Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Weddenschap verloren: wat nu? Dubbel inzetten?

Hallo,

Wat te doen als je een op voorhand vrijwel zekere bet verliest? Bet je dan op een soortgelijke wedstrijd met dubbele inzet om je geld terug te krijgen of wat?

Want dan moet je op een gegeven moment wel diep in de buidel tasten als je een losing streak hebt. Of kun je beter gewoon het verlies accepteren en dan de volgende keren vaker winnen met dezelfde inzet?

BVD,
Marco
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar iknowalready
Country flagiknowalready in 3-09-2014 07:48 Hulp en advies
in 3-09-2014 07:48 Hulp en advies
8 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Ten eerste waarom zou e een bet plaatsen als je op voorhand er al zeker van bent dat je hem verliest?.
Ik persoonlijk zou dan niet bij de volgende bet je inzet gaan verdubbelen om je geld terug te winnen. Als je last heb van een lange losing streak kan je dit aardig veel geld kosten. Ik zou eerder gebruik maken van het taartmodel, voor meer info:

- https://www.voetbalwedden.net/artikelen/hoeveel-zet-ik-op-mijn-weddenschap-in-het-taart-model/

Succes (y)
0 Vind ik leuk's
Lage odds zijn net als mooie vrouwen, daardoor moet je je niet laten verleiden.
iknowalready:
Hallo,


Bet je dan op een soortgelijke wedstrijd met dubbele inzet om je geld terug te krijgen of wat?


https://www.voetbalwedden.net/artikelen/wedden-verdubbelings-strategieen-zijn-levensgevaarlijk/ is voor jou ook nog wel even interessant om te lezen.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
Ik denk dat je bedoeld als je bijvoorbeeld een pre-match bet al hebt ingezet en live ziet dat deze op verliezen staat of niet? Ik accepteer vaak het verlies tenzij ik mezelf kan indekken. Anders is het jammer dan, part of the game ;)
0 Vind ik leuk's
arie07:
Ik denk dat je bedoeld als je bijvoorbeeld een pre-match bet al hebt ingezet en live ziet dat deze op verliezen staat of niet? Ik accepteer vaak het verlies tenzij ik mezelf kan indekken. Anders is het jammer dan, part of the game ;)


Heel veel mensen zouden zo nuchter hier naar moeten kijken. Maar ja, het doet pijn om (geld) te verliezen en de mogelijkheid snel het verlies om te zetten in winst is erg verleidelijk, maar je bent niet echt objectief meer.

Aan de andere kant, ligt het ook aan het team. Vorig seizoen, Villareal - Barcelona in de Liga; Villareal speelt fantastisch en staat 2-0 voor in de rust. Tweede helft begint Barca btje te drukken, Villareal scoort 2 eigen doelpunten en Messi maakt een vrijetrap: 2-3 en ze winnen die pot! Had ik nou maar op Barca gezet in de rust?

Zelfde verhaal met Nederland - Mexico tijdens het WK. Je was rijk als je in de 75ste minuut op NL winst had gezet! ;-)

Meest recent natuurlijk Sociedad, die 2-1 achter staan tegen Schotse club ofzo? en in de blessuretijd 2x scoren en winnen... Hadden we maar een glazen bol...
0 Vind ik leuk's
tinusz:
Ten eerste waarom zou e een bet plaatsen als je op voorhand er al zeker van bent dat je hem verliest?. Succes (y)


Sorry misschien was ik een comma vergeten maar ik bedoelde te zeggen dat het op voorhand zeker was dat je zou winnen. Maar het blijkt dat je verliest

Stel dat Ajax tegen achtereenvolgend dordrecht excelsior ado en heracles moet. allemaal quotering 1.20. Stel ze verliezen van dordrecht dan kan ik toch dubbele inzetten voor de pot tegen excelsior

Want dat ze al die potjes verliezen is wel heel onwaarschijnlijk of waar maak ik de denk fout?
0 Vind ik leuk's


Ja heb het net gelezen. Erg verhelderend inderdaad. Dankje
0 Vind ik leuk's
Je zit in de goede richting hollandia.Wil je echt geld overhouden aan het wedden op voetbal, dan moet je bij het live wedden die hoge quotes eruit vissen. De meeste wedders op deze site maken zich druk over odds van pakweg, 1,5 1,9 of pakweg 2,25. Op de langere termijn never rendabel. Ben ik al lang mee gestopt.

Nederland tegen Mexico stond in de `75 min. nog niet eens hoog hoor,ong 14 bij unibet.Elk weekend komen er quots van 25 tot zelfs 70 voorbij,die geregeld vallen.

Afgelopen weekend had ik er eentje. Panonios kwam op 0-1 bij Panathinaikos in de `83 min, opvallende tussenstand dus spelen. In de 85 min 10-tje op gelijk(6,25)en een 10-tje op panathinaikos(quote op 30!). Evaren gokkers weten dat de grote clubs in bijv. Griekenland in dat soort gevallen min. 5 min. blessuretijd krijgen!

`90 1-1 en `94 2-1 Panathinaikos. Hebbus dus...

Sociedad-real m ging van 0-2 naar 4-2(quote 50), het zwalkende Lyon verspeelde een 0-1 voorsprong bij Metz vlak voor tijd (2-1). Metz stond ook op 30. Overigens koos ik bij de laatste 2 om niet te spelen,foute keus dus.Maar goed je moet keuzes maken.

Vaak zit je er naast,maar als je er eentje beet heb vergoedt de quote alles. Kies voor stabiele thuisclubs,die bijv achterkomen tegen mindere clubjes.Of houd real m maar in de gaten,gaat ze nog wel een x overkomen nl. Bij Athletic of Sevilla bijvoorbeeld,je kan geen wedstrijd uitspelen met 10 aanvallers...

Succes iedereen.

[b]Edit door vw-crew: ik heb je post enigszins wat aangepast omdat het moeilijk leesbaar is/was. Probeer achter iedere punt ('.') een spatie te gebruiken, dat maakt het al een stuk leesbaarder ;-)
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.