Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Klacht Unibet: Uitbetaling wordt onnodig vertraagd

Hallo

Sinds een korte tijd speel ik weer bij Unibet.
Heb gestort met ideal uitbetaald via bank.
Na een id kaart en bankafschrift gestuurd te hebben voor bewijs van adres en id is er 2000 euro uitbetaald.
Nu heb ik weer 300 uitbetaald en doen ze ineens moeilijk.
Ik heb een ander zijn bankrekening gebruikt zegen zij.
De bankrekening is gedeelde rekening van mij en mijn man en precies dezelfde die ik ook gebruikt heb hiervoor bij de uitbetaling van 2000 euro.
Maar goed ze wouden weer een afschrift van de bankrekening heb ik dat opgestuurd na 4 dagen contact hoelang het nog ging duren, hadden ze ineens nog een printscreen nodig want er was een overboeking van onze rekening naar onze spaar rekening zichtbaar op het afschrift wouden ze daar ineens ook weer een printscreen van.
Die rekening heeft totaal niks met Unibet te maken en is ook nergens voor gebruikt maar om hun niet voor de kop te stoten heb ik daar ook een print van gestuurd.
Nu weer 5 dagen verder is het nog telkens niet nagekeken en verteld de live chat me dat ik geduld moet hebben ik heb ze vriendelijk doch dringend verzocht het nu eens na te kijken aangezien dit zo wel erg klantonvriendelijk wordt.

Mijn beklag over unibet kort samengevat is ik gebruik altijd dezelfde rekening ze betalen gewoon 2000 euro uit daarna moeten ze ineens een controle geen probleem.
Stuur ik wat ze willen, na 4 dagen nog geen bericht vraag ik zelf moeten ze ineens aanvullende informatie daarover hadden ze mij ook bericht kunnen doen.
De aanvullende informatie is een print van mijn spaar rekening wat er totaal niets mee nodig heeft en nu is het alweer 5 dagen en heb ik nog geen reactie, dit lijkt op moedwillig dwarsbomen van de uitbetaling.

Hebben meer mensen hier last van?

Alvast bedankt
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar wooziee
Country flagwooziee in 12-05-2015 08:27 Storten, inzetten en uitbetalen
in 12-05-2015 08:27 Storten, inzetten en uitbetalen
5 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
heeft waarschijnlijk te maken met die nieuwe check-up van alle accounts; zie https://www.voetbalwedden.net/topic/unibet-uitbetalen-duurt-lang-vanwege-verificiatie-3286/
0 Vind ik leuk's
Bedankt voor je reactie Robbie.
Het zal allemaal best dat het te maken heeft met de check up van alle accounts.

Allemaal leuk en aardig als zei alles willen controleren best dan nemen ze ook maar genoeg mensen daarvoor aan.
Nu is de klant de dupe ervan dat zei zo graag willen controleren.
ik kan je vertellen dat nadat ik mijn geld ontvangen heb het account waarschijnlijk opgezegd wordt, dat hebben ze er wel mee bereikt als het vandaag uitbetaald wordt zou het op 2 weken zitten voordat ik mijn geld ontvang, gewoon een belachelijke gang van zaken.
Vooral dat ze inderdaad in de chat ook zegen het is extreem druk ja dat doen jullie toch zelf dan moeten ze maar meer mensen aan nemen maar nee de klant wacht maar gewoon 2 weken komt hun wel zo goed uit kunnen ze het geld lekker vast houden.
0 Vind ik leuk's
Ze hebben me uitbetaald zonet.
Acount permanent dicht vanwege overtreden van de regels welke regels is mij niet bekend....
0 Vind ik leuk's
wooziee:
Acount permanent dicht vanwege overtreden van de regels welke regels is mij niet bekend....


Even uit m'n hoofd zeg ik dat in hun voorwaarden staat dat ze zonder geldige reden je account mogen sluiten, dus het zou zo maar kunnen dat je 'een regel' hebt overtreden zonder dat je er zelf weet van hebt. Je kan er eigenlijk weinig aan doen, je hebt zelf die voorwaarden geaccepteerd. Dat ze je uitbetalen is mooi meegenomen, ken verhalen dat het aardig wat meer problemen oplevert :P
0 Vind ik leuk's
Totaal hebben ze me nog 700 betaald.
Daar ben ik blij om maar de behandeling en dat het zolang duurde gaat nergens over.
Tevens is mijn account nu permanent dicht wat me ook niks uitmaakt aangezien ik na dit trage en vreemde gedrag van unibet er zeker geen geld weer heen zou storten.
Het ging nu om 700.
Maar als het 8000 was wat hadden ze dan gedaan? met die gedachte wil ik niet bij een bookmaker spelen.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.