Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tips van Franss93

Ik begin ook maar met het plaatsen van tips in een topic. De tipscompetitie gaat de laatste tijd wel goed en wil hier dus van de tips die ik speel in de tipscompetitie de tips waar ik het meeste vertrouwen in heb toelichten. Ik speel vaak op de underdog of de wat hogere odds (boven de 2.00).
Voor dit weekend:
Ajax-Groningen
Ajax is na het goede spel van vorige week tegen PSV de favoriet. Toch denk ik dat ze het niet makkelijk gaan krijgen tegen Groningen. Groningen zal met 11 man op eigen helft spelen en Ajax zal met snel spel proberen Groningen stuk te spelen. Omdat Babel en Sigtorson geblesseerd zijn, zal Ajax met Hoesen of met Siem de Jong in de spits spelen. Hoesen is niet helemaal fit en in de Jong zie ik niet echt een spits. De vleugelspelers zijn buiten Fischer niet in vorm en ik denk dat het voor de jonge Fischer moeilijk wordt om na PSV en Madrid weer een puike prestatie te leveren, dit keer tegen een heel andere speelstijl. Poulsen is geblesseerd, ik ben geen favoriet van deze speler, maar ik denk dat ervaren spelers belangrijk zijn in zulke wedstrijden. Die zien dat je geduld moet hebben en dat je het juiste moment moet afwachten. Groningen zie ik niet snel scoren, de Leeuw vind ik beter in het afmaken in de 16, een speler die goed tot zijn recht komt als er aanvallend voetbal wordt gespeeld, wat zondag waarschijnlijk niet zal gebeuren. De andere aanvallers van Groningen ben ik ook geen fan van, vooral niet van Zeefuik.
Ik verwacht dus een wedstrijd met voor Nederlandse begrippen weinig doelpunten. Ik zie Ajax wel winnen, maar dan maar met 1-0, 2-0 of 2-1, waarschijnlijk uit dode spelsituaties of afstandschoten.
Daarom speel ik under 3,5 goals 5/10 @ 1,75
en Groningen +1,75 3/10 @ 2,00
PSV-Twente
PSV heeft vorige week de topper verloren, maar thuis doen ze het over het algemeen beter. Twente won redelijk eenvoudig van ADO met 2-0. PSV wordt gezien als favoriet, maar ik zie een hoop zwaktes in het elftal. PSV heeft de beste aanval van de eredivisie, maar vooral in toppers denk ik dat je het moet hebben van een goede organisatie, die begint bij de verdediging. De verdedigers van PSV zijn niet de beste opbouwers en ook niet de beste mandekkers. Het middenveld zorgt normaal wel voor de balans in het elftal door het duo Strootman en van Bommel. Van Bommel is echter geschorst en een goede vervanger is er niet zo snel. Depay is te aanvallend voor die plek, Hutchinson zou kunnen, maar dan is er op de rechtsback een probleem en Engelaar heeft totaal geen wedstrijdritme en vertrouwen van de coach. Ook is PSV niet in vorm, te zien aan de slechte resultaten van de laatste weken.
In Twente zie ik een stugge ploeg, sterke verdediging, geen technische middenvelders, maar met Fer en Schilder zal het voetbal van PSV op het middenveld moeilijk worden gemaakt. De aanval is zeker niet slecht bij Twente, Tadic is een toppertje en krijgt waarschijnlijk geen sterke verdediger tegenover zich. In Castaignos zie ik het niet zitten, maar in Bulyikin wel die de laatste weken meer kansen krijgt.
Ik zie Twente dus als lichte favoriet, maar ben geen fan van McClaren, trainer zonder overtuiging en lef. Ik denk niet dat hij zal zien dat hier drie punten te halen zijn, maar dat hij door de eerste positie waar ze nu staan blij zullen zijn met een gelijkspel, om voor PSV te blijven. Ik voorzie dus een saaie wedstrijd, ook hier weinig goals en heb veel vertrouwen in een gelijkspel, X2 zou ook kunnen (minder risico, lagere odd).
Psv - Twente X 7/10 @ 4,20
Under 3,5 goals 10/10 @ 1,61 (iets te hoge stake in de tipscompetitie gespeeld)
Rubin Kazan-Spartak Moskou
Hier mijn tip van het weekend(eigenlijk pas maandag :p). Spartak Moskou doet het deze competitie niet heel best en bezet nu de achtste plaats op de ranglijst. Spartak heeft vorige wedstrijd twee rode kaarten opgelopen en de wisselingen die daardoor moeten worden gedaan zullen nooit positief zijn voor het elftal. In Spartak zie ik niet echt een hecht team, meer 11 bij elkaar geraapte spelers. Van de 10 uitwedstrijden hebben ze er maar 4 gewonnen.
Rubin Kazan doet het best goed in de competitie en bezet nu de 5de plaats. Weinig echte toppers in dit elftal, maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Ook nog eens het thuisvoordeel, wat aan de Russische statistieken te zien erg voordelig is. De odd van 2,15 vind ik dan ook erg hoog voor winst Van Rubin Kazan, ik speel hem daarom 10/10.
Rubin Kazan winst 10/10 @ 2,15
Misschien komen er nog één of twee tips bij van het weekend, maar voorlopig zie ik het vooral in deze tips zitten. Voor meer tips kun je altijd bij mijn profiel kijken
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar franss93
Country flagfranss93 in 7-12-2012 10:10 Leden topics
in 7-12-2012 10:10 Leden topics
4 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Helaas slechte tips gespeeld. Had verwacht dat Ajax niet makkelijk zou scoren, maar ze krijgen natuurlijk altijd hun momenten. Gelukkig nog halve inzet terug voor de +1,75 Groningen tip. PSV-Twente ging de eerste helft hoe ik het zou verwachten, maar de tweede helft was van de kant van Twente dramatisch en dan heb je een goede aan PSV. Gelukkig nog de onder 3,5 goals goed, maar dat komt meer door een beetje mazzel. Grootste verrassing voor mij was dat Rubin Kazan niet wist te winnen. Vooraf wees alles hun kant op, maar als je niet weet te scoren, win je niet.
Ajax-Groningen onder 3,5 goals 5/10@1,75
Ajax-Groningen Groningen +1,75 3/10 @2,00 =halve inzet terug
PSV-Twente X 7/10 @4,20
PSV-Twente onder 3,5 goals 10/10 @1,61
Rubin Kazan-Spartak Moskou Winst Rubin 10/10@2,15
Ik zal een aantal vroege tips plaatsen waarin ik het op dit moment in zie zitten. Zal over een paar dagen eens kijken hoe het er dan voor staat en zal dan de tips onderbouwen waar ik het meeste vertrouwen in heb.
Vrijdag: Bayern Munchen-Monchengladbach: Gladbach +2,5@1,71
Zaterdag: Newcastle United-Manchester City: Winst City @1,67
Zaterdag: Sevilla-Malaga: Winst Sevilla @2,25
Zaterdag: Zwolle-AZ: over 2,5 goals @1,80
Zaterdag: Montpellier-Bastia: Winst Montpellier @1,70
Zaterdag: NEC-PSV: PSV-1,5 @2,10
Zondag: Willem II-Ajax onder 3,5 goals@1,84
Zondag: Paris SG-Lyon: Winst Paris @1,86
Zondag: Galatasaray-Fenerbache: Winst Gala @2,10
0 Vind ik leuk's
Je bent zeker goed bezig in de tipscompetitie, leuk dat je een eigen page aanmaakt, ik zal je gaan volgen. Succes(Y)
0 Vind ik leuk's
Winnen is voor Winnaars
De tips die ik zal uitlichten voor het weekend:
Bayern Munchen-Borussia Monchengladbach
Bayern Munchen is dit seizoen fenomenaal, nog maar 7 verliespunten uit 16 wedstrijden, 43 goals voor en maar 6 tegen. Paar blessures (Robben, Badstuber en Luis Gustavo), maar in vorm en fit. Ondanks dat de motivatie misschien wat laag kan zijn, omdat ze nu al een erg ruime voorsprong hebben, zijn ze zwaar favoriet. Toch denk ik niet dat ze Gladbach helemaal zullen overlopen, Gladbach begon dit seizoen wat matig, maar de laatste weken worden de vorm en het resultaat steeds beter. Geen noemenswaardige blessures, helaas wel zonder de geschorste Dominquez. Ik voorzie dat Borussia niet wordt overlopen en daarom speel ik ze met een +2,5 handicap.
Bayern Munchen-Borussia Monchengladbach: Gladbach+2,5 10/10@1,71
NEC-PSV
De ploeg uit Nijmegen doet het dit seizoen erg leuk. Een ploeg zonder echte toppers, maar Alex Pastoor heeft er een leuk team van gemaakt. Ze hebben al veel punten afgesnoept van de middenmoters en degradatiekandidaten, maar tegen de topploegen was het resultaat erg slecht: NEC-Ajax 1-6, NEC-Twente 1-3, Feyenoord-NEC 5-1 en Vitesse-NEC 4-1.
Zaterdag komt de koploper PSV op bezoek. PSV heeft zich tegen Twente fantastisch hersteld na de teleurstellende nederlaag in Amsterdam. Ik neem aan dat ze weer zullen winnen tegen NEC die het moeilijk heeft de schade beperkt te houden tegen de toppers. Durf hem niet vol te spelen door het uitcomplex wat wel eens bij PSV om de hoek komt kijken, maar alsnog een hoge stake van 8/10.
NEC-PSV: PSV-1,5 8/10@2,10
Chaleroi-Beerschot
Een tip die ik niet zelf heb gevonden, maar wel veel vertrouwen in heb. Kan hem dus wel gaan onderbouwen, maar het lijkt me beter om de bron te laten zien:
http://www.blogabet.com/forumsmf/index.php?topic=71819
Aan de hand hiervan speel ik:
Sporting Charleroi-Beerschot AC: Winst Sporting Charleroi 10/10@2,50
Sporting Charleroi-Beerschot AC: over 2,5 doelpunten 10/10@1,97
Willem II-Ajax
De onderbouwing voor deze is eigenlijk hetzelfde als die van vorige week voor Groningen: Ik zie Ajax als favoriet en zie ze ook winnen, maar ze hebben niet een topfitte aanval om een monsterscore neer te zetten tegenover een ploeg die waarschijnlijk met zijn 11en achter de bal staat. In Nederland, en dan vooral bij de topploegen, zit er altijd wel value op de weddenschap onder de zoveel doelpunten, dus dat pleit ook voor de volgende tip:
Willem II-Ajax onder 3,5 goals 6/10@1,84
0 Vind ik leuk's
Bayern Munchen-Borussia Monchengladbach: Gladbach+2,5 10/10@1,71
NEC-PSV: PSV-1,5 8/10@2,10
Sporting Charleroi-Beerschot AC: Winst Sporting Charleroi 10/10@2,50
Sporting Charleroi-Beerschot AC: over 2,5 doelpunten 10/10@1,97
Willem II-Ajax onder 3,5 goals 6/10@1,84
Weer zeer matige tips helaas. Tips voor deze midweek zijn bij de tips in mijn profiel te vinden.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.