Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Interview met tacticus: Tommyquite

Sommige spelers beginnen stroef wanneer ze gaan wedden en zo ook in de tipscompetitie. Wanneer men voor zichzelf de juiste tactiek heeft bepaald en een goed bankroll management weet toe te passen, wordt het spelletje pas echt interessant. Tommyquite kwam ook langzaam op gang, maar staat nu in de top van de maandelijkse tipscompetitie. Voor velen een bekend gezicht hier op de site, die al een aardig tijdje meeloopt in de wereld van het voetbalwedden.  

Tommyquite stel je even voor....
Ik ben Tommy, 20 jaar oud. Ik woon, werk en volg een opleiding in Utrecht. Sport is iets wat ik altijd leuk gevonden heb zowel het zelf beoefenen van bepaalde sporten als het volgen van sport. Een logisch gevolg was dat ik, eigenlijk zodra ik 18 werd, in aanraking kwam met het wedden op sporten. Dit is in de afgelopen 2/3 jaar dan ook tot één van mijn grootste hobby’s ontgroeid. Verder heb ik vroeger altijd gevoetbald en dit is dan ook mijn favoriete sport.

Vandaag de dag houd ik het wat betreft het zelf beoefenen van sport slechts bij fitnessen, iets wat ik ook redelijk serieus doe. Verder behoren dingen als uitgaan, vakantie’s en sporten ook tot mijn favoriete “vrije-tijds” bezigheden. Maar elk uurtje dat ik hiernaast over heb investeer ik in wedden”. Oh en ik hoor mensen hier wel eens over fifa, ook één van de weinige games die ik nog graag speel! Daag me maar eens uit ;-)

Tommyquite waar staat dat eigenlijk voor?
Haha, nou daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn dat is gewoon mijn eigen naam “Tommy Quite”.

Ben je al lang actief in het wedden? En welke sporten behandel je dan
Ik ben nu bijna 3 jaar actief in het wedden. Ik beperkte mij in het prille begin altijd tot voetbal op een enkele bookmaker. Door de jaren heen heb ik mijn assortiment sporten en bookmakers uitgebreid. Voetbal, basketbal, tennis en honkbal behoren nu tot mijn grootste markten. Maar ook sporten als ijshockey, darten, handbal en volleybal zijn markten waar ik geregeld weddenschappen plaats. Mijn persoonlijke expertise ligt toch echt op voetbal en dan met name de competities die dicht bij huis liggen.

Wat maakt het spelletje zo spannend?
Het gevoel van snel geld kunnen winnen is verslavend, die “winning moments” wil je constant opnieuw ervaren. Dat is een natuurlijk verschijnsel en elk mens is hier in meer of mindere mate gevoelig voor. Ik ben hier redelijk gevoelig voor en dat is dan ook de reden dat jullie al 3 jaar lang last van me hebben, haha. Daarnaast leer je veel nieuwe sporten kennen, dat vind ik persoonlijk erg leuk.  Ik ben in de loop der jaren veel sporten, die ik voorheen nooit volgde, gaan waarderen.

3 jaar wed je nu, is je tactiek in de loop van de jaren veranderd? 
Ja zeker. Ook ik ben onervaren en naïef aan het spelletje begonnen.. Eigenlijk pas sinds afgelopen seizoen is mijn “systeem” een lucratieve business geworden. Ik weet nu vrijwel elke maand wel een leuke winst te boeken. De 2 jaar hier voor zijn jaren van tig verschillende tactieken uitproberen, het volgen van mijn gevoel en funbets geweest. Het zal je dan ook niet verbazen dat gokken de eerste 2 jaren voor mij geen winstgevend tijdverdrijf was, althans niet op de lange termijn. Ik heb het tussen de jaren door zelfs een aantal keer afgezworen, maar ben uiteindelijk toch altijd weer terug gekeerd naar de gokscene.

Uiteindelijk kan ik op deze begin periode terugkijken als een vermakelijk leerproces, scheelt ook dat me stakes des tijds relatief laag waren. Geduld, kennis en money management zijn samen absoluut de missende factoren in het begin gebleken, die nu wel tot succes leiden.

Hoe kwam je met voetbalwedden.net in aanraking?
Pfoe, dat is lang geleden.. Dat is denk ik google geweest, het is volgens mij ook één van de eerste sites over gokken waarmee ik in aanraking kwam.  Tevens ook één van de leukste sites omtrent wedden, een echte thuis basis voor Nederlandse en Belgische managers.

Waar ben je meestal op de site te vinden wanneer je bent ingelogt?
Ik vul altijd keurig mijn vw10spel en bookmakerspel in. Verder ben ik vooral vaak in de chat voor de gezelligheid en eens in de week scout ik het forum een beetje af..

Welke sites gebruik je naast voetbalwedden.net om tot een mooie bet te komen? 
Ik heb een document en hier staan misschien wel 100 verschillende sites op.. maar de sites die bij mij dagelijks open staan zijn:

www.voetbalwedden.net (uiteraard)
www.oddsportal.com (één van de beste odds vergelijking sites)
www.blogabet.com  (previews en picks)
www.bettingexpert.com  (previews en picks)
http://nl.soccerway.com (voetbalstatistieken)
www.soccerstats.com (voetbal statistieken)
www.vi.nl (voetbal nieuws)
www.betinf.com (geschorsten en geblesseerden, grote comps)

Doe je ook mee in de tipscompetitie? 
Sinds kort ben ik actiever gaan deelnemen aan de tipster competitie. Ik vind het een mooi concept en ook het prijzengeld en aanbod wordt steeds interessanter. Puntje van kritiek is wel dat er  nog dat er een aantal belangrijke opties missen (Zoals bijv asian handicaps). Maar voetbalwedden heeft veel positieve ontwikkeling meegemaakt de afgelopen jaren en is zeker op de goede weg met de tipster competitie!

Heb je bepaalde systemen die je gebruikt die het wedden makkelijker maken?
Ik heb bepaalde regels voor mezelf opgesteld deze bepalen mijn stakes en of een bet wel of niet wordt opgesteld. Ik kan iedereen aanraden dit voor jezelf ook te gaan doen, houd nauwkeurig bij waar je de fout in gaat en waarom. Je moet systematisch gaan denken, net als de bookmaker, niet je hart maar je hoofd gebruiken. Het aller belangrijkst is hierbij dat je altijd de hoogste/hoge quoteringen pakt. Quoteringen zijn je belangrijkste wapen en  zonder goede odds is het eigenlijk vrijwel onmogelijk winst te maken op de lange termijn.

Zijn er bepaalde competities of weddenshappen die je wekelijks veel opbrengen? 
Ik begeef me eigenlijk op veel verschillende sport markten en de één blijkt winstgevender dan de ander. Er bestaan geen markten die altijd winst of verlies geven. Ik deel graag met mijn vrienden van voetbalwedden en daarom probeer ik de voetbal tips zo veel mogelijk hier te plaatsen, verder zijn de meeste van mijn tips te volgen op (Q-bets.blogabet.com).

Welke tip wil je beginnende wedders meegeven?
Spreid je geld over meerdere bookmakers, gebruik een e-wallet voor het schuiven van je geld, stake je bets  en hou al je bets nauwkeurig bij in een Excel bestand. Money management is je basis en het is belangrijk dat deze goed is. Daarna kun je jezelf inlezen op verschillende gok sites en kun je bepaalde tipsters volgen die veel know-how hebben op bepaalde competities. Het internet staat vol handige tips en tricks, mijn advies dan ook om hier gebruik van te maken. Maar met money management en het pakken van de hoogste odds kom je al een heel eind.

Dit is een belangrijke structuur die je als één van de eerste dingen zou moeten organiseren. Verder zou ik zeggen: “Durf!” Durf die hoge odds te pakken durf op underdogs te wedden laat je niet leiden door favorieten en zogenaamde “Bankers”. Zekerheidjes bestaan niet, alleen value en die ligt bij één van uitkomsten. Dit betekent trouwens niet dat er altijd value op de underdog ligt, zeker niet, maar over het algemeen is hier vaak meer value te vinden.

Verstandig wedden is voor mij...

Wat tips die mij veel geholpen hebben:

Regels: 
Stel enkele regels voor jezelf op, regels waaran een bet moet voldoen  voordat je hem speelt. Elke keer dat je weer een valkuil voor jezelf ziet, maak je hier een regel van zodat het in de toekomst wellicht vermeden kan worden.

Wees geduldig: 
Wed op markten waar jij je zeker voelt en waar je denkt goede value te zien, ga niet wedden om het wedden. Laat jezelf niet tot live bets op schimmige competities verleiden maar wacht je bets geduldig af.

Stake je bets: 
Stake je bets van 1 tot 10 stakes en verhoog de waardes van je stakes pas na een periode van winst. Zet dus nooit al je geld of een groot percentage van je geld in.

Niet tilten:
Winnen kan niet zonder verliezen! Verlies je hoofd niet na een aantal verloren bets. Dit hoort erbij en Losing streaks zijn onvermijdelijk. Als je bets goed zijn maak je van zelf winst op de lange termijn.

Welke tipper en kenner wil je hier in het zonnetje zetten? 
Er zijn hier veel aardige tipsters actief en ik geniet altijd van de discussies en gevarieerde analyses. Maar Jeroenunibet81 is voor mij toch wel de favoriet. Hij schrijft erg volledige voorbeschouwingen en hoewel ik niet altijd zijn bets volg haal ik hier veel informatie uit. Hij heeft veel kennis van Zuid Amerikaanse competities en vooral in de Colombiaanse competitie is het een absolute expert. Hier volg ik zijn bets vrijwel altijd.

Wat mis je nog op deze site? 
De tip competitie mag zoals eerder genoemd nog een stukje uitgebreider (asian handicaps). Verder heb ik mij eigenlijk constant positief verbaasd over de ontwikkeling van de site. Er komen steeds meer spellen, prijsvragen, sponsors en spelers bij.

Heb je nog een mooie tip voor aankomende week?
Née, ik ga morgen lekker op vakantie dus ik heb even een korte zomer stop. Maar ik kom uitgerust en gewapend met tips terug voor het 2012/2013 seizoen!
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar vonloite
Country flagvonloite
19-07-2012 14:41 in Interviews
13 reacties
Leuk interview en je tips zijn denk ik voor veel startende wedders goed om te onthouden.
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Zeer leerzaam interview voor de beginnende wedder! En mooi dat het wedden jou tegenwoordig winstgevend af gaat (y)
0
0
0 likes
Toto Sigarenboer
Leuk intervieuw!
0
0
0 likes
Correctie: interview ;-)
0
0
0 likes
Ha de linkjes wat flauw :)! Mooie tips Tommy! Succes aankomende maanden in de competitie! (y)
0
0
0 likes
Onze laatste updates ontvang je via onze Twitter pagina: twitter.com/NLVoetbalWedden
(y) nice tommyeet you ;-)
Voor ons belgen is het wel moeilijker geworden om op meerdere betsites te spelen , door de blacklist van de spelcommissie. :-@
0
0
0 likes
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet
Succes verder. Fijne vakantie!
Utrecht (Y)
0
0
0 likes
-
Eén van de betere spelers op VW en zeker iemand om te volgen!
Fijne vakantie!
0
0
0 likes
Oh ja en Xbox of PS :d
0
0
0 likes
-

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators