Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op Wimbledon 2015



Van 29 Juni t/m 12 Juli 2015 is het weer zover, de populairste grandslam toernooi op het Gras begint weer, Wimbledon!
Maar wie kan de dominerende titelverdediger Novak Djokovic stoppen?

Novak Djokovic
De titelverdediger van vorig jaar kent wederom een fantastisch en dominerend jaar. Novak Djokovic begon het jaar goed door meteen de Australian Open (het eerste Grandslamtoernooi van het jaar) op zijn naam te schrijven. Hij versloeg in de finale Andy Murray met 3-1 in sets. Ook zijn win percentage mag er dit jaar zijn, van de 45 gespeelde wedstrijden heeft Djokovic er in totaal 42 gewonnen en maar 3 verloren.

Het enigste dieptepunt van dit jaar voor Novak Djokovic is het verlies in de finale vorige week tegen Stan Warwrinka op Roland Garros. Djokovic ging verassend met 3-1 in sets onderuit tegen een goed spelende Stan Warwrinka. Novak wacht hierdoor nog altijd op zijn eerste Roland Garros titel.

Wimbledon 2015 zal de volgende focus voor Novak Djokovic zijn en dan op het vertrouwde gras waarin zijn spel het best tot zijn recht komt. Hij wilt graag zijn titel verdedigen en heeft ook de beste papieren om dit nogmaals te doen.

Roger Federer
Praten we over gras dan praten we over Roger Federer. De zevenvoudig Wimbledon kampioen heeft op het gras een prachtige resultaat staan van 131 overwinningen en slechts 19 verliespartijen. De Wimbledon finale van vorig jaar tussen Roger Federer en Novak Djokovic kwam tot een vijfde en beslissende set. De wedstrijd werd maar nipt door Djokovic beslist met een 6-7, 6-4, 7-6, 5-7 en 6-4 overwinning.

Deze week begint in Halle Duitsland voor Federer de eerste voorbereidingen op het grastoernooi waar spelers zoals Monfils, Nishikori, Tsonga en Berdych aan meedoen, de eerste test dit jaar voor Roger Federer op het gras richting Wimbledon. Mocht Federer dit toernooi zonder al te veel moeite winnen dan geeft dit veel vertrouwen richting Wimbledon.

Door de kwaliteiten van Roger Federer op het gras en de ervaring die hij heeft is mijn verwachting dat Federer ver in het toernooi gaat komen en dat hij het Novak Djokovic wederom lastig kan maken.

Andy Murray
Ook Andy Murray kent een fantastisch jaar waarin hij een aantal halve finales/finales heeft mogen spelen en zelfs een aantal prijzen heeft gepakt op zijn minst favoriete ondergrond gravel. In Madrid won Andy Murray al knap de finale van Gravelkoning Rafael Nadal in 2-0 sets (6-3, 6-2). Andy Murray doet het dit jaar op de grandslamtoernooien ook zeer goed. Begin van het jaar behaalde hij de finale van de Australian Open en vorige week behaalde hij de Halve Finale van Roland Garros. Bij beide toernooien is hij door Novak Djokovic uitgeschakeld.

Andy Murray, finalist van Wimbledon 2012 en winnaar van het toernooi in 2013, verloor vorig jaar de kwartfinale van Grigor Dimitrov. Echter is de vorm van Andy Murray op dit moment meer dan uitstekend en heeft hij in 2012/2013 al bewezen dat hij zich thuis voelt op Wimbledon. Het extra voordeel dat Andy Murray heeft, is dat het publiek compleet achter hem staat. Ik verwacht dan ook dat Andy Murray minstens de halve finale behaald afhankelijk van de loting. De enigste twee spelers die ik op dit moment Andy Murray zie stoppen is Novak Djokovic en Roger Federer.

Rafael Nadal
Rafael Nadal heeft in de laatste jaren veel blessures gehad en is sinds die terug is nog niet de Nadal die wij kennen. Hij is op de weg terug en laat met vlagen mooie dingen zien maar kon het dit jaar op zijn favoriete ondergrond gravel niet laten zien. Hij verloor hierop aardig wat partijen en ook op zijn favoriete toernooi Roland Garros kon hij het dit jaar niet waarmaken.

Nadal is nu begonnen met de voorbereidingen op het gras en begon nog niet indrukwekkend. In de eerste 2 voorbereidingswedstrijden op het gras tegen Baghdatis en Tomic heeft hij al een set moeten toestaan. Helaas voor de Rafael Nadal fans verwacht ik dat hij niet heel ver zal komen.

Outsider (Stan Warwrinka)
Stan Warwrinka is over het algemeen een zeer wisselvallige speler, maar laat zich wel zien wanneer het nodig is. En dat is op de grandslamtoernooien. Zo won hij in 2014 de Australien Open en wist hij vorige week in de finale van Roland Garros Novak Djokovic te stoppen met 3-1 in sets. Ook won hij zeer eenvoudig van Roger Federer.

Door de toernooi zege en knappe overwinningen vlak voor Wimbledon zal hij met veel vertrouwen het toernooi in gaan, oftewel een gevaarlijke outsider. Ik verwacht echter dat Novak Djokovic en Roger Federer op het gras te sterk voor hem zijn maar mocht Warwrinka wederom zijn top niveau behalen dan kan hij in dit toernooi ver komen en tot mogelijke verassingen gaan zorgen.

Verwachting bij de mannen
Op het gras verwacht ik dat titelverdediger Novak Djokovic nogmaals de titel pakt maar een 2.00 notering op een winnaar van zo’n groot toernooi te spelen vind ik erg laag. Het zal voor niemand een makkelijke klus worden en ik zie Roger Federer zeker als kanshebber voor de titel. De notering voor Roger Federer wint het toernooi staat op 7.50 en is misschien de moeite waard om voor een niet al te hoge inzet te spelen.

Verwachting bij de vrouwen
Serena Williams heeft dit jaar beide grandslamtoernooien op haar naam weten te schrijven en probeert nu de volgende grandslamtitel op haar naam te zetten. Ondanks dat Serena Williams dit jaar weinig wedstrijden heeft verloren ging het niet altijd even makkelijk. Soms een wedstrijdpunt tegen en regelmatig een flinke achterstand die ze uiteindelijk in een overwinning wist om te buigen.

Titelverdedigster Petra Kvitova en winnares van 2011 is een gevaarlijke concurrent voor de titel, ze wint veel wedstrijden op het gras en heeft net als Serena veel power in haar slagen. Kvitova heeft dit jaar op gravel van Serena Williams weten te winnen en is er toe in staat om dit op het Wimbledon gras weer te doen. Ze heeft twee keer in korte tijd het toernooi weten te winnen en heeft daarmee op Wimbledon een vertrouwd terrein.

Mijn verwachting is dat 1 van deze 2 vrouwen het toernooi gaat winnen en mogelijk zelfs als de loting het toelaat de finale partij wordt. Echter zit er in de laatste jaren altijd wel een verassing in de finale zoals vorig jaar met Eugenie Bouchard, het jaar ervoor Lisicki en het jaar daarvoor Radwanska. Zij wisten de titel niet te pakken maar zorgde wel voor een verassing door de finale te halen.

Voorbeschouwingen
Als nieuwe tekstschrijver bij voetbalwedden zal ik hier tijdens het Wimbledon toernooi 5x in de week de beste picks voorbeschouwen.

=======

Voorbeschouwing #1: Lucas Pouille - Kevin Anderson (Ronde 1)

Maandag 29 Juni of Dinsdag 30 Juni staat de wedstrijd Lucas Pouille – Kevin anderson op het programma voor de eerste ronde partij in Wimbledon. Op de officiële site van Wimbledon staat nog geen officiële tijd/datum schema en de bookmakers zeggen allemaal iets anders maar dat deze partij in de eerste ronde wordt gespeeld staat vast.

Kevin Anderson
Kevin Anderson is op 15 Juni begonnen aan zijn voorbereidingen op Wimbledon door deel te nemen aan het ATP grastoernooi in Londen genaamd Queens. Hij overleefde in de eerste ronde partij een thriller tegen Leyton Hewitt waarbij Hewitt de wedstrijd in de 2e set kon uitserveren. Hier kwam het kantelpunt van de wedstrijd want Kevin Anderson wist hem hier te breaken en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Hij won de wedstrijd vanaf dit moment eenvoudig.

Het blijft even wennen de eerste ronde op het gras na een gravel seizoen achter de rug te hebben maar na de eerste ronde partij op het gras lijkt Kevin Anderson moeilijk te stoppen. In de tweede ronde versloeg Kevin Anderson de winnaar van Roland Garros Stan Warwrinka met 2-0 in sets en versloeg vervolgens de ronde daarna Garcia Lopez met 2-0 in sets. In de halve finale moest die wel een set afstaan tegen Gilles Simon door een tie break te verliezen in de tweede set maar won de eerste en derde set beide met een break verschil (6-3, 6-3).

Anderson staat bekend om zijn goede service en dit blijkt maar weer uit zijn voorbereidingstoernooi in Queens waarbij Warwrinka, Garcia Lopez en Simon het alle drie niet voor elkaar kregen om een servicegame van Kevin af te pakken, een erg indrukwekkende voorbereiding. In de finale tegen Andy Murray moest Kevin Anderson wel in beide sets een break afstaan en verloor de partij met 2-0 in sets.

Lucas Pouille
Lucas Pouille is op 6 Juni begonnen aan zijn voorbereidingen op het gras maar heeft tot op heden nog geen succes gehad op het gras. Deze maand heeft hij 5 graswedstrijden gespeeld waarvan 3 wedstrijden in toernooi verband en 2 wedstrijden in oefenverband maar wist nog geen partij te winnen. Sterker nog, hij heeft uit de 5 wedstrijden maar 1 set weten te winnen in een oefenpartij en de overige wedstrijden waren allemaal verloren gegaan met 2-0 in sets.

Pouille is simpelweg geen gras speler en heeft vorig jaar in 2014 zijn enigste graspartij op Wimbledon tegen Burquier (800+ ranked speler) ook niet weten te winnen. Hij kan zijn borst dus goed nat maken tegen Kevin Anderson.

Prognose
Het niveauverschil tussen deze twee heren ligt te hoog waarbij de voorbereidingen op het gras dit nog extra hebben aangetoond. Kevin Anderson’s tegenstanders waren van een veel hoger niveau dan de tegenstanders van Lucas Pouille (met uitzondering van Phillip Kohlschreiber). Anderson wist de meeste partijen te winnen waarbij Pouille amper een set wist te winnen.

Mijn verwachting is dat Kevin Anderson zijn opslagbeurten behoudt en hij Pouille regelmatig weet te breaken door het hoge niveauverschil tussen deze twee. Zoals eerder aangegeven is Pouille geen grasspeler en ik verwacht dat hij morgen een zware dag te verduren heeft. Mijn tip: Kevin Anderson -7.5 game handicap @ 2.04

=======

Voorbeschouwing #2: Damir Dzumhur – Roger Federer (Ronde 1)

Dinsdag 30 Juni staat de wedstrijd Damir Dzumhur – Roger Federer op het programma voor de eerste ronde partij in Wimbledon.

Roger Federer:
Roger Federer de finalist van vorig jaar wist vorige week in Duitsland het grastoernooi genaamd Halle te winnen en komt door de 6 overwinningen op een record van 136 winstpartijen en 19 verliespartijen op het gras. In het toernooi Halle schakelde haal tegenstanders zoals Phillip Kohlschreiber, Ivo Karlovic en Andres Seppi uit en gaat door de toernooizege met vol vertrouwen Wimbledon in.

Federer ontmoet morgen in de eerste ronde van het Wimbledon toernooi Damir Dzumhur. De ontmoeting heeft vorige maand al plaats gevonden op Roland Garros in een best of 5 sets. Hier werd het 6-4, 6-3, 6-2 in het voordeel van Roger Federer.

In de laatste 3 jaar heeft Roger Federer nooit moeite gehad met de eerste ronde partijen en wist hij deze rondes met veel gemakt te winnen. In 2014 versloeg Federer in de eerste ronde Lorenzi met 6-1, 6-1, 6-3. In 2013 versloeg hij Hanescu met 6-3, 6-2, 6-0 en in 2012 versloeg hij met maar liefst 6-1, 6-1, 6-1 Alberto Ramos. Al deze wedstrijden waren met minstens 13 games verschil gewonnen.

Damir Dzumhur
De nummer 88 ranked speler Damir Dzumhur heeft nog weinig ervaring met gras, dit jaar heeft hij nog geen voorbereidingswedstrijden gespeeld en vorig jaar werd hij door een nummer 334 ranked speler in de eerste ronde van de Wimbledon Kwalificatie al uitgeschakeld. Dzumhur behaalt zijn resultaten met name op gravel en hardcourt baan maar op het gras heeft hij in totaal maar 5 wedstrijden gespeeld en daarin waren zijn prestatie niet al te best. Drie graspartijen verloren en twee graspartijen verloren tegen vele mindere tegenstanders.

Prognose:
Roger Federer is de gras specialist en van een heel ander niveau dan Dzumhur . Het lukte Roger Federer vorige maand al om met 9 games verschil op gravel te winnen en dat is de ondergrond waar Dzumhur persoonlijk de beste resultaten behaald en Roger Federer de minste resultaten. Hier is het niveau verschil al goed te zien en nu is het op Roger’s terrein. Ik zie wel grote kansen met sets zoals 6-0, 6-1 of 6-2 in deze wedstrijd.

Net zoals de afgelopen 3 jaar verwacht ik dat Federer ook deze eerste ronde partij met een mijl afstand verschil wint en mijn tip voor deze wedstrijd is dan ook -9.5 game handicap @ 1.73


=======

Voorbeschouwing #3: Dennis Kudlar - Alexander Zverev (Ronde 2)

Woensdag 1 Juli staat de wedstrijd Dennis Kudla tegen Alexander Zverev op het programma voor de tweede ronde partij in Wimbledon.

Dennis Kudla:
Dennis Kudla is bezig met een goede reeks graspartijen, van de dit jaar 11 gespeelde graspartijen heeft Kudla er maar 1 verloren en dat was tegen Matthew Ebden. Deze heeft hij vorige week teruggepakt door de finale in Ilkley van hem met 2-0 in sets te winnen.

Gras en Wimbledon is geen onbekend terrein voor Dennis want hij wist zich vorig jaar te kwalificeren voor het Wimbledon toernooi en wist zelfs de eerste ronde door te komen door Ilhan met 3-1 in sets te verslaan.

Dit jaar had Dennis geen kwalificatie toernooi nodig gehad en mocht meteen meedoen aan het Wimbledon toernooi waarin hij in de eerste ronde Pablo Cuevas tegen zich kreeg. Hij wist een 2-0 sets achterstand om te buigen naar een knappe 2-3 overwinning. ( 6-7, 4-6, 6-3, 6-2, 6-2 ).

Alexander Zverev
Zverev heeft net als Kudla een aantal voorbereidingswedstrijden op het gras gehad. In totaal 9 graswedstrijden waarvan hij er 6 wist te winnen. Hierbij moet wel gezegd worden dat het niveau van de tegenstanders van Zverev een stuk hoger ligt dan het niveau van de tegenstanders van Kudla.

Wel opvallend is dat Zverev op het gras van djokovic wist te winnen in een vriendschappelijk wedstrijd met 2-0 in sets. Uiteraard is de motivatie van Djokovic dan een stuk minder en als dit een echte partij was geweest dan was vermoedelijk de wedstrijd heel anders gelopen.

De eerste ronde partij van Zverev in Wimbledon was tegen Gabashvilli dietoch in een aardige vorm zit. Het werd dan ook een 5 setter waarin de laatste set met 9-7 in games door Zverev werd beslist.

Prognose
Dennis Kudla wint graspartij na graspartij maar het niveau van de tegenstanders ligt een stuk lager dan het niveau van de tegenstanders waar Zverev tegen heeft gespeeld en Pablo Cuevas is een grote naam maar is een gravelspeler en geen gras speler. Beide hebben ze een zware 5 setter achter de rug in de eerste ronde dus fysiek zou er weinig verschil mogen zijn. Mentaal laten ze beide zien dat ze een zware 5 setter naar zich toe kunnen trekken en vechten tot het einde.

Zverev vind ik van beide spelers de betere speler maar Kudla mag op het gras zeker niet onderschat worden en ik verwacht daarom een spannende partij met meer dan 3 sets. De bookmakers geven Kudla het voordeel waardoor Zverev met een leuke handicap te spelen is. Zelf zou ik eerder op Zverev inzetten omdat ik hem toch de betere speler van de twee vind en lastiger te breaken is

Mijn tip is dan ook Zverev +2.5 game handicap @ 1.80. Eventueel voor de over liefhebbers is over 39,5 games @ 1.77 ook een leuke lijn omdat ik een spannende partij verwacht maar mijn hoofdtip is toch de handicap in het voordeel van Zverev.


=======

Voorbeschouwing #4: Marsel Ilhan – Kevin Anderson

Woensdag 1 Juli staat de wedstrijd Marsel Ilhan tegen Kevin Anderson op het programma voor de tweede ronde partij in Wimbledon.

Marsel Ilhan
Marsel Ilhan speelde gisteren zijn eerste ronde partij tegen Jerzy Janowicz waarin Ilhan volgens de bookmakers duidelijk de underdog was met een winst notering van maar liefst 7.00 Verrassend genoeg wist hij de partij met 3-1 in sets te winnen. Zijn service liep uitstekend en hij speelde erg goed. In 4 sets kreeg hij maar 1 break tegen en dat is een zeer knappe prestatie.

Ilhan is geen gras speler maar als zijn motivatie juist is en er echt voor wilt gaan dan kan hij een zeer lastige tegenstander zijn voor vele spelers. Op het gravel zo’n maand geleden wist hij Gravel Expert Gimeno-Traver te domineren die op dat moment in top vorm was. Gisteren op het gras was ook erg indrukwekkend.

Kevin Anderson
Kevin Anderson had het gisteren zwaar in de eerste ronde tegen Lucas Pouille, Anderson begon de wedstrijd goed maar hoe langer de wedstrijd deed des te slordiger hij werd. Zelfs op zijn normaal zeer stabiele service games liet hij het vaak liggen. Zo liet hij een 40-0 voorsprong omzetten in een break en wist hij zelfs nog een set te verliezen. Misschien onderschatting, misschien niet lekker in zijn vel maar het liep gisteren totaal niet bij Anderson.

Prognose:
Ilhan speelde gisteren erg goed met een goede service en gaat door deze prachtige overwinning met veel vertrouwen de wedstrijd in. Kevin Anderson was gisteren zeer matig en mag van geluk spelen dat Lucas Pouille zijn tegenstander was en niet alles heeft afgestraft. Wel is het lastig om Anderson na 1 wedstrijd te beoordelen en het kan goed zijn dat de nog 2 weken geleden finalist van Queens er morgen weer gewoon staat met zijn uitstekende en zeer stabiele service.

Anderson is en blijft de betere speler en ik verwacht dat Anderson de wedstrijd gewoon gaat winnen maar in de wedstrijd van gisteren liet Ilhan wel zien wat hij op het gras kan in zijn eigen service games. Met het vertrouwen van gisteren die hij morgen meeneemt verwacht ik dat hij de lijn met de goede service games doortrekt. Over 32,5 games is een zeer lage lijn in een best of 5 setter en deze lijn kan in 3 sets al behaald worden. Mijn tip bij deze wedstrijd is dan ook: over 32.5 games @ 1.90

====

Voorbeschouwing #5: Stan Warwrinka – David Goffin (Ronde 4)

Maandag 6 Juli staat de wedstrijd Stan Warwrinka tegen David Goffin op het programma voor de vierde ronde partij in Wimbledon. Zondag 5 Juli worden er geen wedstrijden op Wimbledon gespeeld en krijgen de spelers rust.

Stan Warwrinka
Stan Warwrinka de man met de laatste Grandslam op zijn naam (Roland Garros) begint ook dit toernooi erg sterk. In de eerste ronde versloeg hij Joao Sousa met 6-2, 7-5 en 7-6, in de twee ronde versloeg hij Victor Estralla met 6-3, 6-4, 7-5 en in de derde ronde wist hij Fernando Verdasco te verslaan met 6-4, 6-3 en 6-4. Stan Warwrinka heeft in de eerste 3 rondes zijn eigen servicegames allemaal weten te behouden en heeft nog geen set weggeven.

Op Roland Garros wist hij in de finale indrukwekkend Novak Djokovic te verslaan en met zijn techniek zou hij zomaar weer een top 3 speler kunnen verslaan en mogelijk kunnen stunten. Voor er een ontmoeting met een van deze spelers plaatsvind moet hij eerst nog afrekenen met David Goffin

David goffin
David Goffin had in de eerste twee rondes weinig uitdaging en moest tegen spelers van een stuk lager niveau dan de gemiddelde Wimbledon Speler. Deze twee wedstrijden kwam hij gemakkelijk door waarin hij beide wedstrijden met 7-6, 6-1 en 6-1 wist te winnen.

In de derde ronde moest Goffin het opnemen tegen Baghdatis waar Goffin eerder dit jaar nog niet van wist te winnen, Hij verloor dit jaar 2 keer eerder van Baghdatis op hardcourt en wat is nou mooier om hem terug te pakken op Wimbledon. Baghdatis is een gras speler dus het beloofde een spannende partij te worden maar dat werd het helaas niet. Baghdatis was erg slordig in zijn games en Goffin speelde gewoon zijn spel en won vele mooie rally’s. Hij wist te partij met 3-0 te winnen.

Prognose
Beide heren hebben nog geen set verloren maar als ik kijk naar het spel van beide heren dan vind ik Stan Warwrinka nog steeds de betere en de man met de betere techniek. Mocht het tot een Rally komen dan verwacht ik dat deze punten grotendeels naar Warwrinka gaan. Goffin heeft dit toernooi nog weinig eigen games verloren maar moest tegen een speler als Baghdatis toch nog vaak tegen een BP en deuce aankijken. Stan Warwrinka is minder slordig en ik verwacht dat hij veel van deze kansen afdwingt en benut. Mijn tip voor de wedstrijd is Warwrinka -5.5 game handicap @ 2.12

===

Voorbeschouwing #6: Andy Murray – Roger Federer (Halve Finale)

Vrijdag 10 Juli staat de wedstrijd Andy Murray – Roger Federer op het programma voor de halve finale partij in Wimbledon.

De laatste 2x dat ze elkaar hebben ontmoet op het gras was in de zomer van 2012. Op Wimbledon wist Roger Federer de titel te pakken maar op de Olympische spelen wist Murray vrij eenvoudig met 3-0 in sets te winnen. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en vind er eindelijk weer een gras partij tussen deze twee heren plaats. De meest recente ontmoeting tussen Roger Federer en Andy Murray was op Hardcourt eind 2014 waar Roger Federer met 6-0 en 6-1 eenvoudig wist te winnen.

Federer
Roger Federer de finalist van vorig jaar won gisteren de kwartfinale partij van Gilles Simon zeer indrukwekkend. Federer domineerde de partij en maakte vele mooie punten. Simon had in de 3 sets niets in te brengen en verloor zeer verdiend door het goede spel van Federer met 3-0 in sets.

Roger Federer was tot gisteren voor 116 eigen opslaggames niet gebroken maar Gilles Simon kon deze reeks stoppen door een slordige game van Roger Federer te pakken met een break op love. Federer laat met de reeks zien hoe moeilijk hij te pakken is op zijn eigen service en ondanks de goede verdedigende kwaliteiten van Andy Murray verwacht ik dat Federer amper een break tegen gaat krijgen morgen in de partij.

Murray
Andy Murray is bezig met een zeer sterk jaar waarin hij maar 3x verloren heeft en dat was alle 3 de keren tegen Novak Djokovic. Voor de rest wist Murray van iedereen die hij tegenkwam te winnen en pakte tussendoor nog een paar ATP titels mee.

Andy Murray is in dit toernooi wel een aantal keren gebroken en heeft 2x een set ingeleverd maar heeft iedere partij met niet al teveel moeite gewonnen. Tegen Karlovic kon het nog een spannende partij worden door de service van Karlovic maar hij kon de reus verslaan met 3-1 in sets. Morgen in de halve finale zal net als de eerste partijen het thuispubliek achter hem staan en dat geeft hem een extra motivatie voor de partij morgen.

Progrnose
Het belooft een spannende partij te worden maar door de ervaring, het dominerende spel en de weinig moeite die Roger Federer tot nu toe heeft gehad is mijn verwachting dat Roger Federer deze partij gaat winnen. Beide heren heb ik zien spelen en Roger Federer maakt hierin toch de meeste indruk en komt op de eigen service games het sterkst over. Ik moet Andy Murray maar eens zien breaken op de service van Federer en ik zie Roger Federer door zijn spel wel Murray breaken. Mijn pick voor deze wedstrijd is dan ook dat Roger Federer de wedstrijd wint. Winst Roger Federer @ 2.06

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar timbarrett
Country flagtimbarrett in 13-06-2015 14:36 Overige sporten en evenementen
in 13-06-2015 14:36 Overige sporten en evenementen
130 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Mooie voorbeschouwing Tim!
Laten we hopen op een mooi toernooi!
0 Vind ik leuk's
Wat denken jullie? (y)
0 Vind ik leuk's
Update: In deze post stond mijn eerste voorbeschouwing maar deze heb ik verplaatst naar mijn begin post. Zo is het wat makkelijker te vinden.
0 Vind ik leuk's
Een tip voor de volgende toernooi voorbeschouwing:
Ik snap dat je sommige teksten van tevoren typt aangezien het ook aardig wat tijd kost en je ook nog voorbeschouwingen voor de wedstrijden moet schrijven, maar zorg er nog wel voor dat die tekst nog up-to-date word gemaakt. Je zegt bij Federer dat hij deze week het toernooi van Halle speelt maar het toernooi is al een week afgelopen. Het leest een beetje vreemd.
Misschien ook een idee om, net zoals bij de heren, ook de outsiders bij de dames te benoemen.

Voor de rest goede voorbeschouwing van zowel het toernooi en de wedstrijd. ;-)
0 Vind ik leuk's
twijntje:
Een tip voor de volgende toernooi voorbeschouwing:
Ik snap dat je sommige teksten van tevoren typt aangezien het ook aardig wat tijd kost en je ook nog voorbeschouwingen voor de wedstrijden moet schrijven, maar zorg er nog wel voor dat die tekst nog up-to-date word gemaakt. Je zegt bij Federer dat hij deze week het toernooi van Halle speelt maar het toernooi is al een week afgelopen. Het leest een beetje vreemd.
Misschien ook een idee om, net zoals bij de heren, ook de outsiders bij de dames te benoemen.

Voor de rest goede voorbeschouwing van zowel het toernooi en de wedstrijd. ;-)


Misschien moet je even naar de datum krijgen dat dit topic is aangemaakt, jezus.
0 Vind ik leuk's
fsc-pride:
twijntje:
Een tip voor de volgende toernooi voorbeschouwing:
Ik snap dat je sommige teksten van tevoren typt aangezien het ook aardig wat tijd kost en je ook nog voorbeschouwingen voor de wedstrijden moet schrijven, maar zorg er nog wel voor dat die tekst nog up-to-date word gemaakt. Je zegt bij Federer dat hij deze week het toernooi van Halle speelt maar het toernooi is al een week afgelopen. Het leest een beetje vreemd.
Misschien ook een idee om, net zoals bij de heren, ook de outsiders bij de dames te benoemen.

Voor de rest goede voorbeschouwing van zowel het toernooi en de wedstrijd. ;-)


Misschien moet je even naar de datum krijgen dat dit topic is aangemaakt, jezus.


Kerel met verkeerde been uit bed gestapt ofzo? Ik had deze topic nog niet eerder zien staan waardoor ik dacht dat hij gisteren/vandaag pas had geplaatst, kan gebeuren.
Verder was het alleen maar positief bedoeld voor timbarrett.
0 Vind ik leuk's
Topic was inderaad een paar weken terug gemaakt en natuurlijk zijn er een aantal toernooien nog tussendoor geweest. Als ik thuis ben zal ik inderdaad even kijken of ik nog het een en ander kan updaten indien nodig.
0 Vind ik leuk's
Timba!

Je hebt nu vooral de gebruikelijke favorieten, maar is het niet leuker om de echte dark horses aan te wijzen?
Gasten zoals Karlovic, Muller (moeilijke loting), Isner en Lopez (makkelijke loting) zijn toch mannen met een goede serve.
Het lijkt mij dat daar mee value op te behalen valt dan op een toernooiwinnaar als Djokovic. Overigens heeft Djokovic een lastige loting, heeft die geen voorbereiding gespeeld en stond er op een Engelse tennis website (kan even de link niet vinden) dat hij motivatie problemen heeft sinds zijn verlies tegen Wawrinka in de finale Roland Garros.

De tip van Anderson kan een goede worden indien er weinig tie breaks worden gespeeld (y)

Mazzel
0 Vind ik leuk's
@NHLpickswin voor de beste gratis NHL tips
Sommigen hebben misschien in een verleden wel eens tips van mij voorbij zien komen voor het dubbelspel. Wimbledon wil ik weer intensief gaan betten, aangezien er nu zonder deciding point en supertiebreak wordt gespeeld. Daarnaast ook nog eens best of 5, dus kans is groot dat het beste duo aan het langste eind trekt.
Speel zelf bij marathonbet mn bets aangezien daar de hoogste odds staan voor de dubbel. Dit is de eerste bet die ik geplaatst heb en ik zal uiteraard ook door de week heen op allerlei wedstrijden spelen met handicap etc. Als er animo voor kan ik deze ook altijd posten.

13 potten uitgezocht, waarvan ik denk dat mijn pick een klasse beter is dan de tegenstander. Alle 13 goed = 605 euro (combo's van 9)

0 Vind ik leuk's
Ziet er interessant uit! Van welke bookie is bovenstaand screenshot?
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.