Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Engelse Premier League 2018-2019

Vrijdag gaat de bal weer rollen in de Premier League. De twintig clubs spendeerden gezamenlijk al meer dan een miljard pond op de transfermarkt, maar vanaf deze week moeten de clubs het op het veld laten zien. Lukt het Manchester City om weer kampioen te worden? Of gaat een van de andere grote clubs met de titel aan de haal? En welke ploegen zullen het hele seizoen weer in de grijze middenmoot bivakkeren? Daarnaast zal ook de degradatiestrijd weer ontzettend spannend worden, want elke club wil graag meeprofiteren van het vele geld dat er in de Premier League te verdienen is. Het is tijd om alle twintig clubs onder de loep te nemen!


Manchester City

Eindpositie 2017-2018: 1


De selectie: Pep Guardiola kan dit seizoen over net zo’n wereldselectie beschikken als waarmee hij vorig seizoen kampioen werd. Alle spelers die deze zomer bij Manchester City vertrokken kwamen vorig seizoen niet in de plannen van de Spanjaard voor, en met het aantrekken van Riyad Mahrez (Leicester City) heeft Manchester City bovendien nog een kwaliteitsinjectie ondergaan.


Prognose: Manchester City is weer dé favoriet om kampioen te worden. Spelers als Kevin de Bruyne, Leroy Sané en Raheem Sterling staan nog steeds onder contract in het Etihad Stadium en met Mahrez heeft Guardiola er een nieuwe sterkhouder bij. Op papier moet Manchester City ook gewoon de Premier League winnen, maar The Citizens zullen dit seizoen ook de Champions League willen winnen. De vraag is of dat samengaat, want vorig seizoen ging het een ten koste van het ander.


Wedtip: -


Manchester United

Eindpositie 2017-2018: 2


De selectie: De selectie van Manchester United ziet er net als vorig seizoen weer likkebaardend uit - zeker in offensief opzicht mag José Mourinho zijn handen dichtknijpen. Met Micheal Carrick (gestopt) en Daley Blind (Ajax) zijn er tot op heden slechts twee spelers vertrokken die vorig seizoen wat minuten maakten. Diogo Dalot (FC Porto), Fred (Shakhtar Donetsk) en Lee Grant (Stoke City) zijn de enige drie spelers die deze zomer gepresenteerd werden in het Theatre of Dreams. Vooral van de Braziliaan Fred wordt veel verwacht, want bij Shakhtar Donetsk heeft hij altijd prima gespeeld.


Prognose: Met Fred en Dalot heeft United twee versterkingen binnen op posities die ook versterkt moesten worden na vorig seizoen. Dat vorige seizoen was er ook eentje om snel te vergeten voor de fans van Manchester United en dit seizoen moet het allemaal beter worden op Old Trafford. Echter lijkt dit Manchester United op papier niet de favoriet om de Premier League te winnen, dus voor Mourinho en zijn mannen is het zaak om het tegendeel te bewijzen.


Wedtip: -


Tottenham Hotspur

Eindpositie 2017-2018: 3


De selectie: De technisch directeur van Tottenham Hotspur heeft de afgelopen weken rustig op het strand kunnen liggen, want er is geen een Premier League-club waar dit seizoen minder transfers plaatsvonden dan bij Tottenham Hotspur. Het aantal aankopen tot nu toe? Geen! Er vertrokken wel twee spelers uit de spelersgroep van Mauricio Pochettino, maar die spelers kan de Argentijn missen.


Prognose: Als verassing van vorig seizoen wordt vaak Liverpool genoemd, maar ook Tottenham Hotspur deed het boven verwachting goed. Dit seizoen zullen The Spurs weer mee willen strijden om het kampioenschap, maar de vrees is dat Tottenham te kort komt. Zeker omdat er tot op heden geen aanwinsten zijn gepresenteerd, maar de transfermarkt is nog niet gesloten. In ieder geval zullen The Spurs weer grotendeels afhankelijk zijn van Harry Kane, die ongetwijfeld topscorer van de Premier League wil worden.


