Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Het Strategie-spel

Goeie middag iedereen,

Ik wil vooreerst al melden dat moest deze strategie al bestaan ( wat waarschijnlijk wel al het geval is, aangezien er ontelbaar veel mensen al veel langer wedden dan ikzelf :p ) ik niet met de eer hiervan probeer te gaan lopen. Zo niet, zoveel te beter! Bovendien heb ik de vrijheid genomen om het dan maar in een soort spelvorm te gieten waardoor het misschien toch net iets plezanter overkomt. Het principe berust op een zeer eenvoudig systeem waarbij je je bankroll opbouwt maar tegelijkertijd indekt tegen mogelijk verlies.

Dit is een strategie-spel, niet de bedoeling om je gehele bankroll op te managen. Maar kan van je ene taartstuk (rfr: zie taartmodel ) een lucratieve invloed hebben.

Het systeem:

Geduld, structuur en discipline zijn bij deze strategie van groot belang. Impuls gokken en onbedachtzaamheid zijn uit den boze! We maken persoonlijk een kalender op die, voor te starten, bestaat uit 10speeldagen. Men kiest een speeldag uit omdat hierop wedstrijden worden gespeeld die je goed liggen. Je houd jezelf dan ook aan deze kalender en wed enkel op deze dagen, op een minimum aantal wedstrijden, op lagere risico odds. Ik heb het dan over dubbele kans bets, enkele kans bij topteams in thuiswedstrijden, +0,5goals in eerste helft, …Wat we wel steeds verhogen is de inzet!

Elke speeldag starten we met een startkapitaal. De inzet bepalen we door het startkapitaal van de vorige speeldag ervan af te trekken, waardoor we bij verlies steeds 1 niveau terugzakken en kunnen blijven verder spelen. Het verschil stationeren we op de denkbeeldige ‘bank’ moest het dus fout lopen. Na winst schuiven we gewoon door naar de volgende niveau.

Het is de bedoeling om op voorhand je research goed te doen en zo snel mogelijk in de niveaus te stijgen. Dit zal der tijd goede vruchten afwerpen.

Het voorbeeld:

Aangezien een voorbeeld steeds meer duidelijkheid brengt heb ik zulk kalender reeds opgesteld:

(In dit voorbeeld volgt de kalender de positieve uitkomst)

De rest van het spel gaat voort in fase 2, zoals je vermeld ziet staan. Daar zal een upload van komen als iemand tot het 10de niveau geraakt. Je kan echter niet verder spelen op deze manier omdat de meeste online bookies een inzetlimiet trekken op 10000€. Ik benadruk wel het woord ALS iemand daar geraakt..

Ik test alvast uit of het lukt, 2x een verschillend parcourtje (maar 20€..) Zou vet zijn als er nog mensen meededen, kan je wat competen en word het een echt spel. Moest je zin hebben om mee te doen, mag altyd maar enkel confirmatie via foto! No cheating :p

Posten in dit Topic! (h)

Voor de rest, het is niet men levenswerk dus kritiek en commentaar mag altijd!

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar sportinganderlec
Country flagsportinganderlec in 7-01-2013 16:29 Hulp en advies
in 7-01-2013 16:29 Hulp en advies
54 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
alle plaatjes doen het niet bij mij, kan aan mij liggen heeft iemand nog meer last hiervan
0 Vind ik leuk's
Had het net gevraagd in de chat.. Normaal gezien opgelost nu? (y)
0 Vind ik leuk's
Ik zie de plaatjes prima :-)
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Leuk spel, hopen dat je tot niveau 10 raakt
0 Vind ik leuk's
Eeuwig trouw aan onze liefde FC Groningen. 03/05/2015 mooiste dag in de historie, Winst KNVB Beker
Leuk idee! ben benieuwd naar de resultaten
0 Vind ik leuk's
heb je dit zelf al uitgetest?
0 Vind ik leuk's
Leuk idee, maar stap 1/2/3 doorkomen is een hele opgave. Veel succes aan diegene die aan dit spel deelnemen.
0 Vind ik leuk's
Leuk idee, zeker om het ook in spelvorm te zetten. Dat bewijst dat het vooral voor de fun is, want de kans dat dit werkelijk gaat lukken, lijkt me toch klein.
Eén puntje van kritiek, aangezien het toch niet je levenswerk is ;-): Het lijkt me wel moeilijk om met 4 'zekere' weddenschappen (zoals je zegt dubbele kans, over 0,5 goal in 1ste helft...) aan een odd van 4,00 te geraken. De quoteringen van zulke weddenschappen liggen vaak maar rond de 1,20 volgens mij.
Maar ik denk dat ik dit wel eens ga proberen, al is het maar voor het plezier. Ik houd je op de hoogte als ik iets inzet. Succes alvast!
0 Vind ik leuk's
Ik vind leuk idee! Tientje kan ik missen, ik ga met je meespelen :)
0 Vind ik leuk's
When I get sad, I stop being sad, and get awesome instead.
Leuk idee, ik doe wel mee :D
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.