Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Darten: Grand Slam of Darts 2018

De Grand Slam of Darts 2018 gaat komend weekend van start, het enige PDC-toernooi waar ook spelers van de rivaliserende dartsbond BDO voor worden uitgenodigd. Naast deze toernooivoorbeschouwing zullen er natuurlijk ook weer veel wedstrijdvoorbeschouwingen en wedtips volgen. Mocht je vragen, opmerkingen of tips over dit toernooi hebben, dan ben je zeker welkom deze in dit topic te plaatsen!


Grand Slam of Darts 2018


Van zaterdag 10 november tot zondag 18 november vindt de twaalfde editie van de Grand Slam of Darts plaats, voor het eerst sinds de oprichting op een andere locatie. De Civic Hall wordt momenteel gerenoveerd, dit jaar is de locatie daarom het Aldersley Leisure Village in Wolverhampton. Aan de opzet van het toernooi is niets veranderd, deze is als volgt:


10-13 november: Poules van vier waarbij ieder één keer tegen elkaar speelt, best of 9 legs

14-15 november: Tweede ronde, best of 19 legs

16-17 november: Kwartfinales, best of 31 legs

18 november: Halve finales en finale, best of 31 legs


Als alle spelers drie poulewedstrijden hebben gespeeld gaan de twee met de meeste punten door. Mochten spelers op een gelijk aantal punten eindigen, dan gaat degene met het beste legsaldo door. Is dit ook gelijk, dan volgt er een 9-dart shootout waarbij de spelers die gelijk zijn geëindigd moeten proberen met negen darts zoveel mogelijk punten te behalen. Zo won Darren Webster vorig jaar van Mark Webster met 301-298 en ging Darren dus door naar de knock-outfase.


Voormalige winnaars

De Grand Slam wordt als één van de belangrijkste toernooien beschouwd bij de PDC, de prijzenpot is met £450,000 dan ook de grootste na het WK, de Premier League en de World Matchplay. Er zijn daarom tussen de winnaars in de afgelopen elf edities weinig verrassingen te bespeuren. Zes van de eerste acht edities werden gewonnen door Phil Taylor, tussendoor wonnen Raymond van Barneveld (2012) en Scott Waites (2010) hem éénmaal, waarbij Waites tot nu toe de enige BDO-winnaar ooit is. Na de eerste acht edities nam Michael van Gerwen het stokje over, hij won de laatste drie edities. De verliezend finalisten die ook dit jaar meedoen zijn James Wade (2010 en 2016), Gary Anderson (2011) en Peter Wright (2017).


Deelnemers: 

De winnaars van de grote PDC-toernooien: Cross, Van Gerwen, G.Anderson, Wade, Van den Bergh (Jeugd-WK), Van Barneveld (World Cup)

De runner-ups van de grote PDC-toernooien: Wright, Smith, Suljovic, Whitlock, Clayton, Payne (Jeugd-WK)

De winnaars van de EuroTours: Price, White, Hopp

Als er uit bovenstaande nog geen zestien spelers zijn, dan de hoogst gerankte winnaars van de Players Championships: Ratajski

Acht beste spelers van de PDC-qualifiers op 5 november: Schindler, Bunting, Gilding, Hine, M.Webster, Murnan, Brown, Searle

De winnaars van de grote BDO-toernooien: Durrant, Smith-Neale en WK runner-up McGeeney

Aangevuld tot acht spelers door middel van BDO-qualifiers: Williams, Harms, Unterbuchner, Mitchell, Robson


De Nederlandse spelers die dus aan de oche verschijnen zijn Van Gerwen, Van Barneveld (PDC) en Harms (BDO), de Belgische is Van Den Bergh.


Titelfavorieten met daarachter hun ranking en odd voor toernooiwinst:


Michael van Gerwen (#1, odd 2.1 bij PaddyPower)

Michael van Gerwen is dit jaar niet zo constant op de belangrijke toernooien als in zijn topjaren. Vorig jaar had hij op dit moment al vijf grote titels binnen terwijl hij aan het UK Open niet eens meedeed, in 2016 waren dat er zelfs zeven. Dit jaar won hij 'slechts' drie van de negen grote prijzen en vielen vooral zijn vroege uitschakelingen op het UK Open, het EK en de World Matchplay op. Op de EuroTour was hij wel bijna onverslaanbaar, hij won maar liefst acht van de twaalf toernooien. Ondanks een minder jaar op de Majors blijft de Brabander zeer veel vertrouwen houden, hij is er van overtuigd dat hij begin 2019 met een WK-titel in zijn handen staat.


Mighty Mike is ingedeeld in de relatief makkelijke groep A met Clayton, Murnan en Robson. In de tweede ronde en kwartfinale wordt hij echter gekoppeld aan de zware groep B, met daarin Smith, Van Barneveld, Ratajski en Smith-Neale.


Peter Wright (#2, odd 10.00 bij Betway)

Voor Peter Wright is het een jaar van 'net niet'. In 2017 was zijn grote doorbraak, hij won elf toernooien en stond in vier finales van een major, waarbij hij op het UK Open de titel pakte. Dit jaar verloor hij drie finales op een Major en won hij alleen twee titels op de ProTour. Hij is inmiddels weer een stuk beter in vorm dan aan het begin van dit jaar, toen hij net een operatie achter de rug had. Toch lijkt vaak aan het einde van een lang toernooi de puf er uit bij de Schot, waar hij in de eerste rondes vaak hoge gemiddelden gooit keldert zijn niveau dan in de halve finale of finale.


Snakebite is ingedeeld in groep E met Hopp, Payne en Williams. In de volgende twee ronden worden zij gekoppeld aan de spannende Poule F met daarin Whitlock, Price, Gilding en Durrant.


Rob Cross (#3, odd 17.00 bij Betvictor)

Het is bij Rob Cross nog steeds niet helemaal duidelijk of hij bij de absolute top kan aanhaken en in de komende maanden weer een grote prijs zal winnen, of dat zijn WK-titel toch vooral een momentopname was. Sinds die titel wist hij namelijk geen enkele finale op een Major te bereiken, won hij geen EuroTour en slechts één ProTour. Het enige toernooi waarop we de Voltage van afgelopen december zagen was de Brisbane Masters, waarin hij in de finale overtuigend van Van Gerwen won.


Voltage is ingedeeld in groep H met Van den Bergh, die deze week de finale van het jeugd-WK bereikte. Daarnaast zitten Searle en McGeeney in de groep. Zij worden hierna gekoppeld met groep G, waarin Suljovic, Bunting, Schinler en Mitchell zitten.


Gary Anderson (#4, odd 6.00 bij Betvictor)

Gary Anderson wordt door de bookmakers gezien als de grootste kanshebber op de titel ná Van Gerwen. Gezien zijn ijzersterke spel dit jaar is dat volledig terecht, hij wist net als de Nederlander drie Majors te winnen (UK Open, World Matchplay, Champions League) en won daarnaast vier van de negentien ProTours waaraan hij meedeed. Op de recente toernooien waarop hij vroeg uitgeschakeld werd zoals vorige week op de World Series Finals is dat vaak omdat zijn tegenstander ook erg sterk speelt, niet omdat de Schot zelf zijn niveau niet haalt.


The Flying Scotsman is ingedeeld in groep D met White, Hine en Unterbuchner, in de volgende twee ronden kunnen zij Wade, Brown, M.Webster en Harms tegenkomen.


Enkele outsiders zijn:


James Wade (#6, odd 21.00 bij Williamhill)

James Wade kan in dit rijtje zeker niet ontbreken gezien zijn huidige vorm. Sinds hij twee weken geleden voor het eerst vader is geworden heeft hij nog geen wedstrijd verloren. Hij won zowel de titel op het European Championship als op de World Series Finals in de afgelopen twee weekenden. Hij is hierdoor pas de vijfde spelers in de historie van de PDC die twee toernooien op rij weet te winnen (Van Gerwen, Taylor, Van Barneveld en Anderson gingen hem voor). Omdat op beide toernooien de top vijf vroeg werd uitgeschakeld hebben we hem niet getest zien worden door de beste darters, daarnaast moet ook gezegd worden dat hij zowel in de halve finale tegen Hopp vorig weekend als in de finale tegen Smith afgelopen weekend erg goed wegkwam, gezien beiden matchdarts tegen The Machine misten.


Michael Smith (#9, odd 23.00 bij PaddyPower)

In veel wedstrijden van Michael Smith zie je zijn potentieel, hij kan zijn topniveau alleen nog niet consistent halen. Afgelopen weekend leek hij dan eindelijk zijn eerste Major bij de PDC te gaan winnen, nadat hij dit jaar al de finale van de Premier League had verloren en de titel op de Shanghai Masters won. In de eindstrijd van de World Series Finals lukte het hem echter niet om zijn matchdarts te verzilveren, hij miste vijf pijlen voor de eindzege.


Glen Durrant (#1 BDO, odd 41 bij Coral)

Glen Durrant is de huidige nummer één bij de BDO, hij won daar dit jaar zowel zijn tweede WK-titel op Lakeside als de BDO Darts Trophy. In 2016 kwam hij op de Grand Slam door de poulefase, maar verloor toen van Van Barneveld. In 2017 kwam hij opnieuw door de poulefase na onder andere van Wright te winnen. Hij won vervolgens in de knock-outfase van Chisnall, maar verloor in de kwartfinale alsnog van Wright.


Voorspelling


Michael Van Gerwen is net als ieder toernooi weer de grote favoriet, maar gezien zijn vorm dit jaar zie ik geen enkele value op een eindzege voor de Brabander. Ook bij James Wade zie ik dat niet, gezien hij scorend niet sterk genoeg is over het algemeen om de echte toppers te verslaan, van wie ik op dit grote toernooi verwacht dat ze er zullen staan.


Mijn toernooitips:


James Wade to win Group C + Gary Anderson to win Group D in combo samen @ 2.15 (Betfair Sportsbook,Medium)

Zowel Wade als Anderson is ingedeeld in een groep met weinig echte concurrentie, zeker gezien spelers als White momenteel niet de echte topvorm hebben.


Michael Smith most 180s in Group B @ 1.91 (Bwin,Medium)

Smith is in goede vorm en een topper op de maximale scores, hij gooide er dit jaar al 499 en is daarmee de nummer drie. Hij gooit er gemiddeld 0.33 per leg op het podium, Barney lijkt op dit vlak in deze poule zijn grootste concurrent, hij gooide er dit jaar 0.25 per leg.


Ryan Searle NOT to qualify Group H @ 2.00 (Bwin,Medium)

Searle kan de poule met Cross, Van Den Bergh en McGeeney overleven, maar deze odd is mij veel te hoog gezien hij ook van alle drie zomaar kan verliezen. Searle heeft op de grote podia nog niets gepresteerd en is geen speler die over het algemeen hoog scoort.


Op televisie

Voor de liefhebber die naast het wedden ook live de wedstrijden wil bekijken, zijn de wedstrijden te zien op RTL7. Doordeweeks beginnen de uitzendingen om 20.00 uur, in het eerste weekend wordt al eerder begonnen met de uitzending. Het volledige schema is hier te vinden: http://www.rtl7darts.nl/tvgids

7
0
7 likes
Gestart door
Avatar donnynedved
Country flagdonnynedved
7-11-2018 15:28 in Overige sporten en evenementen
37 reacties

Dan zit ik vanaf zaterdag weer gekluisterd aan mijn scherm wachtend hier op tips :)

Ik kijk er naar uit

1
0
1 likes
it's all about the money ;)

Bwin heeft een leuke actie als hoofdsponsor van de Grand Slam of Darts, de eerste €10 bet met een minimale odd van 1.50 die je op een dag inzet krijg je bij verlies terug als freebet, iedere dag van de Grand Slam! Dat zijn dus 9 risk-free bets in het hele toernooi.Vandaag de eerste wedstrijden per groep, onder andere:


Hopp - Payne

Whitlock - Durrant

Brown - Webster

Van Barneveld - Ratajski


Voor alle acht voorbeschouwingen zie: https://www.voetbalwedden.net/voorbeschouwingen/darts


2
0
2 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Goedemorgen nog tips voor vandaag ?

0
0
0 likes
Op zo. 11 nov. 2018, 09:18 schreef harold1988:

Goedemorgen nog tips voor vandaag ?

Er staan weer een aantal voorbeschouwingen online, daarnaast is James Wade -1.5 legs @ 1.80 een mooie voor vandaag

4
0
4 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Hmm ik heb mijn freebet van vandaag niet gekregen na mijn verloren bet. Nog iemand last van?

0
0
0 likes
Op zo. 11 nov. 2018, 18:05 schreef ralluf:

Hmm ik heb mijn freebet van vandaag niet gekregen na mijn verloren bet. Nog iemand last van?

Ik heb dit ook in de chat gegooid maar wellicht was je toen al weg, je krijgt de freebet de dag na je verloren bet rond 12.00 uur ;)


Wade heeft overigens opnieuw de bet binnengehaald, wat is die man fenomenaal ineens!

2
0
2 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Ow sorry, over het hoofd gezien. Ik ben bij bwin de chat in gegaan en ik krijg de free bet niet ondat ik een multiple bet had geplaatst.

0
0
0 likes
Op zo. 11 nov. 2018, 23:21 schreef ralluf:

Ow sorry, over het hoofd gezien. Ik ben bij bwin de chat in gegaan en ik krijg de free bet niet ondat ik een multiple bet had geplaatst.

Dat heb ik nergens in de voorwaarden gelezen, ik heb ook mijn freebet gehad na een verloren multiple dus volgens mij klopt dat niet

0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Bedankt voor de tip wat is de beste tip voor vandaag ? Alvast bedankt

0
0
0 likes
Op ma. 12 nov. 2018, 13:22 schreef harold1988:

Bedankt voor de tip wat is de beste tip voor vandaag ? Alvast bedankt

Gerwyn Price wint @ 1.91 (Betway,Medium) (vs Whitlock)


Dit vind ik een mooie pick.

1
0
1 likes
You only sing when you're winning!

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators