Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hulp gevraagd voor nieuw te maken voetbal statistieken programma (De Bobzor

Al een tijdje... 4 maanden... Ben ik bezig om een voetbal stats programma in elkaar te brouwen.


Waarom zou je denken. Nou, het idee kwam eigenlijk nadat ik diverse programma's heb gebouwd voor bedrijven (forecasting/ Warehouse Management/ Finance controlling). De huidige websites die er zijn, geven vaak een onjuist beeld van diverse competities, verouderde statistieken (spelers die vorig jaar beslissend zijn geweest niet meer op club aanwezig etc, weer omstandigheden, trainer etc) niet geimplementeerd hierin. Waardoor Club Y vorig jaar met 5-1 won van Club X, nu met 3-0 verliest omdat het team 90% anders is).


Omdat het uitvogelen van stats toch mijn ding is, maar dit tot heden toch wat tijd in beslag neemt (zeker 5 websites checken voor 1 lullige wedstrijd), heb ik toch maar besloten om mijn "vrije" tijd op het werk nutting te besteden en "de Bobzor 2.0" in elkaar te bakken.


Nu ik de juiste backend en frontend in elkaar heb gebouwd, data heb toegevoegd, vraag ik mijn nou af, of ik alle benodigde stats heb. Graag vraag ik jullie, jullie mening.


De stats:

Speler: Positie/ Speel minuten/ Goals/ Assist/ Geel/ Rood/ Veroorzaker Corner Thuis- Uit/ Schot op goal- naast/ Speelstijl/ Links-Rechts benig/ Etc etc

Team: Corner 1st- 2nd/ Goal timeline/ Geel/ Rood/ Derby/

Trainer: Speelstijl/ Tactiek/


Om tot een "cijfer" te komen voor een speler, heb ik diverste stats/ #Geheimvandesmid toegevoegd, wat uiteindelijk zal resulteren in een cijfer voor de basiself in het team die zal aantreden op het veld.


Team A: Gemiddelde cijfer van spelers: 123 VS Team B: Gemiddelde cijfer van spelers: 155 -> Team B wint met 1-3


Voordat ik dit live gooi, wil ik er zeker van zijn, dat ik geen stats vergeet te implementeren.


Gaarne feedback in nette vorm terug.

7 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar tjappie123
Country flagtjappie123 in 16-10-2018 18:36 Hulp en advies
in 16-10-2018 18:36 Hulp en advies
6 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Misschien nuttig om teams met kunstgras mee te laten wegen?

2 Vind ik leuk's
Pain is temporary. Quitting lasts forever.


Ik zou bij de speler meenemen of hij starter is of invaller. Daarnaast wie de penals en corners neemt. Key-passes is ook wel een nuttige statistiek om te bepalen hoeveel iemand betekent in een team.

1 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Wat wordt jouw verdienmodel hiermee Tjap? lijkt me niet dat je zoveel moeite steekt in zoiets zonder er geld mee te willen verdienen.

1 Vind ik leuk's

Hi allen,


Zal dit meenemen in het programma.


Verdien model? Geen idee, Ik ga de boel in iedergeval niet op een adhoc server zetten omdat ik weet hoe ik ben ;-) en de rest van de IT wereld is, voor je het weet staat de boel op een andere website. Netzoals ik aangaf, dit is gewoon een hobby voor me, statistieken, cijfertjes noem maar op.


Ik weet dat er best wel wat mee te verdienen is, maar dat is niet mijn prioriteit op dit moment (verdien genoeg als IT'er). Maar als je toch erover na gaat denken, zou je bv kunnen zeggen per update een klein bedrag, registratie op een website etc. Maar dan vind ik wel, dat het programma iig 80% accuraat moet zijn, wat zeer lastig zou zijn.


We gaan het meemaken. Eerst de beta versie maken, testen we het hier en dan zien we wel verder.


Tips zijn nog welkom!


Bedankt voor het meedenken.


Tjappie


5 Vind ik leuk's

Is het een idee om bij bijvoorbeeld diverse bookies te kijken naar de aangeboden weddenschappen? Bij grote wedstrijden worden tegenwoordig 100en weddenschappen aangeboden. Misschien kan je daaruit extra statistieken opdoen die van belang kunnen zijn. Kwam zomaar in me op nav je verhaal en dacht gooi het eruit haha. Veel succes!

1 Vind ik leuk's

Das wel een goede om aan te denken @Altaidpech.


Weet je toevallig, of iemand anders waar evt stats te vinden zijn welk soort type bets het meest worden gebruikt? Dan doel ik niet op 1 X of 2, maar meer de handicaps.

0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.