Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe kom je tot een goede weddenschap

Ik heb nu al een paar keer de vraag gehad hoe ik tot mijn picks kom. Ik heb even de tijd genomen om het zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen.
Neem een voorbeeld aan de Premier League, de grootste competitie in de wereld. Heel veel info is beschikbaar en de bookies kennen de teams door en door. Als Bale bijvoorbeeld tegen Arsenal geblesseerd is zal de odd voor Arsenal sterk dalen. Die informatie is vaak eerder bekend bij de bookies dan bij de better. In lagere competities is de informatie beperkter en is er meer tijd om te anticiperen op belangrijk nieuws. Bijvoorbeeld morgen speelt Arsenal Kiev thuis tegen Tavriya. Arsenal Kiev is in financiële problemen en is veel spelers verloren en de vervangers zijn een stuk minder. De odd voor de uitploeg (draw no bet) was na dit nieuws een paar uur niet aangepast en het bleef op 2.25 staan. Nu is de odd gedaald naar 1.65, niet meer waard dus. Stel dit was gebeurd met Sunderland, dan was de odd binnen enkele minuten gekelderd. Ik vermijd ook grotere competities omdat individuele kwaliteiten wedstrijden kunnen beslissen, in elk team lopen spelers rond die uit het niets een doelpunt kunnen maken. QPR heeft bijvoorbeeld veel meer kwaliteit dan Willem II, maar staan allebei laag op de ranglijst. Maar spelers als Remy zijn van topklasse terwijl Joachim voor open doel het zelfs nog moeilijk heeft.
Informatie haal ik van google af, ik zoek op clubnaam en laat dan alleen resultaten van het afgelopen uur zien. Dan ben ik er snel en spoedig bij. Sowieso speel ik het meest singles want combo’s hebben aangegeven dat het minder winstgevend is. Wedden is een marathon, geen sprint. Veel mensen slaan vaak op tilt na bijvoorbeeld een verloren weddenschap want de thuisploeg staat 4e en de uitploeg 11e en weet nog steeds niet te winnen. Probeer zo min mogelijk op stats te wedden, dat zal je vaak tegen werken. Ik volg veel voetbal en bijna al mijn bets zijn op competities of teams waar ik info over heb. Probeer dit ook te handhaven en je krijgt direct het gevoel dat je meer invloed hebt op je winst. Gokken op stats is vaak 50-50 werk en zal niet erg winstgevend zijn. Stats moeten je bet ondersteunen en niet bepalen.
Ik krijg veel privé-berichten met vragen, je kunt ze beter in dit topic stellen zodat iedereen er wat aan heeft.
Vraag maar raak.
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar easy
Country flageasy in 29-03-2013 22:50 Hulp en advies
in 29-03-2013 22:50 Hulp en advies
33 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Klasse man, goed verwoord, ik heb in de chat ook al zo vaak proberen aan te geven dat gokken (want dat is het) op statistieken op de lange termijn niet winstgevend is. Wedden met de juiste info wel ;-)
Ik volg je tips met plezier (y)
Deze maand: Easyy staked 181,75 Winst 25,60 ROI 114,1%
Volgende maand ga ik mijn unitsize verhogen, twijfel nog of ik jou 2 keer zo hoog ga spelen of 1,5 keer, maar zoals het nu gaat kan ik niet op die 2x heen.
(h)
0 Vind ik leuk's
knight876:
Klasse man, goed verwoord, ik heb in de chat ook al zo vaak proberen aan te geven dat gokken (want dat is het) op statistieken op de lange termijn niet winstgevend is. Wedden met de juiste info wel ;-)
Ik volg je tips met plezier (y)
Deze maand: Easyy staked 181,75 Winst 25,60 ROI 114,1%
Volgende maand ga ik mijn unitsize verhogen, twijfel nog of ik jou 2 keer zo hoog ga spelen of 1,5 keer, maar zoals het nu gaat kan ik niet op die 2x heen.
(h)

Ik hoop dat april opnieuw een winstgevende maand gaat worden. Ik ga proberen vaker info te geven bij tips op easy.blogabet.com.
0 Vind ik leuk's
Hier kunnen we wat mee (y) Wat jij en knight zeggen ben ik het zeker mee eens. Ik probeer steeds serieuzer te gaan wedden en daar hoort ook het zoeken van juiste info bij! Daarnaast volg ik nu een aantal tippers, waar jij er 1 van bent!
0 Vind ik leuk's
Ok easy mooie woorden en ben het met je eens op een paar dingen na dan, jij zegt stats zeggen niks maar daar ben ik het totaal niet mee eens, wel moet ik erbij zeggen dat ik alleen singles speel en deze ook live kijk en bet, ik speel dan ook alleen op goals, natuurlijk pak zo nu en dan wel een keer een 1x2 ofzo maar verder alleen goals!
Ook moet ik er even bij zeggen dat dit alleen voor voetbal geld want ik bet/trade ook vaak op tennis en zo nu en dan nba, 100% traden doe ik op paarden maar dat doet er ff niet toe nu want we zitten hier op VW.
Anyway terug naar voetbal, en de stats.
Als je de stats voor goals bekijkt dan zal je zien dat deze heel vaak kloppen, veel vaker dan je denkt zelfs, kijk je kan bijv prematch op O1,5 zetten op een odd van laten we zeggen 1.3 ofzo maar je kan ook live kijken en zetten, als je alle info en stats bekijkt kun je vaak met livebetting op veel hogere odds uitkomen dan die 1.3 die ik noemde, een odds van 3 is heel normaal bijv maar laten we het houden op een gemiddelde odd van 2.
Ik speel dan ook net als jij vaker op de minder bekende games, rede daarvoor is dat de odds voor goals vaak prematch al erg hoog liggen en de bookies er geen raad mee weten, waarom? omdat er gewoon te weinig info beschikbaar is dus de kunst is natuurlijk live kijken en op het juiste moment inzetten.
Ik speel zelf bij betfair en als ik bijv op O1.5 speel dan is zelfs 1 goal al genoeg voor winst omdat je dan kan terug layen (uitcashen) niet dat ik dit altijd doe natuurlijk maar in sommige gevallen wel.
Iig terug naar de stats waar jij van zegt dat ze niks zeggen, just believe me en check die stats! op die manier weet je vaak of een team snel scoort of vaak laat etc. en geloof me die stats kloppen veel vaker dan je denkt.
Verder vind ik dat stuk met die odds drop waar je het over hebt wel mooi want dat is waar ik me voor het grootste gedeelte van mijn tijd mee bezig houd, traden noemen ze dat en dat doe je op betfair dus ook al droppen de odds bijv van 2 naar laten we zeggen 1.97 is dat al een lekkere winst, natuurlijk moet je hier een aardig bedrag voor inzetten maar je bent aan het traden (handelen) en je zal dat bedrag nooit kunnen verliezen, tuurlijk ken je verlies maken en dat gebeurd vaak zat ook maar als je je koppie erbij houd dan haal je hier veel winst uit, kijk er wel mee uit als je net begint want je gaat ook zo de fout in natuurlijk;) maar hier zijn bijv programma's voor zoals betangel die je nodig zult hebben, hier heb je ook een oefenmode beschikbaar en kun je dus oefenen zonder geld.
Kortom samengevat is betten en gebruik maken van stats als je op goals speelt geen 50/50, probeer het maar eens;)
En btw let niet op mijn typ fouten want het is al laat, of vroeg is maar net hoe je het bekijkt;P
0 Vind ik leuk's
BETFAIR THE ONLY WAY TO WIN
Op stats wedden is echt het domste wat je kunt doen. Gaat totaal nergens over. Volledig mee eens met Easy. Is eigenlijk wel een korte handleiding wat je wel en niet moet doen.
Goed verwoord :)
0 Vind ik leuk's
@Betman23.
Ik zeg niet dat stats niets uitmaken, maar het moet je bet niet bepalen maar ondersteunen. Stats zijn voor iedereen hetzelfde, dus de bookies kunnen daar prima op inspelen. Dat is het grote nadeel, want de bookies kunnen de goede line uitkiezen. Vaak is er geen value omdat de bookies net zoveel weten als ons. Soms kan je inspelen op verandering in de taktiek, zoals Heracles. De ene week spelen ze 3-4-3 met aanvallend middenveld en de andere keer 4-3-3 met de punt naar voren. Dit soort aspecten kan je wel doorvoeren en profit op draaien. Maar wat ik vaak zie is dat mensen hun bet op stats baseren. De denkwijze gaat als volgt, de thuisploeg heeft van de tien thuiswedstrijden zeven wedstrijden over 2.5, dus dan zal het deze keer ook wel goed komen. Maar er word niet gekeken hoe de doelpunten tot stand zijn gekomen en welke tegenstanders. Vaak spelen twee degradatie kandidaten tegen elkaar en beide hebben veel overs, maar dat komt simpelweg door de tegenstanders die veel scoren. Stats moet je in het juiste perspectief zetten, daar gaat het vaak fout. Ik speel al vier jaar fulltime en singles spelen is de juiste manier. Af en toe een combo er tegen aan is prima maar ik lees vaak bets met drie wedstrijden met een odd rond de 1.80 en dan Arsenal erbij voor 1.40, want die winnen toch wel van Newcastle? Vaak zie je dat er dan één wel mis gaat, als je alle vier de wedstrijden los had gespeeld draaide je winst. Maar mensen hebben liever nu tien euro dan volgende week twintig euro.
0 Vind ik leuk's
Speel er vandaag een aantal mee voor €1, voor mijn onbekende (poolse en estlandse competitie).
Als dit goed uitpakt speel ik voortaan wat hoger mee.
Tof dat je de tips deelt, voornamelijk uit competities waar ik niet thuis ben!
0 Vind ik leuk's
Goed verhaal, en ik ben het ook wel met je eens. Puur op stats zul je niet snel value vinden, dan loop je recht de fuik van de bookmakers in.
Wel een vraag: kijkende naar je blogabet zie ik dat je ook op over/under wedt. Als je niet op stats afgaat, hoe kom jij dan tot je oordeel waar daar de value te vinden is? Ik ga er namelijk niet vanuit dat je vaak wedstrijden kijkt van Trans Narva uit Estland en zo veel van hun speelstijl weet, of wel? Gaat het dan puur om redenaties als "ik lees hier dat beide ploegen geblesseerde verdedigers hebben, dus de kans op goals zal wel groter zijn dan normaal", of zit er nog meer achter?
En tenslotte ga ik hier misschien een beetje offtopic en het is niet heel boeiend, maar ik vraag het me gewoon af. Wat is het nut van deze bet? -->
[quote]Dolcan Zabki-Warta 1 (-0.5 AH) 2.03
Ik zie dat vaker staan bij tippers, die -0.5 AH. Maar ben ik nou zo stom of is dat gewoon precies hetzelfde als 1x2? :d
Een 1-0 overwinning is nog steeds winst, x of 2 is nog steeds verlies. Wat mis ik hier?
En, wat betekent deze bet? -->
[quote] Zalgiris Vilnius-Tauras Taurage nogoal ( G/NG) 2.00
Speel namelijk al je bets (low-stake) mee, maar deze kan ik niet vinden wat je hier mee bedoelt. Toch niet dat er helemaal geen goals vallen, de odd voor 0-0 is veel hoger...
0 Vind ik leuk's
Makker, staakt uw wild geraas!
Mijn over en under bets zijn gebaseerd op blessures en de opvattingen van beide teams. En ik kijk daadwerkelijk beelden van wedstrijden uit Estland etc. Het is vooral een combinatie, maar af en toe bieden bookies ook een te hoge odd aan. Dan is een stat-based pick prima natuurlijk.
-0.5 is hetzelde als 1 maar de odd is soms hoger op de Asian -0.5, dus een logische keuze.
nogoal (G/NG) is hetzelde als BTS, dus ik gok op BTS NO.
0 Vind ik leuk's
kreezymind010:
Op stats wedden is echt het domste wat je kunt doen. Gaat totaal nergens over. Volledig mee eens met Easy. Is eigenlijk wel een korte handleiding wat je wel en niet moet doen.
Goed verwoord :)

Goed topic (Y)
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.