Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedtips van: Kreggie /TDF 2019

In dit topic zal ik mijn picks of the day gaan bijhouden die ik PRE speel. Dit zullen voornamelijk voetbaltips zijn. In de chat kwam regelmatig de vraag voorbij om een forum te starten met picks of the day. Voel je daarom vrij om je eigen picks of the day the plaatsen in het forum! Meer analyses, des te beter de tips!


13-5-2019


19:00 NorrKoping - Göteborg


In deze Zweedse kraker ligt de value zeker op Göteborg zoals al wordt aangegeven in de voorbeschouwing. Göteborg scoort makkelijk en verliest weinig, ik zie ze vandaag ook zeker niet verliezen en een aantal doelpunten maken.


Single bets:

Göteborg DNB @2,28 LOW

Göteborg X2 @1,68 MED

BTTS & o2,5 goals @2,2 MED

Göteborg o1,5 TG @2,6 LOW


Fun:

Göteborg win & BTTS @6,20


19:00 Bologna - Parma

Bologna kent een sterke reeks in vooral zijn thuiswedstrijden. De laatste vijf wisten ze te winnen, waarbij ze telkens minimaal 2 goals maakte. Parma daarentegen heeft een abbonnement op gelijke spelen, de laatste vijf wedstrijden eindigde namelijk allen in een gelijkspel. Parma wist in 8/9 laatste uitwedstrijden telkens een goal te maken.


Single bets:

Bologna win @1,78 MED

Bologna o1,5 team goals @1,85 MED

Bologna to win & BTTS @3,65 LOW

Bologna o6,5 team corners @1,93 LOW


21:00 Inter Milaan - Chievo

Inter speelt niet erg imponerend de laatste weken, terwijl het al gedegrageerde Chievo erg matig presteert. In deze match ligt er wat mij betreft value op de corners. Na het analyseren van de statistieken valt het mij op dat Inter Milaan alleen veel corners pakt tegen top-teams. Tegen relatief zwakke tegenstanders als Frosinone, Genoa, Spal, Cagliari pakte Inter respectievelijk 3-6-5-5 corners. Chievo pakt altijd relatief weinig corners en ik verwacht ze ook zeker niet veel op de helft van Inter. Hierom speel ik een aantal bets op de unders bij corners.


Single bets:

Under 10,5 corners @3,1 LOW

Under 11,5 corners @2,3 MED

Under 12,5 corners @1,83 MED

Under 9,5 corners Inter @1,73 MED


Fun:

Under 9,5 corners @4,4

3-0 Correct Score @6,75


Naast deze drie matchen waarin ik value zie speel ik de volgende combi's;


Combi 1

Inter - Chievo u13,5 corners @1,5

Besiktas win @1,50

Viitorul Constanta win @1,53

Göteborg to score a goal @1,35

Total odds: @4,52 MED


Combi 2

Göteborg DNB @2,28

Bologna win @1,78

Inter - Chievo u11,5 corners @2,24

Totale odds: @9 LOW


Combi 3

Bologna to score @1,18

Göteborg to score @1,35

Inter - Chievo u13,5 corners @1,50

Totale odds: @2,4 HIGH


8
1
8 likes
Gestart doorCountry flagkreggie
13-05-2019 11:27 in Leden topics
22 reacties
Op ma. 13 mei 2019, 11:27 schreef kreggie:

WAUW, voorlopig kan de avond niet kapot. Alles groen wat er momenteel gespeeld is! Beter kan niet!


Het mooie is nu, het kan nog mooier worden. Viitorul staat momenteel op een 1-0 voorsprong, waardoor de match van Inter - Chievo extra spannend wordt voor de combi's en natuurlijk niet te vergeten, de nodige singles. Ik zal de cornerlines strak in de gaten houden en waar nodig de combi's verzekeren.


In ieder geval alvast gefeliciteerd voor degene die meespeelde op de Bologna & Göteborg tips! Let's hunt for some more!

3
1
3 likes

Uiteindelijk de corners van Inter totaal onderschat. Zelfs de line van 13,5 werd makkelijk overschreden, overigens ook de nodige pech gezien ze tweemaal een drie dubbele corner pakte. Maar goed. Al met al een tipje voor mezelf; meer spreiden in de bets/combi's. De corners van Inter lieten alle drie de combi's in het water vallen, erg zonde..


14-05-2019


19:00 Hammarby - Ostersunds

Twee ploegen in Zweden die makkelijk scoren, aanvallend voetbal spelen en daarnaast ook makkelijk goals incasseren. Al met al verwacht ik dat beide teams minstens een goal zullen maken. Hammarby schat ik daarnaast iets hoger in dan Ostersunds, mede gezien het thuisvoordeel vanavond.


Single bets:

Both teams to score @1,71 MED

Hammarby win & BTTS @3 LOW


Verder weinig interessants!


18:30 RKC - NEC

NEC verdedigt een voorsprong, waardoor ik verwacht dat RKC vol gas zal gaan geven.


Bettbuilder:

Both teams to score, over 2,5 goals, over 9,5 corners @2 MED


Both teams to score, over 3,5 goals, over 11,5 corners @4,6 LOW


20:45 Almere City - Cambuur

Vorige wedstrijd erg open met een 2-2 uitslag en 15 corners. Cambuur zal graag naar de Eredivisie terug willen keren na al die jaren. Ze beginnen echter met een achterstand vanwege de uitgoals bij gelijkspel. Mede hierom verwacht ik weer een open wedstrijd


Bettbuilder:


Both teams to score, over 10,5 corners @3,2 MED


Verdere singles die ik speel:


Gaz Metan - Poli Lasi 1 @2,1 LOW

Inverness - Dundee u2,5 @1,90 MED

Inverness - Dundee u0,5 goals eerste helft(heenwedstrijd dus tasten af). @3 LOW

Betbuilder; WBA - Aston Villa; BTTS, o9,5 corners, o4,5 kaarten @3,65 MED/LOW


Daily Double

Inverness eerste helft u1,5 goals @1,39

Almere - Cambuur BTTS @1,56

Totale combi odd @2,17 HIGH

Bericht gewijzigd door kreggie op Tue 14 May 2019, 18:26.
0
0
0 likes

Gisteren toch aardig wat pech, NEC dat niet eens een goal weet te maken.. corners bij Almere die stilvallen. 1 goal van Aston Villa te weinig. Een rode kaart voor Gaz Metan waarna ze alsnog terug komen op 1-1 en beter blijven spelen. Maarja helaas! Gelukkig wel de HIGH en de unders binnen op Inverness.


Vandaag heb ik te weinig tijd voor uitgebreide analyses:


Eredivisie Tips

FC Groningen Win @1,75 HIGH

FC Groningen 1/1 HT/FT @2,65 LOW

Combi: Tadic & Luuk de Jong scoren @2,4 MED

Tadic to score 2 or more @3,5 LOW

Tadic to score 3 or more @12 FUN

Luuk de jong to score 2 or more @4 LOW


Card bets:

U2,5 cards bij Excelsior - AZ @1,66

U2,5 cards bij Hveen - Utrecht @1,95

U2,5 cards bij VVV - Vitesse @1,73

Allen potjes zonder belangen! Speel em ook in combi.


Eventueel nog een aantal kaartenbets.. post ik wellicht later!


Singles:

Helsingsborg - AIK btts @2,05 Medium

Triglav win @1,96 MED

Raith win @2,4 LOW

Combi: btts bij sundsvall & elfsborg win @2,6 MED

Combi: Helsingsborg to score @1,48 & Afc Hermanstadt 1X @1,56 maakt samen @2,6 MED

Combi: Triglav DNB, Helsingsborg scoren, Voluntari DNB, Elfsborg DNB, Groningen DNB @5,5 LOW


Sorry voor de slechte opmaak, typ het via mijn telefoon in de auto. Morgen uitgebreid de resultaten! Eventueel nog meer vandaag.

Bericht gewijzigd door kreggie op Wed 15 May 2019, 16:17.
0
0
0 likes

Eerdere tips voor de Tour de France 2019 heb ik geplaatst in het forum: 'wedden op wielrennen'. Om het overzichtelijk te houden zal ik vooraf en gedurende deze Tour mijn tips in dit forum plaatsen. Ik ben al jaren wielerliefhebber, ik ben benieuwd of ik deze kennis kan omzetten in mooie resultaten gedurende deze Tour. In de outrights heb ik vooraf gezien al een aantal mooie picks gevonden:


Kruijswijk vs Enric Mas in general classification: Kruijswijk @1,80 High Stake

Kruiswijk Top 6 @2,5 Medium Stake

Kruiswijk Top 3 @5,5 Medium Stake

Steven moet het deze Tour dan gaan doen. Inmiddels is hij in alle grote rondes al eens in de Top 5 geëindigd. Vorig jaar werd hij ook 5e in de Tour de France. Gezien het ontbreken van mannen als Froome, Roglic en Dumoulin liggen er kansen voor Kruijswijk. Kruijswijk heeft inmiddels de nodige ervaring in het rijden van grote rondes. Zijn vorm was in de Dauphiné nog niet echt top, maar dit wijst er vaak op dat zijn piek moment wederom zal liggen in de loodzware 3e week. In deze week worden de grote verschillen gemaakt. Het parcours is ook op het lijf geschreven van Kruijswijk. In de ploegentijdrit moet hij met zijn ploeg Jumbo Visma toch zeker bij de eerste drie kunnen eindigen. Verder behoort Kruijswijk onder de klassementsmannen ook tot één van de betere tijdrijders in deze Tour de France. Verder kennen de bergetappes een aantal slopende lange beklimmingen. Op zulke beklimmingen komen de klimmerscapaciteiten van Steven vaak het beste tot zijn recht. Al met al vind ik een odd van @5,5 ontzettend mooi voor Kruijswijk op het podium! Verder reed Enric Mas geen denderende Ronde van Zwitserland en Kruijswijk lijkt me vele malen constanter dan Enric Mas.


Alaphilippe to win the Mountain Classification: NO @1,45 High Stake


Alaphilippe werd vorige Tour de France gekroond tot bergkoning. Mede door zijn sterke ontsnappingen reeg hij de bergpunten aaneen om uiteindelijk de bergtrui als doel te ambiëren. In een interview van enkele dagen geleden gaf Alaphilippe nog het volgende aan: 'De bolletjestrui, het geel, dat komt vanzelf. Dat is het lot.' Nu hij eenmaal de bolletjestrui vorig jaar al gewonnen heeft zal hij niet deze Tour de France in stappen met het doel om de bolletjestrui te winnen. Dit komt inderdaad vanzelf. Ik verwacht dat Alaphilippe zich vooral zal focussen op ritzeges, met name in de eerste heuveletappes. Deze zijn hem op het lijf geschreven. Verder zijn de meeste punten te verdienen op de lange slopende beklimmingen met finish bergop. Ik verwacht dat deze punten geen prooi zullen zich voor Alaphilippe aangezien hij het meer moet hebben van de korte explosieve beklimmingen.


In combinatie met deze bet speel ik ook nog: Best finishing position in Mountain Classification Barguil VS Alaphilippe; Barguil @3,3 Medium Stake


De Franse klimgeit Warren Barguil zal vooral in het hooggebergte weer gaan azen op etappezeges. In het hooggebergte(waar de meeste punten te verdienen zijn) komt Barguil ook beter tot zijn recht dan Alaphilippe. Ervan uit gaande dat Alaphilippe niet met het doel de bollentrui deze Tour de France ingaat vind ik dit een mooie odd om te spelen.


Best finishing position in Mountain Classification: Valverde VS Simon Yates: Simon Yates @2,55 Medium Stake

Valverde zal deze Tour in dienst rijden van Quintana en Landa, terwijl Simon Yates in dienst zal rijden voor zijn broer Adam Yates. Valverde gaf ook al aan zich in het hooggebergte regelmatig te sparen gezien zijn leeftijd momenteel. Ik denk dat Valverde zich vooral zal richten op de heuveletappes. Simon Yates zal ook een belangrijke man zijn voor Adam Yates in het hooggebergte. Verder verwacht ik dat Simon ook nog een aantal kansen zal krijgen in de bergetappes om te rijden voor een etappeoverwinning. Uiteindelijk verwacht ik dat Yates meer bergpunten zal binnen hengelen dan Valverde.


Groenewegen to win Stage 1 @2,50 Medium Stake

Groenewegen kende vorig jaar een matig begin van de Tour de France, maar alles wijst erop dat hij dit jaar sterker aan de start zal verschijnen dan ooit. Hij heeft al meermaals uitgesproken graag eens de gele trui om zijn schouders te dragen. Ik verwacht dat hij in een normale sprint de sterkste is van het peloton momenteel. Als de sprinttrein van Jumbo Visma goed zijn werk doet geef ik Groenewegen een hele goede kans om in Brussel naar het geel te sprinten!


Elie Gesbert Top 3 Moutain Classification @126 Fun, losse euro's

Deze jonge Franse klimmer kon in zijn laatste etappekoers lang mee met renners als Valverde en Uran. Verder rijdt deze jonge klimmer bij een vrijbuitersploeg. Zulk soort ploegen maken van een bergtrui een bewuste doelstelling. Daarom heb ik voor deze funbet gekozen!


Eventueel zullen er later nog meer tips volgen! Ook per etappe.


Goodluck!

Bericht gewijzigd door kreggie op Thu 4 Jul 2019, 11:50.
2
0
2 likes

Edit: aangezien dit een persoonlijk topic is, hebben we de titel even aangepast. Daarnaast komt er ook nog een algemeen topic over de Tour de France, die ongeveer hetzelfde gaat heten.

2
0
2 likes
Support: voor al je vragen en opmerkingen! :-)

Mooie tips en onderbouwing, kreggie. Laat de Tour maar beginnen. Ik volg!

0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen 2021-2022

Stage 3 - Heuvelrit naar Epernay


In zulke etappes altijd een flink aantal kanshebbers, ik speel op de volgende renners wat loss euro’s.


Van Avermaet @23

Trentin @67 - ook op het podium @17

Lutsenko @81

Daniel Martin @81


Goodluck!


Bericht gewijzigd door kreggie op Mon 8 Jul 2019, 11:13.
0
0
0 likes

Dat Alaphilippe geel pakt is alvast een goeie zaak voor die 'bergklassement - no'. Die gaat niet meer meegaan in ontsnappingen nu tot hij zijn geel kwijt is

0
0
0 likes
Op ma. 8 jul. 2019, 18:55 schreef gertje11:

Dat Alaphilippe geel pakt is alvast een goeie zaak voor die 'bergklassement - no'. Die gaat niet meer meegaan in ontsnappingen nu tot hij zijn geel kwijt is

Inderdaad, al zijn er de komende dagen relatief weinig bergpunten te verdienen t.o.v. de slotweek. Echter zien de bookies de kansen groeien voor Alaphilippe als bergkoning. De odd voor Alaphilippe bergkoning - NO staat nu aan @1,60. Een erg mooie odd als je het mij vraagt. Tim Wellens heeft aangegeven de bergtrui langer vast te willen houdem. Tim zal daarom hoogstwaarschijnlijk de komende heuveletappes gebruiken om de nodige punten te verzamelen. Ook in het hooggebergte kan Wellens redelijk meekomen en hij heeft ook geen kopman om voor te moeten knechten. Voor een odd van @18 speel ik low stake Tim Wellens als bergkoning(desnoods splitten voor de cashout). Hij lijkt er iig voor de komende dagen een doel van te hebben gemaakt. Ook zie ik zijn maatje/teamgenoot Thomas de Gendt nog een rol spelen om eventueel punten weg te kapen.


Mocht iemand een bookie vinden waar je Wellens Versus Alaphilippe voor de bergtrui kunt spelen, let me know ;)

0
0
0 likes
Op di. 9 jul. 2019, 10:18 schreef kreggie:
Op ma. 8 jul. 2019, 18:55 schreef gertje11:

Dat Alaphilippe geel pakt is alvast een goeie zaak voor die 'bergklassement - no'. Die gaat niet meer meegaan in ontsnappingen nu tot hij zijn geel kwijt is

Inderdaad, al zijn er de komende dagen relatief weinig bergpunten te verdienen t.o.v. de slotweek. Echter zien de bookies de kansen groeien voor Alaphilippe als bergkoning. De odd voor Alaphilippe bergkoning - NO staat nu aan @1,60. Een erg mooie odd als je het mij vraagt. Tim Wellens heeft aangegeven de bergtrui langer vast te willen houdem. Tim zal daarom hoogstwaarschijnlijk de komende heuveletappes gebruiken om de nodige punten te verzamelen. Ook in het hooggebergte kan Wellens redelijk meekomen en hij heeft ook geen kopman om voor te moeten knechten. Voor een odd van @18 speel ik low stake Tim Wellens als bergkoning(desnoods splitten voor de cashout). Hij lijkt er iig voor de komende dagen een doel van te hebben gemaakt. Ook zie ik zijn maatje/teamgenoot Thomas de Gendt nog een rol spelen om eventueel punten weg te kapen.


Mocht iemand een bookie vinden waar je Wellens Versus Alaphilippe voor de bergtrui kunt spelen, let me know ;)

Wellens idd geen slechte, maar schat op dit moment Benoot hoger in dan Wellens (Wellens wellicht meer talent), ook Fraille lijkt zinnen op bollen gezet te hebben..maar om terug te komen op bollen voor Wellens, Wellens heeft in verleden al paar keer ambities in de Tour moeten opbergen vanwege de warmte, goed om dat in het achterhoofd te houden...

0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators