Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Gambling Fallacy, een gedegen strategie?

Beste voetballiefhebbers, reeds enkele maanden bezoek ik af en toe deze site. Onlangs vervoegde ik mij met jullie, om de bonus van Unibet ter waarde van 100 euro te kunnen verzilveren, waarvoor hartelijk dank aan voetbalwedden.net.
De laatste jaren probeerde ik tientallen strategieën uit, waarvan de meesten zonder succes. Hetgeen natuurlijk niet de bedoeling is. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik niet zozeer nog wil winnen, maar wel om geen verlies meer te moeten incasseren. M.a.w. ik wil een systeem met weinig risico.
De twee sleutelwoorden zijn: geduld en discipline. Wie geen geduld en/of discipline heeft, dient er meteen mee te stoppen! Toen ik in het verleden al eens een kleine winst behaalde, zette ik die onmiddellijk terug in - meestal lukraak op liveweddenschappen - en eindigde ik steevast met verlies. Dus ofwel speel je voor het plezier en zal je bijna zeker verliezen ofwel speel je minitieus - minder leuk, geef ik toe - op lange termijn, maar zal je winst maken.
Dat laatste wil ik met jullie delen. Het is aan jullie of het systeem al dan niet toe te passen. We beginnen steeds met enig opzoekwerk. Ik gebruik futbol24.com om in elk land en in elke competitie te zoeken naar ploegen die een reeks opeenvolgende zeges, draws of verliespartijen hebben. In één oogopslag zie je hier of er een doorlopende groene, oranje of rode lijn is. Zoals iedereen weet, kent het leven ups and downs. In het voetbal is het niet anders. Gebaseerd op Gambling Fallacy (hoe langer iets niet is gebeurd, hoe groter de kans dat het zal gebeuren) begin ik met teams die reeds 10 maal achtereenvolgend gewonnen hebben. Afhankelijk van de competities soms met ploegen die 5 maal achtereenvolgende zeges hebben geboekt. Je kan eveneens ook kijken naar ploegen die bvb. 8 opeenvolgende nederlagen hebben geleden of ploegen die een reeks van 4 gelijke spelen neerzetten.
Vervolgens kijken we naar mijn inzetsysteem. Ik streef per ploeg naar 10 euro winst. Wil je meer dan 10 euro winnen, dan moet je over een grote(re) bankroll beschikken. Ik lay deze ploegen bij Betfair (aangezien het topploegen zijn, zal je steeds maar met een risico beginnen van 2 of 3 euro. Wint de topploeg niet, dan win je 10 euro. Verliest ze daarentegen, dan vermeerder je de volgende competitiewedstrijd (we kijken dus niet naar vriendschappelijke of bekerresultaten) je inzet met de 2 of 3 euro die je de vorige keer hebt verloren. Je wilt immers nog altijd die 10 euro. En dan moet je geduld kunnen opbrengen als het bij de eerste of tweede keer niet lukt.
Hetgeen Celtic bewerkstelligde, was hoogst uitzonderlijk, maar momenteel tellen Real en Braga reeds elf opeenvolgende zeges. Puntenverlies zit er in de nabije toekomst zeker aan te komen. Om jullie een zetje in de rug te geven: afgelopen dinsdag speelde ik Reading, Hull en Fleetwood Town (respectievelijk lay2, layX en lay2), hetgeen een winst opbracht van 30 euro en ... een goed gevoel.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar 123wags
Country flag123wags in 16-03-2012 20:12 Hulp en advies
in 16-03-2012 20:12 Hulp en advies
10 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Succes ben benieuwd (y)
En welkom uiteraard :D
0 Vind ik leuk's
123wags:
Gebaseerd op Gambling Fallacy (hoe langer iets niet is gebeurd, hoe groter de kans dat het zal gebeuren)
Hoi 123wags. Volgens mij begrijp je niet helemaal wat 'gambler's fallacy' precies inhoudt. Het heet 'fallacy' (misvatting/drogreden) omdat dat precies is wat het is: een misvatting ...
Veel gokkers, laten we bijvoorbeeld zeggen roulettespelers, denken inderdaad dat als het balletje 10 × achtereen op rood is gevallen, dat het nu wel eens een keertje tijd wordt dat-ie op zwart gaat vallen, en dus dat de kans dat dat gebeurt nu ook groter is geworden. Dat is een misvatting (The Gambler's Fallacy). De kans blijft namelijk gewoon 1/2. Altijd. Iedere keer weer. Het balletje weet immers niet dat-ie net 10 × op rood is gevallen, en houdt er dus ook geen enkele rekening mee bij de volgende ronde.
The Gambler's Fallacy is dus geen gedegen spelstrategie, maar juist een denkfout die je moet vermijden.
Zie ook: https://www.voetbalwedden.net/odds' target='_blank' rel='follow'>odds te laag zijn natuurlijk ... wat trouwens wel redelijk vaak het geval is volgens mij. Ik zou je daarbij wel afraden om een vermeerderingssysteem te gebruiken, dat gaat je vroeg of laat opbreken namelijk.
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
bij roulette valt het balletje toch altijd op de kleur waarop het minste is ingezet? :d
0 Vind ik leuk's
-
nottripping:
bij roulette valt het balletje toch altijd op de kleur waarop het minste is ingezet? :d

ha ha ha ook ervaring mee??Klopt wel overigens!! lol (y) (y) (y) :d :d
0 Vind ik leuk's
leonardo1965:
nottripping:
bij roulette valt het balletje toch altijd op de kleur waarop het minste is ingezet? :d

ha ha ha ook ervaring mee??Klopt wel overigens!! lol (y) (y) (y) :d :d

ik dacht altijd dat er iemand onder de tafel zat bij Roulette en een magneet in zn hand heeft dan :o
0 Vind ik leuk's
onzemichael:
leonardo1965:
nottripping:
bij roulette valt het balletje toch altijd op de kleur waarop het minste is ingezet? :d

ha ha ha ook ervaring mee??Klopt wel overigens!! lol (y) (y) (y) :d :d

ik dacht altijd dat er iemand onder de tafel zat bij Roulette en een magneet in zn hand heeft dan :o

Ah daarmee dat er veel zonder broek naar huis gaan!!Die kerel die onder de tafel zit trekt die al uit terwijl je speelt!! lol lol ;-) ;-) ;-) :p :-| :-|
0 Vind ik leuk's
Mijn balletjes vallen waar ze niet moeten vallen :(
Gelukkig is er nog altijd soep met balletjes , tomatensoep , van moeder de vrouw :-)
0 Vind ik leuk's
Maar, bedankt voor je snelle reactie! Je redenering omtrent "Gambling Fallacy" kan dan wel correct zijn - zo weten we immers dat je evenveel kans hebt om de Lotto te winnen vanaf de eerste keer i.p.v. reeds 30 jaar al dan niet met dezelfde nummers te spelen. Volgens mij is de misvatting dat je voetbal (1 kans op 3) met roulette (1 kans op 2, afgezien van groen) vergelijkt. Het staat iedereen vrij na een achtereenvolgende reeks van een bepaalde ploeg in te zetten wanneer hij wil, maar mijn wedgeschiedenis leert dat je na 10 zeges of 5 draws gerust mag achterover leunen. Wie minder risico wil nemen, kan na 3xverlies opnieuw met zijn begininzet starten. Zoals ik toegaf, was Celtic dit seizoen een uitzondering (weliswaar na 15 of 16 opeenvolgende zeges, zodat mits het onontbeerlijke aangestipte geduld er na anderhalve maand geen verlies maar wel 10 euro winst was!). Denk je bvb écht dat Real Madrid of Braga het seizoen zal uitspelen zonder één verliespunt? En vooral: laten we we casinotoestanden niet vergelijken met ons heerlijke - hopelijk eerlijke - voetbalspelletje. Ik wens iedereen, met welke strategie hij of zij ook verkiest, veel succes!
0 Vind ik leuk's
Geef je over aan de realiteit, zonder gehechtheid aan een resultaat.
Nee, wat ik bedoelde is zeg maar dat als je Braga ziet staan op vier of vijf wins achtereen, dat je dan inderdaad zou kunnen gaan denken dat het nu inderdaad 'hoog tijd' wordt dat ze gaan verliezen, en dan daar steeds je geld op gaat zetten. Nu, enkele weken later, staan ze inderdaad aan 11 wins achtereen geloof ik? ... Heb je wel eens uitgerekend hoeveel geld je dat gekost zou hebben had je ze inderdaad na 5 wins al steeds gevolgd om te verliezen?
Maar goed ... het zal in de meeste gevallen inderdaad goed gaan waarschijnlijk. Een waarschuwing leek me alleen op z'n plek omdat je enerzijds meldde dat je geen zin meer hebt om te verliezen, en anderzijds verklaart een bekende denkfout als handleiding te gaan gebruiken.
Ik wens je niettemin veel succes natuurlijk ...
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
Hier valt geen peil op te trekken. Ik vind het echt grote onzin. Met alle respect natuurlijk.
0 Vind ik leuk's
"I drink your milkshake! I DRINK IT UP!"

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.