Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op 3e klasse in België

Ik vond een interessant art over de mogelijke stijgers in 3e klasse:

Nauwelijks licentie-aanvragen: de ECHTE promotiestrijd in derde klasse


Meer: https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2015-02-18/nauwelijks-licentie-aanvragen-de-echte-promotiestrijd-in-derde-klasse#ixzz3WA63RqTa


Interessant voor onze volgende bets .Volgende wedstrijden in het week-end van 11/12 april (h)

https://www.flashscore.nl/voetbal/belgie/second-amateur-division-group-vfv-a

https://www.flashscore.nl/voetbal/belgie/second-amateur-division-group-vfv-b

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar boempatat
Country flagboempatat in 2-04-2015 14:23 Voetbal
in 2-04-2015 14:23 Voetbal
82 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Wist ik al wel, maar kan nuttig zijn voor anderen (h)

In 3de B is Cappellen volgens mij niet meer te vertrouwen, ze zijn al zo goed als zeker van hun eerste plaats en gaan toch niet promoveren. Vorig weekend 1-1 tegen degradatiekandidaat Visé gespeeld... Was 0-10 is de heenwedstrijd. Visé is nu wel een stuk sterker sinds de komst van de Chinezen in januari, enkele nieuwe spelers in de verdediging (o.a. van Racing Mechelen, Gnakpa en Mpati) zorgen voor meer stabiliteit achterin.

Dit weekend wordt er wel Ciney - Bocholt gespeeld, Ciney is een moeilijke verplaatsing maar ook zij willen niet promoveren. Daarentegen is Bocholt de laatste weken goed bezig en ik zie ze daar wel winnen met het oog op promotie.

Volgende week zie ik een combi Hasselt-Bocholt-Grimbergen-Izegem wel lekker zitten (y)
0 Vind ik leuk's
rogvi:
Wist ik al wel, maar kan nuttig zijn voor anderen (h)


Thx Rogvi ;-)
Ik volg zelf de 3e klasse minder en daarom dat ik graag reacties zie (h)
0 Vind ik leuk's
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet
Mooie info boempatat
0 Vind ik leuk's
Eeuwig trouw aan onze liefde FC Groningen. 03/05/2015 mooiste dag in de historie, Winst KNVB Beker
Bocholt heeft zaterdag gewonnen in Ciney, geen grote verrassing want Ciney speelde met een B-verdediging, zij zijn al bezig met de voorbereiding voor volgend seizoen. Was een mooie odd van 3,85 (y)

Ben benieuwd naar de odds voor dit weekend !
0 Vind ik leuk's

Nieuwe informatie over de 3e klasse in Belgie, er is ook informatie te vinden over de Proximus League:


https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2015-04-08/antwerp-krijgt-geen-licentie-drie-derdeklassers-zien-groen-licht

Bericht gewijzigd door wedden op ma 2 aug. 2021, 11:31
0 Vind ik leuk's
Goed zijn is niet genoeg, je moet goed genoeg zijn
10 euro op Hasselt thuis, tegen leider Cappellen. Odd van 4,4. Lijkt me gokje waard
0 Vind ik leuk's

Jammer voor jou, ze scoorden de 1-0 na 81 min maar kregen de gelijkmaker 5 min erna binnen. Ik had op 1X gespeeld op deze wedstrijd, maar mijn combi op de 3de klasse werd verprutst door de gelijkmaker van Diegem tegen Oosterzonen.


Voor volgende week in Cappellen kan ik al tippen om tegen Ciney in te zetten, ze willen niet promoveren en ze bereiden al volgend seizoen, sinds 2-3 matchen spelen ze met veredelde B-elftallen. Cappellen kan zondag de titel binnenhalen, al is dat maar voor de eer (ze hebben geen licentie voor 2de klasse anngevraagd).

Bericht gewijzigd door wedden op ma 2 aug. 2021, 11:31
0 Vind ik leuk's
Merci voor tip! Als je er nog hebt laat maar horeb
0 Vind ik leuk's
Iemand die bets zet op de derde klasse dit weekend?
0 Vind ik leuk's
glenniator:
Iemand die bets zet op de derde klasse dit weekend?


Ik wacht nog op de odds, die moeten normaal vandaag avond op Unibet verschijnen. Ik denk dat ik dit ga spelen :

Koksijde - Oudenaarde : Koksijde momenteel aan de leiding met maar 1 puntje voorsprong op Deinze. Ze zijn aan een mindere reeks bezig terwijl Oudenaarde heel goed bezig is, maar ik verwacht een reactie van de thuisploeg. Oudenaarde heeft daarbij ook enkele geschillen met Deinze rond de transfers van enkele spelers, dus zullen ze misschien hun huid niet zo duur verkopen. Maar eerlijk gezegd reken ik daar niet echt op, Koksijde moet nu gewoon winnen om zijn kansen op de titel gaaf te houden. Want volgende week, in de laatste speeldag, wordt er Deinze-Koksijde gespeeld...

Londerzeel - Deinze : Deinze moet winnen om de druk op Koksijde te houden, Londerzeel is de laatste weken slecht en ze zullen daar blij zijn als het seizoen gedaan is. Het momentum zit nu met Deinze, hopelijk zetten ze hun sterke reeks verder.

Doornik - Hamme : Doornik is gewoon heel slecht, allang geen motivatie meer, vorig weekend 5-0 verloren en de week daarvoor 1-6 in eigen huis tegen een degradatiekandidaat.

Hoogstraten - Turnhout : Turnhout is eigenlijk te vergelijken met Doornik, in de B-reeks dan wel, misschien nog een tikkeltje slechter.

Union - Verviers : Union is dicht bij de promotie (Cappellen mag niet naar 2de) na de belangrijke uitzege in Sprimont vorige week, ze krijgen Verviers over de vloer. In de heenwedstrijd snoepte Verviers 2 punten van Union af na een 1-1 gelijkspel waarbij Union tal van reuzekansen liet liggen. De trainer van Union is namelijk ook de vorige trainer van Verviers en moet van hen nog een pak geld krijgen. Hij dreigt om naar de rechtbank te trekken en het is duidelijk dat hij persoonlijk een eitje te pellen heeft met Verviers. Hopelijk zal hij zijn motivatie aan zijn spelers doorgeven, en doorgaans is Union gewoon veel beter dan Verviers.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.