Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Website van het Jaar Nominatie!


Beste leden,
Zet GTA5 heel even op pauze, drink weer even wat en lees heel ff mee.. Al meer dan eens kregen we van leden de vraag waarom we niet es' mee deden aan de zogeheten "Website van het jaar" verkiezing of een 'Website-verkiezing' van soortgelijke strekking. Klaarblijkelijk bestond er bij enkele trouwe leden een gevoel iets terug te willen doen, al was het alleen al om een blijk van waardering te kunnen geven. Graag zouden we mee doen in een dergelijke verkiezing hoor, maar daar kunnen we zelf natuurlijk niet om gaan vragen. Daarnaast zijn we op gebied van wedden op sport dan wel de grootste community in de Benelux, maar zijn wij 'wedders' nu ook weer niet een dermate grote groep mensen in Nederland of België dat we stevig overwicht kunnen bieden tegen de meer algemene communities. Of toch wel? Het maakt eigenlijk ook niet zoveel uit, we zijn trots op wat we samen met jullie bereikt hebben en dat blijkt niet onopgemerkt gebleven...Onze postduif kwam met een zware brief aanvliegen dit keer..
"VOETBALWEDDEN.NET GEFELICITEERD, JULLIE ZIJN GENOMINEERD VOOR WEBSITE VAN HET JAAR IN DE CATEGORIE SPORT!
Que? Dit hoeft geen geheim te zijn; hier zijn we heel erg dankbaar voor! Verrast als we waren en zonder enige serieuze hoop op grote winst zien we het wel als een mooi compliment dat we genomineerd zijn voor de Website van het jaar verkiezing in de categorie Sport! Alleen de nominatie al is voor ons een prachtige kroon op het harde werken op alle disciplines binnen ons team.
Oh ja? Ja. Achter de schermen werkt ons team dagelijks om geschillen met bookmakers voor de leden op te lossen, prijsvragen te bedenken, exclusieve bonussen los te peuteren, interviews te houden met leden, de social media uptot-date te houden, artikelen te schrijven, voorbeschouwingen te schrijven, prijsvraag winnaars uit te betalen, te ontwerpen en natuurlijk alle nieuwe features technisch te realiseren, bestaande systemen te verbeteren en de functionaliteiten uit te breiden zodat het gebruiksgemak vergroot wordt. En ook jij en de rest van onze leden werken samen hard om kennis te bundelen om zo tot doordachte inzichten te komen.
Wij van de Crew willen jullie, de community, dan ook feliciteren met deze nominatie! Het is namelijk jullie eigen verdienste door de nuttige tips en info die met elkaar gedeeld worden op VW waardoor het zo'n succesvolle schat aan kennis en info geworden is. Gun jij VW en daarmee ook jezelf een stem dan zouden we daar zeer vereerd mee zijn.
Stemmen kan via deze link en duurt misschien 30 seconden van je tijd: (y)
http://www.websitevanhetjaar.nl/voetbalweddennet
(Ze delen dan wel niet zulke mooie prijzen uit als wij maar er valt zeker wat leuks bij ze te winnen wanneer je stemt)
Bij voorbaat dank toppers, wij timmeren ondertussen weer verder aan de website!
De blije crew van Voetbalwedden.net :)
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar vw-capitano
Country flagvw-capitano in 17-09-2013 13:35 Offtopic
in 17-09-2013 13:35 Offtopic
25 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Wat een prachtige mijlpaal jongens, een terechte erkenning voor voetbalwedden!! Mijn stem is zojuist geplaatst, lukt al binnen 10 seconden trouwens ;-)
Proficiat! (y)
0 Vind ik leuk's
Verliefdheid is als in je broek schijten, niemand ziet het, alleen jij hebt dat speciale warme gevoel...
Let op: Ze vragen na stemmen om je stem te activeren in je mail, deze beland bij veel mensen in de 'ongewenste mail' box mocht je hem zoeken! ;-)
0 Vind ik leuk's
Be the best possible version of yourself. Never settle.
Gestemd en geactiveerd!
0 Vind ik leuk's
Ik had het al gezien! En gister al gestemd!
0 Vind ik leuk's
galaaaaaa:
Gestemd en geactiveerd!

Te gek, dank! (y)
klijn4:
Ik had het al gezien! En gister al gestemd!

Helemaal top :)
0 Vind ik leuk's
Be the best possible version of yourself. Never settle.
Toppers! Heb gestemd (y) (y)
0 Vind ik leuk's
Gefeliciteerd! Lid van (bijna) het eerste uur. Niet altijd actief in de chat maar ik waardeer jullie site zeer.
Samen met mijn eigen ontwikkeling van naieve wedder tot geinformeerde wedder heb ik de site (positief) zien veranderen en groeien! Jullie doen erg veel voor jullie leden en ik heb hier zeker ook een aantal dingen geleerd. Ik wil jullie dan ook graag bedanken met een stem! Ga zo door!
0 Vind ik leuk's
Done
Een stemmetje erbij
0 Vind ik leuk's
Ook hier gestemd en geactiveerd!
0 Vind ik leuk's
vw-capitano:
Let op: Ze vragen na stemmen om je stem te activeren in je mail, deze beland bij veel mensen in de 'ongewenste mail' box mocht je hem zoeken! ;-)

Ahja, dat was het probleem! Stem uitgebracht op jullie leuke site!
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.