Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Boliviaanse LFPB tips

Ik heb toch maar besloten een apart topic voor de hoogste afdeling van Bolivia te openen, want zolang de bookies dergelijke flaters blijven begaan valt er wellicht behoorlijk wat te cashen.
Oriente Petrolero - The Strongest:
10/10 The Strongest DNB @1.50 (Unibet, 888Sport)
7/10 The Strongest @2.10 (Unibet, 888Sport)

Oriente Petrolero is nog altijd in staking. De clubkas is leeg, waarna het bestuur besloot de selectie wat in te krimpen door 10 spelers op staande voet te ontslaan. Deze rigoreuze beslissing viel in slechte aarde bij de gehele spelersgroep, die nu al weken thuiszit. Afgelopen dinsdagnacht was er overleg, maar dat heeft niets opgeleverd.
Dat betekent dat de club uit Santa Cruz aankomend weekeinde weer met haar jeugdelftal op de proppen komt. De 2 voorgaande wedstrijden was dit ook al het geval. Thuis tegen Nacional Potosi sleepten de pubers een knap 0-0 gelijkspel uit het vuur, maar afgelopen weekeinde kregen zij een pak slaag bij degradatiekandidaat Sport Boys (4-0).
The Strongest is de regerend landskampioen en staat momenteel 2e op de ranglijst. El Tigre heeft nog 2 speelrondes de tijd om de minimale achterstand op koploper Bolivar goed te maken en moet aankomend weekeinde dus winnen. Sterspeler Escobar keert weer terug in het elftal.
De meeste bookies bieden deze wedstrijd logischerwijs niet aan, maar Unibet en 888Sport hebben klaarblijkelijk nog geen benul van wat er momenteel in Bolivia gaande is. Mijn verwachting is dat deze wedstrijd binnen de kortste keren offline zal worden gehaald, maar tot die tijd is het prima value pakken! ;)
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar jeroenunibet81
Country flagjeroenunibet81
11-12-2013 06:01 in Voetbal
67 reacties
[offtopic]
Dit zijn de mannen jochies die het komende zondag weer moeten doen namens de thuisclub:

(Oriente Petrolero speelt trouwens niet met 16 man. Die kinderen rechts op de foto zijn volgens mij de wedstrijdmascottes. ;) )
[/offtopic]
0
0
0 likes
"Todo bien , todo bien."
odd is op unibet al aan het dalen
0
0
0 likes
Bedankt voor de tip Jeroen, ga deze zeker volgen (y)
0
0
0 likes
Ik heb hem gespeelt, puur op deze uitleg. Hopen dat ze winnen :)
0
0
0 likes
Speel hem weer mee Jeroen! Heb hem @ 1,95 kunnen pakken op Unibet en Dnb @ 1,42
0
0
0 likes
Inmiddels 1.75 voor straight win, toptip weer. Is dit nog value volgens jou?
0
0
0 likes
unibet heeft deze wedstrijd van de site gehaald , ben blij dat ik em heb gepakt toen de odd 2.10 was :D
0
0
0 likes
juventus:
Inmiddels 1.75 voor straight win, toptip weer. Is dit nog value volgens jou?

De odds zouden in mijn ogen niet boven de 1.50 mogen staan, dus in dat geval was de 1.75 nog altijd prima speelbaar. De wedstrijd is inmiddels offline, dus ik hoop dat je 'm nog mee hebt kunnen pakken.
Sowieso belachelijk dat er nog bookies waren die erin stonken en deze wedstrijd aanboden. Oriente Petrolero speelde immers al 2 wedstrijden met een jeugdteam. De eerste keer was ik te laat; achteraf gezien maar goed ook, want de pot tegen Nacional Potosi eindigde onbeslist. Vorig weekend waren Tipico en Mybet echter de klos, ditmaal dus wellicht Unibet en 888Sport. Garantie op winst heb je natuurlijk nooit, maar normaliter maakt The Strongest gehakt van deze jeugdploeg.
Afgelopen weekeinde boden sommige bookies (Dafabet, BetVictor) vlak voor de aftrap deze wedstrijd weer aan, al was dat natuurlijk wel tegen belabberde odds voor de tegenstander van Oriente Petrolero. Het kan echter een mooi moment zijn om, voor de liefhebbers, deze wedstrijd te surebetten.
0
0
0 likes
"Todo bien , todo bien."
Ik heb hem gelukkig op tijd nog kunnen pakken (y)
0
0
0 likes
Voor de mensen die voorheen te laat waren, BWin heeft deze wedstrijd nu in het aanbod staan voor 1.80 !
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal