Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De Gokken Approach Bias Training (onderzoek)

Houd jij ervan om regelmatig te gokken en ga je de uitdaging aan om je gokgedrag eens onder de loep te nemen?

Meld je dan aan voor De Gokken Approach Bias Training.

Doel:
Dit programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Amsterdam en Dalhousie University (Canada). Onderzoek heeft aangetoond dat bij gokken zowel bewuste als onbewuste processen een rol spelen. Dit programma onderzoekt de rol van deze onbewuste processen en of ze kunnen worden beïnvloed.

Wat houdt het programma in:
Het programma bestaat uit 4 sessies verspreid over maximaal één week en een vervolgsessie twee weken later. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten, behalve de eerste en laatste sessies die ongeveer 30 minuten duren.

Compensatie:
Als compensatie voor je deelname zal je in totaal voor €30 aan Bol.com vouchers ontvangen (€5 per sessie voor de eerste 4 sessies en €10 voor de vervolgsessie). Je zal de compensatie voor elk van de volledig afgeronde sessies per mail ontvangen aan het einde van de laatste sessie.

Vertrouwelijkheid en privacy:
Het staat je vrij je, op enig moment, terug te trekken uit de studie. Alle informatie verzameld tijdens het onderzoek blijft vertrouwelijk en wordt geanonimiseerd. Je zal niet worden gevraagd jouw naam op te geven en persoonlijke details worden niet gebruikt bij wetenschappelijke verslagen dan wel presentaties die voortkomen uit dit onderzoek. Enkel de hoofdonderzoekers van het programma (dr. M. Boffo en L. Snippe) hebben toegang tot de opgeslagen gegevens.

Meld je hier aan

Let op: alleen mensen woonachtig in Nederland kunnen deelnemen aan dit onderzoek. Deelnemers woonachtig in andere landen kunnen we helaas niet compenseren voor hun deelname. Het programma kan alleen gevolgd worden op PC, Mac of laptop.

--

NB dit onderzoek wordt niet voor of door Voetbalwedden.net uitgevoerd. Wij steunen louter dit initiatief.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar Support
Country flagSupport
19-06-2017 14:54 in Hulp en advies
33 reacties
Aangemeld. Eerste sessie klaar, duurt inderdaad zo lang als ze zeggen. Vreemd onderzoek, maar zal vast wel literatuuronderzoek vooraf zijn gedaan.
0
0
0 likes
Aangemeld, maar ik kwam niet in aanmerking voor het onderzoek?
0
0
0 likes
wel gemakkelijk een zakcentje verdienen op deze manier!
0
0
0 likes
Op basis van jouw antwoorden kom je helaas niet in aanmerking voor dit onderzoek. We zijn opzoek naar een specifieke doelgroep en niet elke deelnemer voldoet aan de eigenschappen waar we in geïnteresseerd zijn. Excuses voor het ongemak.

Blijkbaar zijn ze op zoek naar gokverslaafden :(
0
0
0 likes
Oh hmm... blijkbaar heb ik dan een gokverslaving ... haha ach als het me iets oplevert
0
0
0 likes
zijn er nog meer mensen die meedoen?
0
0
0 likes
Waarom steunt voetbalwedden dit onderzoek?

We zijn hier toch niet aan het gokken? Wedden is iets heel anders!
0
0
0 likes
Gokken doe je in een casino. Wedden is gebaseerd op gegevens. Vind het ook apart dat VW het noodzakelijk vindt om dit te promoten, waarschijnlijk krijgen ze daar wel een paar knaken voor. Ik zal met mijn nieuwsgierige Griekhoofd wel even een kijkje nemen, al heb ik totaal geen behoefte aan bol.com vouchers.
0
0
0 likes
Het doel van dat onderzoek is dus om een programma te ontwikkelen die bedoelt is om gokproblemen te voorkomen/behandelen. Had toch op een andere insteek gehoopt, heb daardoor besloten om ook niet deel te nemen.
0
0
0 likes
^

Wij krijgen regelmatig vragen binnen mbt het mogen plaatsen van onderzoeken, veelal vanuit studenten. Daar zien we meestal geen heil in, simpelweg omdat iedereen op een gegeven moment wel enquete-moe is en het onderwerp vaak al veelvuldig aan bod is gekomen. Gezien de aard en grootte van dít onderzoek hebben we echter een uitzondering gemaakt.
0
0
0 likes
Support: voor al je vragen en opmerkingen! :-)

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal