Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Newbie vraag: Winst vs opbrengst

Hallo, ik ben nieuw hier - en met sport wedden- en zit met een beginnersvraag. Ik heb een aantal wed-sites bekeken, en struikel op het moment nog over 1 ding: winst vs opbrengst
Op sommige sites wordt bijv uitgelegd dat 10e * 3.30 (odds) = 33 euro opbrengt. Terwijl op andere sites (ik dacht ook Toto) wordt gesproken over 33 euro winst. Ik zag zelf echter de winst als 33e - 10e (inzet) is 23euro. Dit scheelt nogal een stuk.
Kan iemand mij uitleggen hoe dit werkt (bij bijv Bwin) klopt het dat je inleg gewoon onderdeel is van de opbrengst?
Alvast Bedankt!
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar jimmyjones
Country flagjimmyjones in 17-02-2011 13:32 Hulp en advies
in 17-02-2011 13:32 Hulp en advies
7 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Dag Jimmy!
Ten eerste welkom op voetbalwedden en ik hoop je hier vaker terug te zien komen.
Het klopt inderdaad dat in jouw voorbeeld de 10 euro een onderdeel is van je winst terwijl je eigenlijk over een winst van 23 euro kan spreken.
Vanaf het moment dat je hebt ingezet (bijvoorbeeld 10 euro) ben je je geld kwijt, totdat je je weddenschap gewonnen hebt. Dan krijg je 33 euro terug, echter heb je natuurlijk 10 euro ingezet om dit bedrag terug te krijgen.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze maar!
Mario
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Welkom JimmyJones!
Waar speel je zelf momenteel? Of ben je nog aan het oriënteren waar je gaat spelen? Ik kan me wel in je verhaal herkennen dat sommige bookmakers de uitbetalingen soms (al dan niet opzettelijk) wat vaag formuleren op de website hoor. Mario heeft het je verder gelukkig al helder uitgelegd ;)
0 Vind ik leuk's
Verliefdheid is als in je broek schijten, niemand ziet het, alleen jij hebt dat speciale warme gevoel...
Hoi, ik heb ook een newbie-vraag.
Bij Unibet zag ik vanmiddag, nadat ik 3 wedstrijden had geselecteerd, dat ik kon wedden op 3 'singles',3 'doubles', een drievoudige combinatie of op een 'trixie' ...
Mijn vraag is: Wat is een trixie?
Oh, nog een newbie-vraag, hoe kan ik competities aan 'mijn lijst' toevoegen? Weet iemand dit?
Bij voorbaat dank...
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
maar:
Hoi, ik heb ook een newbie-vraag. Bij Unibet zag ik vanmiddag, nadat ik 3 wedstrijden had geselecteerd, dat ik kon wedden op 3 'singles',3 'doubles', een drievoudige combinatie of op een 'trixie' ... Mijn vraag is: Wat is een trixie? Oh, nog een newbie-vraag, hoe kan ik competities aan 'mijn lijst' toevoegen? Weet iemand dit? Bij voorbaat dank...

Bij trixie zet je in op ZOWEL Singles ALS Dubbels :)
Dus je hebt:
And- ajax 2
lille - psv 2
Rubin- Twente 2
Kies je voor Trixie, dan heb je de volgende combi's:
Singles: Ajax wint, Psv wint en twente wint
Dubbels: AjAx+PSv winnen, PSV+Twente winnen & Ajax+ Twente wint.
Volgens mij kost je het je dan totaal 6 euro, wanneer je 1 euro per 'trixie' doet :)
0 Vind ik leuk's
Een Trixie is opgebouwd uit 3 wedstrijden, met 3 dubbele weddenschappen en 1 drievoudige weddenschap, zodat je op een totaal uitkomt van 4 weddenschappen. De minimale inzet per weddenschap is 1 eenheid van je muntwaarde.
https://be-nl.unibet.com/infocenter/index.do?topic=betting#
En als je naar mijn lijst gaat zie je onderaan "bewerk van"
0 Vind ik leuk's
Oké, bedankt, fellas.
't Is even wennen... een overdaad aan tabbladen, mogelijkheden en applicaties ineens. Ik kan er moeilijk m'n weg vinden. En 't laadt ook traag. Unibet, bedoel ik.
0 Vind ik leuk's
Never bet the Devil your head ...
jimmyjones:
Hallo, ik ben nieuw hier - en met sport wedden- en zit met een beginnersvraag. Ik heb een aantal wed-sites bekeken, en struikel op het moment nog over 1 ding: winst vs opbrengst Op sommige sites wordt bijv uitgelegd dat 10e * 3.30 (odds) = 33 euro opbrengt. Terwijl op andere sites (ik dacht ook Toto) wordt gesproken over 33 euro winst. Ik zag zelf echter de winst als 33e - 10e (inzet) is 23euro. Dit scheelt nogal een stuk. Kan iemand mij uitleggen hoe dit werkt (bij bijv Bwin) klopt het dat je inleg gewoon onderdeel is van de opbrengst? Alvast Bedankt!

Als je zo'n eerlijkerd bent en elk kwartaal de belastingdienst wilt vertellen hoeveel je hebt "gewonnen", vergeet dan niet je inzet er telkens af te halen. Je denkwijze klopt belastingtechnisch dus goed.
0 Vind ik leuk's
Ik speel alleen maar zogenaamde "fantasie-bonnen". Dit omdat ik ervan overtuigd ben, dat dit zowat de enige manier is die enigszins, mogelijkerwijs, plusminus, bij benadering winstgevend KAN zijn op de langere termijn. zie het maar in het licht van pot-od

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.