Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedtips van: Modernewedder

Beste wedders,


Afgelopen tijd getwijfeld over om voor de lol in blijven zetten of het serieus op te pakken en minder tips te spelen. Ik heb gekozen voor serieuzer te wedden en zal hier meer tijd in gaan steken. Ik wil jullie hierin meenemen en tips & trucs zijn altijd welkom.


Mijn naam is modernewedder, een aantal zullen zich afvragen waar deze naam vandaan komt. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met wedden, na een lange schooldag langs de sigarenboer om een TOTO formulier in te vullen, vaak met de keuzes: winst thuisploeg, gelijk of winst uitploeg. Ik denk dat meer leden hierin zich zullen herkennen en dat meerdere avonturen zo gestart zijn.


De afgelopen dagen heb ik een analyse gemaakt welke weddenschappen winstgevend zijn en waar mijn kansen liggen. Ik maak veel gebruik van statistieken en probeer veel research te doen voor mijn weddenschappen. Ik ga mijn weddenschappen bijhouden in een excel spreadsheet en dit op de 1e van de maand over de voorgaande maand met jullie delen. Zodat jullie een inzicht krijgen hoe dit avontuur verloopt. Mijn weddenschappen speel ik over het algemeen bij BET90, uitzonderingen daargelaten.


Mijn bankroll is € 500, per unit zet ik € 2 in en ik probeer dus langzaam te bouwen. Ik speel maximaal met 10 units, dit zou dus een inzet van € 20 betekenen.


Low: 1,2 of 3 units

Medium: 4,5,6 of 7 units

High: 8,9 of 10 units.


Tips 16 januari


FC ISSY (W) - DIJON (W) Franse damescompetitie, start wedstrijd 14:30! (VOID, AFGELAST)

Over 3,5 goal - ODD 2,15 (BET90)

5 units


Om 14:30 staat de wedstrijd tussen Fc Issy en Dijon op het programma. Beide geen hoogvliegers in een competitie waar Lyon en PSG de dienst uitmaken. Wat opvalt is dat eigenlijk altijd veel goals vallen bij de wedstrijden van FC Issy, van de laatste 11 wedstrijden werd er maar liefst negen keer meer dan drie goals gescoord. De vorige ontmoeting eindigde in een 3-1 overwinning voor Dijon.


BOLOGNA - VERONA Italiaanse serie A, start wedstrijd 15:00!

Meer dan 10 corners - ODD 2,00 (BET90)

5 units


om 15:00 begint de wedstrijd Bologna tegen Verona. Beide ploegen die regelmatig corners krijgen. Het gemiddelde in de wedstrijden van Bologna ligt zelfs tegen 12 corners per wedstrijd. De vorige ontmoeting leverde 11 corners op. Ik denk dat dit vanmiddag ook haalbaar is.


RESULTAAT: Helaas! in de 72e minuut viel de 10e corner. Daar blijf het bij!


AZ ALKMAAR - ADO DEN HAAG Nederlandse eredivisie, start wedstrijd 21:00!

Both to score - ODD 1,83 (BET90)

8 units


Vanavond staat de wedstrijd van AZ en ADO den Haag op het programma. Beide ploegen die geregeld scoren, maar aan de andere kant ook makkelijk goals tegen krijgen. Ado wil zich revancheren voor de midweekse blamage. AZ speelt offensief voetbal en dat betekent dat er ook altijd ruimte ontstaat voor de tegenstander. Van de laatste 16 wedstrijden van AZ kwam er maar liefst 13x both to score voor. Wat mij betreft een prima weddenschap voor vanavond.


RESULTAAT: Deze wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor AZ, Both to score goed!


Ik hoop dat jullie mij volgen, post ook alles in mijn telegram kanaal, hier komen ook live bets met betrekking tot volleyball in voor. Dit is helaas moeilijk prematch te tippen.

Telegram: Contact @modernewedderfreetips


Bedankt alvast voor het volgen! 😆


6 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar Modernewedder
Country flagModernewedder in 16-01-2021 13:13 Leden topics
in 16-01-2021 13:13 Leden topics
52 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Succes Mordernewedder, een tip als je toch serieuzer gaat betten. Speel bij meerdere bookmakers om zo altijd de hoogst mogelijke odd te kunnen spelen. Op de langere termijn levert dat toch geld op ;)

2 Vind ik leuk's

Prima tip! helaas door mijn manier van spelen ook al op een paar bookmakers geblokkeerd. Je mag altijd een PB sturen met een aantal goede bookmakers.

0 Vind ik leuk's

Succes modernewedder!

1 Vind ik leuk's
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Succes man, ik hou je in de gaten 👍

1 Vind ik leuk's

Een kleine winst gisteren door de both to score bij AZ Alkmaar tegen Ado den Haag!


TIPS ZONDAG 17 JANUARI:


EVERTON (W) - BRISTOL CITY (W) Engelse vrouwencompetitie aftrap: 14:00 Resultaat 4-0 (Keurige overwinning voor de thuisploeg)

Over 3,5 goal ODD 1,95 (BET90)

5 units


Vanmiddag een wedstrijd op het programma tussen Everton (W) en Bristol City (W). De thuisploeg staat op de 5e plaats, terwijl de uitploeg helemaal onderaan de ranglijst te vinden is met slechts 2 punten. Wedstrijden van Bristol City staan garant voor goals, van de laatste 10 wedstrijden van de bezoekers eindigde het maar liefst 9x in meer dan drie goals. De thuisploeg verloor de laatste wedstrijd van Arsenal en zullen gebrand zijn om de punten vandaag tegen deze laagvlieger binnen te slepen.



VVV VENLO - SC HEERENVEEN Nederlandse Eredivisie aftrap 14:30 (Slechts 9 corners in deze wedstrijd!)

Over 12 corners ODD 3,35 (BET90)

3 units


Wedstrijden van Heerenveen staan garant voor corners, Zij voeren de eredivisie ook aan met de ploeg waarbij de meeste corners vallen dit seizoen. Ik verwacht een spannende open wedstrijd. Heerenveen is bezig aan een slechte reeks en zullen vandaag de punten mee willen snoepen uit Venlo. Met hun manier van spelen met snelheid op de flanken verwacht ik de nodige corners. VVV zal loeren en met hun gevaarlijke spits proberen voor dreiging te zorgen.



AJAX - FEYENOORD Nederlandse Eredivisie aftrap 16:45 Resultaat 1-0(Teleurstellende klassieker, Ajax begon goed, maar kon het niet vasthouden. Feyenoord kansen gehad, maar niet benut)

Over 4,5 goal ODD 3 (BETSSON) 4 units

Over 12,5 corners ODD 2,95 (BETSSON) 8 units


De Klassieker heeft altijd iets extra's. Er komen krachten tot stand die er anders niet zijn. Vaak een wedstrijd met veel goals. beide ploegen staan er goed voor. Ik verwacht een Ajax dat thuis de touwtjes in handen wil nemen. Een wedstrijd met hoog tempo en veel fouten. Beide ploegen hebben voorin een aantal snelle spelers, maar ook verdedigers die wellicht wat zullen moeten corrigeren, omdat ze snelheid tekort komen. Een open wedstrijd met veel goals en corners verwacht ik.



Eintracht Frankfurt - Schalke Duitse Bundesliga aftrap 18:00 (Resultaat 3-1 overwinning voor Eintracht Frankfurt)

Over 3,5 goal ODD 2,25 (BET90)

7 units


Schalke won de laatste wedstrijd en dat zal ze goed gedaan hebben, de ploeg won namelijk een hele tijd niet en bungelen onderaan de ranglijst. Als ze wat willen zal er vandaag ook moeten worden gewonnen in Frankfurt. Frankfurt is bezig aan een solide seizoen, een seizoen waar vooral spits indruk maakt. In de 14 duels die hij speelde wist hij het net maar liefst 11x te vinden. Wedstrijden van Schalke leveren vaak veel goals op, zo werd er in de laatste 5 uitduels 4x meer dan 3 keer gescoord in de wedstrijd. Value ligt wat mij betreft zeker op meer dan 3 goals.


Succes voor de mensen die meespelen en mooi de mensen die mij volgen, wordt gewaardeerd!


Bericht gewijzigd door Modernewedder op ma 18 jan. 2021, 11:14
4 Vind ik leuk's


Succes. We gaan het volgen.

Qua bookmakers naast heb je gedacht aan de Belgen, misschien moet je Betfirst erbij pakken. Die odds zijn wel afwijkend.

Ik kies ook regelmatig Betfair, met zowel Exchange als Sportsbook.

0 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Bedankt @caantjes voor de tip!


Niet de start die ik gehoopt had, dat is bale! Aan de andere kant was de start met mijn Football Manager 2021 ook niet hoopgevend. Ik verloor namelijk de 1e wedstrijden met mijn ploeg Leipzig. Uiteindelijk ben ik kampioen geworden, Niet opgeven, maar doorgaan!


Vanmiddag één van mijn favoriete competities, Engelse onder 23 competitie!


LEEDS UNITED O23 - STOKE CITY Engelse O23 competitie aftrap 14:00 Resultaat 1-0 (Genoeg kansen, maar niet genoeg goals)

Over 4,5 goal ODD 2,45 (UNIBET)

4 units


Koploper Leeds United treft vandaag Stoke City. beide ploegen weten het net gemakkelijk te vinden. De laatste 5 wedstrijden eindigde het 4x in meer dan 4,5 goals. Ook Stoke City is de laatste wedstrijden op dreef. Zo wonnen ze hun laatste wedstrijd met 4-3 terwijl ze die week ervoor nog met 3-2 afgingen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie Engelse pot met veel goals.


CRYSTAL PALACE O23 - FULHAM O23 Engelse O23 competitie aftrap 14:00 Resultaat: 2-3 (Met rust al binnen')

Over 3,5 goal ODD 1,82 (UNIBET)

6 units


Crystal Palace speelt vanmiddag tegen Fulham en beide ploegen zijn op schot de afgelopen weken. Scoren veel, maar incasseren ook de nodige tegentreffers. Vooral uitploeg Fulham moest het ontgelden in hun vorige wedstrijd tegen Leeds O23, het werd maar liefst 7-1 voor Leeds. Vorige maand was de laatste ontmoeting tussen beide ploegen, dat leverde een 5-2 overwinning op voor Fulham.


De overige tips komen rond 16:00 online, maar vanwege deze vroege wedstrijden deze alvast met jullie gedeeld!

Bericht gewijzigd door Modernewedder op ma 18 jan. 2021, 15:06
2 Vind ik leuk's

1 win en 1 lose vanmiddag, betekent kleine winst.


Voor vanavond:


JONG FC UTRECHT - JONG AJAX Nederlandse Eerste divisie 🕰 18:45

Over 3,5 goal ODD 1,86 (BET90) 7 units

Over 13 corners ODD 3,75 (BET90) 3 units


Jong Utrecht - Jong Ajax, een wedstrijd die al jarenlang veel goals oplevert. Beide ploegen spelen natuurlijk met een jong team, maar Jong Ajax speelt de laatste wedstrijd met een redelijk vaste kern met jongens van 17/18 jaar. Jong FC Utrecht staat een aantal plaatsen hoger dan Jong Ajax, dit is te wijten aan de laatste weken waarin Jong Ajax veel punten liet liggen. Nieuwe dag, nieuwe kansen voor de Amsterdammers. Ik verwacht een open wedstrijd, waarbij er veel gevaar is voor beide goals.


DERBY COUNTY O23 - MANCHESTER CITY O23 Engelse jeugdcompetitie 🕰 20:00

Over 4,5 goal ODD: 2,60 (UNIBET)

4 units


Derby County neemt het vanavond op tegen de oudste jeugdploeg van Man City, hoewel de verschillen tussen de A-ploegen groot zijn is dat in deze competitie niet het geval. Wat beide ploegen wel gemeen hebben is dat ze heel veel goals maken. BTTS was daarom niet erg aantrekkelijk bij de bookmakers. Zo heeft Derby County een percentage van 100 procent op BTTS en Man City 90 procent. Ik verwacht een doelpuntenrijk duel tussen twee makkelijk scorende ploegen.


CAGLIARI - AC MILAN Italiaanse Serie A 🕰 20:45

Both to Score ODD 1,71 (BET90) 8 units

Over 12 corners ODD 3,30 (BET90) 3 units


Om 20:45 het duel tussen Cagliari en AC Milan op het programma. Cagliari bevindt zich op de 17e plaats en staat er niet goed voor, tegenstander AC Milan staat 1e. Gisteren won Inter Milan van Juventus en dus staan ze in punten weer gelijk. Er is voor beide clubs veel aangelegen om een resultaat te boeken. In de laatste 5 thuiswedstrijden scoorde Cagliari telkens minimaal 1 goal, maar kregen ze ook 1 of meerdere goals tegen.


Succes voor de mensen die meespelen! en bedankt voor het volgen van mijn topic!



Bericht gewijzigd door Modernewedder op di 19 jan. 2021, 11:33
0 Vind ik leuk's

Doe weer mee, benieuwd of je nu wel cornerbets weer binnen te hengelen.

1 Vind ik leuk's

Blue monday... Het voelt een beetje als een quiz, als je thuis op de bank zit gaat het prima, speel je op TV mee dan lukt het opeens niet. Aan de andere kant zijn we pas een aantal dagen bezig en blijf ik tippen. Units zijn misschien wat te hoog geweest de afgelopen dagen. Al doende leert men. Hoop vandaag een volledig groen lijstje af te kunnen leveren.


TIPS 19 JANUARI:


AL SHORTA - AL KHARTOUM Premier League (Sudan)🕰 14:00 RESULT 0-2

over 2,5 goal ODD 2,70(UNIBET) 

3 units


Wedstrijd in Sudan, een competitie waarin niet veel gescoord wordt, maar deze twee ploegen zijn daar een uitzondering op. Bij wedstrijden van AL Shorta vallen gemiddeld 2,75 goals en bij AL Khartoum gemiddeld 3,50 goal per wedstrijd. AL Shorta staat 11e en de uitploeg AL Khartoum staat op de 3e plaats. Ik speel deze weddenschap low.



HARROGATE TOWN - EXETER CITY England league two 🕰 19:30

Over 12 corners ODD 2,90 (UNIBET) 

3 units


Wedstrijd in de 'League two' tussen twee zogeheten cornerploegen. Voor beide ploegen is wel wat te behalen. Exeter staat op de 10e plaats, maar bij een zege sluiten ze aan bij de subtop. De verschillen zijn in deze competitie klein. Harrogate staat 18e en bij verlies komen ze heel dicht bij de degradatie plaatsen. Het gemiddelde aantal corners van beide ploegen ligt over de 13,5. Ik speel hem over 12 corners tegen een mooie 2,90 quotering.


WATFORD - BARNSLEY England Championship 🕰 20:45

Thuisploeg wint ODD 1,80 (BET90)

5 units


Watford is thuis een ijzersterke ploeg, wonnen negen wedstrijden thuis en verloren 'slechts' twee. Willen ze richting de plaatsen die rechtstreeks promotie betekenen dan zullen ze vanavond moeten winnen van Barnsley. Watford heeft het achterin prima voor elkaar en weten altijd wel één of twee keer te scoren. Tegenstander Barnsley staat een paar plaatsen lager op het 10e stek. Een prima ploeg, maar de afgelopen jaren boekte Watford telkens resultaat tegen deze ploeg. Ik speel op thuisploeg winst.



Succes!

Bericht gewijzigd door Modernewedder op wo 20 jan. 2021, 13:09
1 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.