Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers waar je kan betalen met paypal

Op welke bookmakers kun je storten met Paypall? en ook opnemen.

Groet Bas
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar bsk050
Country flagbsk050 in 27-09-2010 06:37 Storten, inzetten en uitbetalen
in 27-09-2010 06:37 Storten, inzetten en uitbetalen
18 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Bericht gewijzigd door wedden op zo 11 apr. 2021, 09:15
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Ik geloof dat je bij Bwin, PaddyPower en Ladbrokes met paypal kan betalen. Vw crew ik denk dat je de vraag verkeerd gelezen hebt het moet namelijk geen Ideal zijn maar Paypal.
1 Vind ik leuk's
Unibet
Handig is om in google.com even te zoeken op paypal betting dan vind je bij een van de eerste sites wel een overzicht van alle bookies die Paypal gebruiken.
0 Vind ik leuk's
Toto Sigarenboer
helaas vind ik alleen ladbrokes en 888sport.com.

Waarom staat unibet paypal nou niet toe :(
0 Vind ik leuk's
Edit:
Ten eerste welkom op voetbalwedden Jordygrunn! Zondag tegen Twente (ik ga er vanuit dat je Groningen supporter bent), beetje goed gevoel erover?

Ontopic:
Ik kan wel eens vragen wanneer Unibet eventueel paypal gaat toevoegen aan haar betalings (en uitbetalings) mogelijkheden. Ik denk alleen dat je er niet vanuit hoeft te gaan dat dit op korte termijn gaat gebeuren.
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Bedankt voor je berichtje :), Ja tuurlijk ben ik een Groningen supporter haha ik ben bang dat we gaan verliezen maar een gelijkspel zou mooi zijn om nog mee te draaien in de top.

Het zou wel mooi zijn als unibet dit zou doen, er zijn erg weinig websites om te wedden die paypal gebruiken.
Bet365 ook nog gevonden alleen vond ik het raar dat Nederland niet in het lijstje stond van landen maar de Nederlandse antillen wel.
0 Vind ik leuk's
[quote] Het zou wel mooi zijn als unibet dit zou doen, er zijn erg weinig websites om te wedden die paypal gebruiken.
Bet365 ook nog gevonden alleen vond ik het raar dat Nederland niet in het lijstje stond van landen maar de Nederlandse antillen wel.

Welkom hier op voetbalwedden Jordygrunn. PaddyPower en Ladbrokes kan je ook met Paypal betalen. Bet365 accepteert geen Nederlanders anders had ik daar ook wel gewed omdat Bet365 vaak goede odds heeft. In ieder geval veel succes komende zondag en ik denk dat voor Groningen een gelijkspel daar echt het hoogst haalbare is maar je weet natuurlijk nooit :)
0 Vind ik leuk's
Unibet
Hoi mensen,

Ik ben ook opzoek naar een paypal bookmaker, ik heb echt overal gezocht maar niks kunnen vinden.

Men heeft het hier over paddy power en ladbrokes maar deze accepteren geen nederlanders. En b ij de andere bookmakers waar je wel kunt aanmelden daar mag je geen paypal gebruiken, deze deposit optie is alleen voor een selectie landen. Ik heb me geregistreerd bij 888sport maar daar accepteren ze ook gen paypal.

Hebben jullie nog andere tips.
0 Vind ik leuk's
[quote]Hebben jullie nog andere tips.

Overstappen op een ander betaalmidden: moneybookers of neteller bijvoorbeeld. Werken allebei makkelijk en zijn zeer veilig.
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Ja, dank voor je antwoord, maar helaas heb ik op dit alleen maar geld op paypal en dat zal een paar weken zo blijven.

Is er iemand die geld wil ruilen op deze e-wallets, ik heb geld op paypal deze maak ik over naar een andere paypal rekening en dan wil ik graag het bedrag op neteller ontvangen.

Van paypal naar moneybookers kan ook.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.