet365 kan dat.


Ben ok met #1 als ze hun #2 zullen veranderen. Dat is: "Bij jouw eerste storting op Circus.nl kan je jouw stortingsbedrag voor 100% tot maximaal € 250 aan freebets verdienen."

0 Vind ik leuk's

Regels waren duidelijk (https://www.circus.nl/nl/promoties/sport-welkomstbonus) Het enige wat er niet bij vermeld was, was dat de ''onze beste noteringen'' sectie niet meetelt voor het activeren van freebets. Als je het niet zeker weet, kan je altijd even een mailtje sturen / livechatten de volgende keer. Ik snap je frustratie, maar goed informeren en iets 100% zeker weten, die verantwoording ligt bij ons.


50x omspelen? Bij Casino misschien?

Bericht gewijzigd door roaldd op Sun 29 May 2022, 07:32
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators