Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Een kerstgroet, dankwoord en verwachtingen voor 2015!

Hooggeëerde leden van VW,

Zoals (bijna) ieder jaar sluiten we weer af met een korte vw-video met (een soms pikante) kerstgroet en een terugblik op het afgelopen jaar. Het was weer een jaar vol ontwikkelingen voor, en ook achter de schermen bij VW. Een jaar waarin onze App live is gegaan na hard werken, bookmakers tijdelijk verdwenen en zoveel meer. Het is onrustig in weddenland.

Gezien de vele ontwikkelingen op de markt met betrekking tot de regulering van online kansspelen staan we samen met jullie op de vooravond van wat een historische gebeurtenis zal zijn voor Nederland; een aangepast beleid voor de wet op kansspelen. In België is het al zover, Nederland komt er nu ook achteraan. De verwachting is dat in 2016 (ja, dan pas) voor het eerst in de geschiedenis der mensheid, de brave burger van Nederland is toegestaan om online een gokje te wagen voor het plezier, in plaats van dit alleen maar bij een staatsbedrijf te mogen doen. Best een grote stap!

En bij grote stappen komen vaak ook grote veranderingen om de hoek kijken, wat verwachten wij hiervan? Wij verwachten kort gezegd dat..

* Zo'n 35 tot 40 aanbieders als Unibet en Bwin, voor een licentie zullen gaan in Nederland.
* Dat de voorgestelde kansspelbelasting van 20% voor online aanbieders in 2015 nog meerdere malen 'herzien' zal worden, een uiteindelijke verlaging lijkt ons essentieel wanneer het doel is om spelers bij aanbieders met een licentie te doen registreren.
* Straks vele grote sport clubs stukken meer bestedingsruimte krijgen door sponsor contracten met aanbieders/operators.
* Het legaliseren van de online kansspelmarkt in NL de sportsector bijna € 100 miljoen kan opleveren in drie jaar tijd .
* Dat het toezien op en bestrijden van kansspelverslaving niet bij de aanbieder kan komen te liggen gezien belangen verstrengeling.
* Dat voor het aanmelden bij een bookmaker in 2016 meer nodig zal zijn dan een ID-kaart i.v.m. fraude gevoeligheid.
* Dat het plan tegen kansspelverslaving genaamd CRUKS (Centraal Register Uitsluiting Kans Spelen) tegen veel technische hobbels aan gaat lopen om goed te kunnen slagen in huidige opzet.
* Dat er geen significante correlatie bestaat tussen de wijze van marktregulering en de omvang van de eventuele verslavingsproblematiek.
* Er binnen 10 jaar ook fysieke wedkantoren in het straatbeeld gaan verschijnen in grotere steden.
* Er rondom sport evenementen op de televisie reclame rondom kansspelen zal komen, hetzij op gezette tijden.
* En zo zijn er meer te bedenken... Ik ben erg benieuwd wat jullie als wed-experts verwachten van deze veranderende markt!

Voor nu willen we een ieder alvast hele fijne dagen wensen en een knallende jaarwisseling, wees lief voor elkander, voorzichtig met vuurwerk en hopelijk tot volgend jaar! Met minder grof taalgebruik in de chat dan Tiny en Lau doen in onze hilarische kerstspecial.. Dank voor jullie kennis en inbreng, delen is nog altijd vermenigvuldigen! Samen sterk.

[youtube]t3UxysoS01U[/youtube]

Cappie en de gehele voetbalwedden crew!

(y) (y) (y)
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar vw-capitano
Country flagvw-capitano
21-12-2014 11:18 in Offtopic
14 reacties
Wat sta je nou daar :d

Fijne kesssemus!
0
0
0 likes
Fijne kessemus Knight, haha!! :d

Welke veranderen verwachten jij/jullie te gaan ondervinden rondom regulering in 2016, kijken jullie er naar uit of juist niet?
0
0
0 likes
Be the best possible version of yourself. Never settle.
Jullie ook fijne dagen (y)
0
0
0 likes
Fijne dagen en thanks voor de informatie! (y) Ik ben vooral benieuwd welke aanbieders er voor Nederlanders zullen zijn en hoe die 20% ingehouden gaat worden.
0
0
0 likes
thyvadon:
Fijne dagen en thanks voor de informatie! (y) Ik ben vooral benieuwd welke aanbieders er voor Nederlanders zullen zijn en hoe die 20% ingehouden gaat worden.


Klopt, dat blijft een van de grote vraagstukken Thyvadon.. Ik geloof haast niet dat het realistisch is om 20% 29% te blijven hanteren, op die manier gaan spelers alsnog bij illegale aanbieders spelen via een omweg en loopt de staat eigenlijk volledig mis waar het in eerste instantie voor is gaan pleiten.. Namelijk het spekken van de staatskas met geld wat anders buiten het NL belastingstelsel blijft en het bestrijden van goed anti kansspelverslavings-beleid.

Strakke wetten maken niet dat mensen de illegale wegen niet meer bewandelen, het aanbieden van een (beter) legaal alternatief doet dat wel. Kijk naar de film- en muziek industrie.. mensen zijn niet minder gaan downloaden omdat er meer toezicht is..mensen zijn betere alternatieven gaan gebruiken die legale oplossingen bieden zoals een Spotify en Netflix. Voorwaarde blijft dat de consument dat niet teveel wil betalen ;)

Erg benieuwd naar de stukken die we begin 2015 gaan lezen :)
0
0
0 likes
Be the best possible version of yourself. Never settle.
Hopelijk doet bet365 ook een gooi als aanbieder van bookmaker voor Nederlanders, ze hebben al een tijdje ook een Nederlandse vorm van de site gemaakt d.m.v 't taal aspect toe te passen op hun site. Het lijkt er dus wel te komen, maar 't is nog niet officiëel bekend gemaakt. Hoop houden dus. :)
Voor jullie ook fijne dagen en een knallend 2015!
We weten hoe 't nu is afgelopen met Tiny en Lau, dus hopelijk lijdt VW er ook niet onder. ;)

(y) (y) (y).
0
0
0 likes
Moooooooooooooooooooooooi!
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Ook gewenst vanuit het prachtige zuiden natuurlijk aan iedereen. Ik heb geen mening over de nieuwe wet, aangezien ik me er totaal nog niet mee bezig heb gehouden. Laten we het hopen dat het gewoon een leuk spelletje voor ons kan blijven en dat niet de winsten niet zover worden afgepakt dat de lol ervan af gaat...
0
0
0 likes
http://imaginary.blogabet.com/
Meer aanbieders = meer bonussen! Zou mooi zijn als we hier, net zoals in bv UK, continu van kunnen profiteren :) (dmv reload bonusses etc.. of ben ik nu te optimistisch?)
0
0
0 likes
Wij verwachten dat: "Er binnen 10 jaar ook fysieke wedkantoren in het straatbeeld gaan verschijnen in grotere steden."

Unibet ook bij de sigarenboer dus.. (en bij de Albert Heijn natuurlijk)
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators