Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

3 Combi-systemen voor WK 2010 (graag reacties en ervaringen)

Hi iedereen,

Zeg ik vroeg me af welke ervaring jullie hebben met systemen in verband met betten... Ik ben pas begonnen, mijn eerste bet loopt momenteel en ik ben me aan het voorbereiden op wk 2010.

Nu dacht ik na over bepaalde systemen om risico wedstrijden te spelen in combi meestal tussen 1,30 en 2,00 maar toch mijn risico te beperken door een groter aantal combi\'s te spelen.

Nu is mijn vraag: Zijn er mensen die op datum betten dus verschillende kleinere combi\'s om dan je winst te kunnen herinvesteren?

Of zijn er die combi\'s invullen met een verschil in gemiddelde quotes dus zogezegd zekere matchen en dan een andere combi met meer risico en hogere quotes?

Of mijn laatste zijn er mensen die hun combi\'s afwisselen door allemaal andere wedstrijden te spelen? Voordeel is dat je niet direct alles verliest bij één foute wedstrijd, nadeel is dat het moeilijk is om zoveel goede wedstrijden te kiezen...

Misschien nog andere systemen...

Graag jullie reacties,

zack
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar zack
Country flagzack in 3-06-2010 21:41 Hulp en advies
in 3-06-2010 21:41 Hulp en advies
7 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Dag Zack, goedemorgen!

Het spelen van combi's heeft vaak te maken met enig geluk. Je kan één grote combi spelen maar wanneer je één wedstrijd fout hebt is je hele combi verloren. Wat ook een mogelijkheid is, is om je combi te dubbelen of te verdrievoudigen. In dat geval worden alle mogelijkheden van je weddenschap meegenomen.

Stel je hebt 6 weddenschappen staan en je wilt alle mogelijkheden voor 5 wedstrijden benutten dan zal je inleg keer 5 moeten. Indien je één wedstrijd fout hebt voorspelt dan zal je altijd nog één combi goed hebben. Indien er 2 weddenschappen fout zijn, zijn helaas al je weddenschappen verloren.

Verder speel ik vaak combi's die niet te lang duren, maximaal een week. Ik vind het zonde om wedstrijden in een combi mee te nemen die eigenlijk niet de moeite waard zijn om te spelen. Natuurlijk is er een natuurlijke drang om zsm te weten of je je combi hebt gewonnen maar dit is voor de lange termijn absoluut niet slim (uitzonderingen daargelaten).

Ik speel vaak combi's van maximaal 4 wedstrijden om de kans op een goede uitslag hoog te houden. noteringen tussen de 1,50 en 2,40 hebben mijn voorkeur (tussen de 2.00 en 2.40 alleen wanneer het bijna zekerheden zijn).
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Bedankt voor de reactie. Dus je kan eigenlijk beter een kortere combi spelen van 4 matchen met hogere quotes (tussen 1,40 en 2,40) dan langere combi''s met matchen zoals brazilië - noord korea?

Aan de andere kant praat je over "bijna zekerheden" als je een laag bedrag inzet op een combi van "bijna zekerheden" loont dat dan niet of is de kans op winst hier zwaar in je nadeel? €1 op een combi van 12 bijna zekerheden levert vaak grote winsten op. ^^

Het leek me ook een voordeel om nu al een combi te doen want als het WK bezig is worden de quotes al aangepast, maar misschien dan toch kleinere combi's nemen beperkt in tijd...

0 Vind ik leuk's
Het is altijd afwegen of je 'risico' wil nemen en voor het 'grote' geld wil gaan (kleine kans) of combi's aan wilt gaan waarmee je minder kan winnen maar wel een grotere kans.

Hierover verschillen de meningen. Bij Interwetten zie je de laatste 'hoogste' winsten. Ook kan je daar de combi's zien staan van de laatste 7 dagen:
- https://www.interwetten.com/en/SportsBook/TopTen.aspx

Succes!
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Ik speel mijn combi's alleen met wedstrijden waar ik vrij zeker van ben en met maximaal 4 tot 5 wedstrijden tegelijk. Tevens zet ik meestal 80% van de wedstrijden uit mijn combi op een quote van 1,40-1,70 én 20% op een quote van 1,90 tot 3,00 om de pot wat te spekken.

Hoop dat jullie er misschien wat aan hebben.
0 Vind ik leuk's
Ik speel mijn weddenschappen bij Unibet. Naast voetbal speel ik heel af en toe een tennis bet maar daar heb ik geen verstand van. Dus, dan moet je dat eigenlijk ook niet doen.
Volgens mij is de beste tacktiek ook 3 à 4 zekere matchen in een combi.
De quote zal dan misschien maar 4.25 ofzo zijn. Maar de kans dat je hem wint zal groot zijn.

Oké af en toe zal er wel eens een ploeg hem verpesten die combo maar het merendeel van de keren zal je winnen.
0 Vind ik leuk's
Juist, dat is ook zeker mijn tactiek voor de combi's. Heb ooit een combi van 1:59 gewonnen met alle wedstrijden in de eredivisie, had ze allemaal goed. Dat zijn leuke combi's maar zet er nooit veel op in. Het is meer voor de lol.
0 Vind ik leuk's
Ik speel mijn weddenschappen bij Unibet. Naast voetbal speel ik heel af en toe een tennis bet maar daar heb ik geen verstand van. Dus, dan moet je dat eigenlijk ook niet doen.
Bedankt voor de reacties. Oké het klopt dat je beter combi's met lage quotes samenstelt aangezien de kans dan groter is dat je wint (of niet?). Alleen ben ik niet helemaal van mening dat je je moet beperken tot combi's van 5 matchen of minder. Ik bedoel nu met het wk kan je met een beetje risico toch wel een combi van 12 matchen maken zonder boven een quote van 2.00 te gaan dus waarom niet eens proberen? Tijdens de jupiler league gaat dit moeilijker, denk ik. Dus the time is now. :) Zowiezo moeten lange combi's natuurlijk wel veel minder van je bankroll krijgen dan korte combi's.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.