Wedtip: Harry Kane topscorer Premier League @ 3.75 (Betsson)


Liverpool

Eindpositie 2017-2018: 4


De selectie: Liverpool beleeft een meer dan interessante transferperiode. De transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus stond de afgelopen weken het meest in de spotlights, maar de transfers van Fabinho, Naby Keita, Xherdan Shaqiri en Alisson Becker naar Liverpool mogen er ook zeker zijn. Keita werd afgelopen winter al vastgelegd door Liverpool, maar de andere drie kwamen de afgelopen weken voor een hoop geld over naar Anfield. Vooralsnog heeft Liverpool zich het best versterkt van alle titelkandidaten, ook omdat spelers als Roberto Firmino en Sadio Mané ook nog steeds het rood-wit van The Reds dragen.


Prognose: Volgens de bookmakers is niet Liverpool, maar Manchester City kampioenskandidaat nummer één. Vorig seizoen eindigde Liverpool weliswaar 25 punten achter Manchester City, maar toen had Liverpool het hele seizoen Champions League-verplichtingen en niet zo’n selectie als nu. Ook in verdedigend opzicht ziet het er bij Liverpool prima uit dit seizoen, dus ik sluit niet uit dat Jürgen Klopp dit Liverpool naar de eerste landstitel in negentien jaar leidt.


Wedtip: Liverpool wint de Premier League @ 5.00 (Unibet)


Chelsea

Eindpositie 2017-2018: 5


De selectie: Weinig vuurwerk vooralsnog bij Chelsea. Met de 26-jarige Jorginho heeft Chelsea pas één nieuwe speler aangetrokken voor dit seizoen en dat is opvallend. Dat wil overigens niet zeggen dat Chelsea geen handelshuis meer is: de afgelopen weken hebben meer dan twintig spelers te horen gekregen dat ze niet in de plannen van Maurizio Sarri passen. Sarri komt net als Jorginho over van Napoli en het is wachten op nog wat binnenkomende transfers de komende dagen bij The Blues.


Prognose: Onder Sarri moet Chelsea weer strijden om het kampioenschap. Vorig seizoen was er een om snel te vergeten voor de voetballiefhebbers die Chelsea een warm hart toedragen. De ene Italiaanse manager werd deze zomer vervangen door een andere Italiaan. Het verschil tussen Antonio Conte en Sarri lijkt duidelijk: de van oud-trainer van Napoli is meer een liefhebber van het spelletje en dat heeft hij vorig seizoen ook laten zien in Napels. Overigens wordt er in de Engelse media volop gespeculeerd over het vertrek van twee Belgische sterkhouders bij Chelsea, mochten Eden Hazard en Thibaut Courtois nog vertrekken dan zal Roman Abramovich nog razendsnel zijn portemonnee moeten trekken voor 9 augustus. Dat is namelijk de laatste dag waarop Engelse clubs nog spelers kunnen kopen.


Wedtip: -


Arsenal

Eindpositie 2017-2018: 6


De selectie: Nieuwbakken trainer Unai Emery kan bij Arsenal beschikken over een groep die vorig seizoen ook al (grotendeels) bij elkaar was. Met Per Mertesacker (gestopt), Santi Cazorla (contract niet verlengd) en Jack Wilshere (West Ham United) zijn er deze zomer drie spelers vertrokken die allen meer dan honderd wedstrijden voor Arsenal speelden, maar zij bleken vorig seizoen al vervangbaar. Arsenal heeft met Stephan Lichtsteiner (Juventus), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund) drie nieuwe versterkingen voor de defensie. Daarnaast werden ook nog Lucas Torreira (Sampdoria) en Matteo Guendouzi aangetrokken, maar echt ‘grote’ spelers heeft Arsenal niet aangetrokken deze zomer.


Prognose: De Arsenal-supporters hopen dat Emery voor een frisse wind kan zorgen in het Emirates Stadium, want het laatste seizoen onder Arsène Wenger was er een om snel te vergeten. The Gunners moesten zich uiteindelijk tevreden stellen met een zesde plaats op de ranglijst en het was daarmee het slechtste seizoen van Arsenal onder Wenger. Dit seizoen kan het dus alleen maar beter gaan voor de grootmacht uit Londen en gezien de versterkingen moet het voor The Gunners toch wel mogelijk zijn om in de top-4 te eindigen.  


Wedtip: -


Burnley

Eindpositie 2017-2018: 7


De selectie: Bij Burnley hebben ze de selectie intact weten te houden. Geen noemenswaardige spelers zijn vertrokken bij de club uit het noordwesten van Engeland. Daartegenover staat ook dat Burnley zich rustig heeft gehouden op de transfermarkt. Tot op heden werd alleen verdediger Ben Gibson als versterking voor de eerste selectie vastgelegd.


Prognose: Vorig seizoen eindigde Burnley tegen alle verwachtingen in op een zevende plaats. Manager Sean Dyche zal daar dit seizoen uiteraard weer voor tekenen, maar de kans dat Burnley dit seizoen weer vriend en vijand weet te verassen is uiterst klein. Dyche zal met zijn ploeg weer op een Engelse manier, oftewel in een 4-4-2 opstelling, gaan voetballen maar de vraag is of dat dit seizoen net zo succesvol zal verlopen als in het seizoen 2017-2018.  


Wedtip: -


Everton

Eindpositie 2017-2018: 8


De selectie: Met Richarlison (Watford) en Lucas Digne (FC Barcelona) heeft Everton tot op heden pas twee directe versterkingen aangetrokken. Beide spelers zullen er vanaf de eerste speeldag moeten staan, want ze zijn voor een hoop geld overgenomen van hun oude clubs. Vooral van de Braziliaan Richarlison, die voor veertig miljoen pond werd los geweekt bij Watford, wordt dit seizoen een hoop verwacht. Op Goodison Park hebben ze de afgelopen tijd afscheid genomen van spelers als Ramiro Funes Mori, Davy Klaassen en Wayne Rooney. Die eerste twee kregen vorig seizoen amper speeltijd onder Sam Allardyce en Rooney heeft besloten om in zijn laatste jaren van zijn carrière nog wat geld te verdienen in de MLS.


Prognose: Met Marco Silva heeft men bij Everton wat mij betreft een prima trainer aangetrokken. De Portugees verwisselt echter met regelmaat van club, maar moet dit seizoen met Everton toch wel in staat zijn om in het linkerrijtje te eindigen. De supporters verwachten meer van The Toffees, maar de realiteit is ook dat Everton vergeleken met vorig seizoen alleen vernieuwing heeft ondergaan aan de linkerkant. Wellicht trekt de club nog wat spelers aan, want met deze selectie wordt het redelijk lastig om achter de topclubs van de Premier League te eindigen.


Wedtip: -


Leicester City

Eindpositie 2017-2018: 9


De selectie: Leicester City heeft tot dusver vier spelers aangetrokken deze transferperiode. Voor Ricardo Pereira (FC Porto) en James Maddison (Norwich City) betaalde Leicester City ongeveer twintig miljoen pond per speler. Daarnaast werden ook Jonny Evans (West Bromwich Albion) en Danny Ward (Liverpool) vastgelegd. Deze vier transfers staan echter in het niets vergeleken met de transfer die Riyad Mahrez naar Manchester City maakte. De Algerijn was de afgelopen jaren de smaakmaker van Leicester City en vertrok voor een clubrecord van zestig miljoen pond naar de landskampioen.


Prognose: Van het trio N'Golo Kanté-Jamie Vardy-Riyad Mahrez, het trio dat symbool staat voor het enige kampioenschap van Leicester City, staat sinds dit seizoen alleen nog Vardy onder contract bij The Foxes. Een vervanger voor Kanté heeft Leicester City nooit gevonden en er lijkt op dit moment ook geen vervanger voor Mahrez in huis. Er wordt een hoop verwacht van Maddison, maar deze spelmaker is nog geen Riyad Mahrez. Met deze ploeg zal manager Claude Puel weer willen strijden om een plek in het linkerrijtje, maar dit Leicester City kan ook zomaar ergens bovenaan in het rechterrijtje te vinden zijn na 38 Premier League-wedstrijden.


Wedtip: -


Newcastle United

Eindpositie 2017-2018: 10


De selectie: Newcastle United heeft de kern van vorig seizoen bij elkaar weten te houden en dat is goed nieuws voor de supporters van The Magpies. Bovendien wist de club tijdens de transferperiode ook nog een aantal nieuwe spelers te presteren: Martin Dubravka (Sparta Praag), Ki Sung-yueng (Swansea City), Kenedy (Chelsea), Fabian Schar (Deportivo La Coruña) en Yoshiniro Muto (1. FSV Mainz 05) maakten allen de overstap naar St. James' Park.


Prognose: Met een tiende plaats als eindklassering sloot Newcastle United vorig seizoen af in het linkerrijtje. Een prima prestatie voor een promoverende ploeg en in Newcastle wil men dit seizoen die prestatie graag evenaren. De aankopen van Newcastle United zien er allemaal degelijk uit, maar ook niet meer dan dat. The Magpies zullen naar alle waarschijnlijkheid niet in degradatiegevaar komen, daar heeft coach te veel Rafael Benítez ervaring voor, maar de tiende plaats van vorig seizoen evenaren wordt lastig.


Wedtip: -


Crystal Palace

Eindpositie 2017-2018: 11


De selectie: Bij Crystal Palace is het wat betreft inkomende transfers nog redelijk rustig gebleven tot nu toe. Afgelopen week werd Max Meyer, die een gigantisch salaris krijgt bij Palace, vastgelegd door de oud-werkgever van Frank de Boer. Daarnaast werd Vicentie Guaita overgenomen van Getafe, maar die deal was tijdens de vorige transferperiode al rond. Alleen Jan Oblak (Atlético Madrid) en Marc-André ter Stegen (FC Barcelona) incasseerden vorig seizoen minder treffers dan Guaita in La Liga, dus bij Crystal Palace verwachten ze wel het een en ander van de Spaanse sluitpost. Roy Hodgson nam na het vorige seizoen afscheid van vijf spelers, waaronder Yohan Cabaye (Al Nasr) en Damien Delaney (contract niet verlengd).


Prognose: Vorig seizoen begon Crystal Palace slecht onder Frank de Boer en de verwachting was dat het voor Hodgson lastig zou worden om met The Eagles in de Premier League te blijven. Niets bleek minder waar en Crystal Palace stond na 38 wedstrijden op een keurige elfde positie. Dit seizoen staat Hodgson vanaf de eerste speelronde voor de groep bij Palace en de al 70-jarige Hodgson beschikt over een vrijwel identieke groep als vorig jaar, bovendien zijn er met Meyer en Guatita twee serieuze versterkingen aan de groep toegevoegd. Meedoen om de bovenste plaatsen in het rechterrijtje moet toch wel haalbaar zijn voor Crystal Palace.


Wedtip: -


AFC Bournemouth

Eindpositie 2017-2018: 12


De selectie: Meer dan tien spelers hebben de afgelopen weken AFC Bournemouth verlaten, maar op deze spelers deed Eddie Howe vrijwel geen beroep. Spelers als Nathan Aké, Steve Cook en Callum Wilson spelen ook dit seizoen nog in het Vitality Stadium. Zij krijgen komend jaargang gezelschap van David Brooks (Sheffield United) en Diego Rico (Leganés), de enige twee spelers die Bournemouth tot op heden aantrok.


Prognose: Bournemouth sloot vorig seizoen af op een twaalfde plaats en daar waren The Cherries tevreden mee. Vooralsnog heeft Howe dus pas twee nieuwe spelers kunnen verwelkomen op de training, maar aangezien er ook geen sterkhouders vertrokken zijn bij Bournemouth moet het voor The Cherries wel mogelijk zijn om ergens bovenaan in het rechterrijtje te eindigen dit seizoen. 


Wedtip: -


West Ham United

Eindpositie 2017-2018: 13


De selectie: West Ham United heeft deze zomer vooralsnog een flinke slag geslagen op de transfermarkt. Naast het aanstellen van Manuel Pellegrini als nieuwe trainer trok de club uit Londen onder meer ook Jack Wilshere (Arsenal), Łukasz Fabiański (Swansea City), Andriy Yarmolenko (Borussia Dortmund) en Felipe Anderson (Lazio) aan. Allemaal spelers die op papier over meer kwaliteit beschikken dan de voetballers die de deur van het London Stadium achter zich dichtgetrokken hebben deze zomer.


Prognose: Met West Ham United kunnen we weleens de verassing van dit seizoen te pakken hebben. Vorig jaar had de club het erg lastig in de Premier League, maar stond er op papier altijd wel een redelijk elftal. Dit elftal is deze zomer aangevuld met een aantal spelers die het klappen van de zweep kennen, dus een hoge klassering sluit ik niet uit voor West Ham United. Echter zal de ploeg dan wel ook wel steun moeten krijgen van de supporters, want dat was vorig seizoen niet altijd het geval in het London Stadium.


Wedtip: West Ham United eindigt in de top-10 @ 2.00 (Betfair)


Watford

Eindpositie 2017-2018: 14


De selectie: Watford kocht de afgelopen tijd een aantal nieuwe spelers, maar zag ook een hoop basisklanten van vorig seizoen vertrekken. Richarlison werd voor een hoog bedrag aan Everton verkocht, maar ook het vertrek van Mauro Zarate en Nordin Amrabat mag als een aderlating gezien worden. Daartegenover staat wel dat Watford - zonder al te veel geld uit te geven – een rijtje nieuwe aanwinsten heeft mogen presenteren. Gerard Deulofeu werd officieel overgenomen van Barcelona, terwijl Deulofeu’s landgenoot Marc Navarro (Espanyol) ook de overstap maakt naar de Premier League. Daarnaast maakten ook Ben Wilmot (Stevenage), Adam Masiona (Bologna), Ken Sema (Östersunds FK) en Ben Foster (West Bromwich Albion) de overstap naar The Hornets.


Prognose: Watford is de afgelopen jaren een waar kerkhof gebleken voor trainers en dus weet Javi Gracia wat hem te doen staat: punten pakken en zowel de supporters als de media tevreden houden. Er zijn deze zomer drie spelers bij Watford vertrokken die vorig seizoen erg belangrijk waren voor The Hornets en ik betwijfel of de aanwinsten er daadwerkelijk vanaf het begin zullen staan. Eindigt Watford weer op de veertiende plaats dan heeft de club het naar behoren gedaan.


Wedtip: -


Brighton & Hove Albion

Eindpositie 2017-2018: 15


De selectie: Bij Brighton hebben ze deze zomer hun transferrecord verbroken om Alireza Jahanbakhsh aan te trekken. De Iraniër presteerde vorig seizoen uitstekend en moet er dit seizoen voor zorgen dat Brighton in de Premier League blijft. Jahanbakhsh werd voor 17 miljoen pond (een redelijk laag bedrag voor Premier League-begrippen) overgenomen van AZ. Daarnaast vertrokken ook Yves Bissouma (Lille) en Bernardo (RB Leipzig) naar de kustplaats en zij zijn samen met Jahanbakhsh de meest bekende aanwinsten van Brighton & Hove Albion.


Prognose: Chris Hughton zag deze zomer geen spelers vertrekken die onvervangbaar zijn en de 59-jarige Ier zet zich ook dit seizoen in voor handhaving met Brighton. Vorig seizoen wist Brighton zich te handhaven als promovendus, maar het tweede seizoen op een hoger niveau is traditioneel een stuk lastiger. Het lijkt erop dat ze bij Brighton dit seizoen jong talent een kans willen geven, maar het is nog maar de vraag of je in de Premier League kunt experimenteren met een hoop talenten in je ploeg.


Wedtip: -


Huddersfield Town

Eindpositie 2017-2018: 16


De selectie: David Wagner zag tijdens deze transferperiode een hoop spelers komen en gaan bij Huddersfield Town. Talloze spelers die vorig seizoen niet in actie kwamen mochten vertrekken bij Huddersfield Town en de promovendus van vorig seizoen heeft ook een aantal versterkingen gehaald. Met Juninho Bacuna (FC Groningen) kwam er een Nederlander over en daarnaast werden onder meer Adama Diakhaby (AS Monaco), Erik Durm (Borussia Dortmund) en Jonas Lössl (1. FSV Mainz 05) aangetrokken. Bovendien werd Terence Kongolo ook definitief overgenomen van AS Monaco en zo heeft Wagner een hoop nieuwe versterkingen binnen voor dit seizoen.


Prognose: Vorig seizoen presteerde Huddersfield Town tegen alle verwachtingen in ontzettend goed in de Premier League. Weliswaar eindigde de ploeg van Wagner slechts twee plaatsen boven de rode streep, maar iedereen had verwacht dat Huddersfield Town direct weer zou terugkeren naar het tweede niveau. Ook dit seizoen zal Huddersfield Town weer tegen degradatie moeten vechten en als je naar de groep kijkt waarover Wagner kan beschikken dan is Huddersfield Town zeker niet dé favoriet om de dans te ontspringen. 


Wedtip: Huddersfield Town minst scorende ploeg @ 4.33 (Betfair)


Southampton

Eindpositie 2017-2018: 17


De selectie: Bij Southampton hebben ze deze zomer een hoop spelers laten gaan, waaronder Dušan Tadić (Ajax) en Jordy Clasie (Feyenoord) die een overstap naar de Eredivisie maakten. Daarnaast vertrokken bijvoorbeeld ook Guido Carrillo (Leganés) en Sofiane Boufal (Celta de Vigo). Hiertegenover staat echter wel de opkomst van het viertal Stuart Armstrong (Celtic), Mohamed Elyounoussi (FC Basel), Angus Gunn (Manchester City) en Jannik Vestergaard (Borussia Mönchengladbach). Vooral van de twee spelers die vorig seizoen nog niet in Groot-Britannie voetbalden wordt wat verwacht dit seizoen.


Prognose: Southampton had het vorig jaar ontzettend lastig. De club eindigde net boven de streep en wil dit seizoen graag een degradatiestrijd voorkomen. Er zijn echter wel een aantal basisklanten vertrokken uit St. Mary’s Stadium en de vraag is of de vervangers nou stukken beter zijn. Southampton beschikt misschien over te veel kwaliteit op daadwerkelijk te degraderen, maar makkelijk zal dit seizoen niet worden.


Wedtip: -



Wolverhampton Wanderers

Eindpositie 2017-2018: Kampioen in het Championship


De selectie: Wolverhampton Wanderers werd vorig seizoen kampioen in het Championship en je zou denken dat door het kampioenschap een hoop sterkhouders van The Wolves zouden vertrekken deze zomer. Niets is minder waar. Alleen het vertrek van Barry Douglas naar Leeds United had men bij Wolverhampton niet verwacht, maar daartegenover staat het aantrekken van een aantal nieuwe namen. Vooral de komst van Rui Patricio (Sporting Lissabon) en João Moutinho (AS Monaco) laat zien dat men bij Wolverhampton Wanderers niet naar de Premier League gepromoveerd is om er na een seizoen weer uit te vliegen


Prognose: The Wolves zijn in alle previews de favoriet om de beste promovendus te worden. De club werd vorig seizoen overtuigend kampioen en het aankoopbeleid ziet er redelijk uit – Wolverhampton heeft zowel talent als ervaring aangetrokken. Vorig seizoen zagen we ploegen als Brighton en Huddersfield Town goed presteren als promovendi in de Premier League en dit Wolverhampton kan ook weleens gaan verassen dit seizoen in de Premier League.


Wedtip: -


Cardiff City

Eindpositie 2017-2018: Tweede in het Championship


De selectie: Ondanks het succes van vorig seizoen zijn er deze zomer nog geen spelers vertrokken bij Cardiff City. De manager van Cardiff City, Neil Warnock, heeft tot op heden vier nieuwe spelers mogen verwelkomen bij de club uit Wales. Van alle aanwinsten wordt er bij Cardiff City het meest verwacht van Bobby Reid (Bristol City). De 25-jarige Reid heeft deze zomer net als Josh Murphy (Norwich City), Greg Cunningham (Preston North End) en Alex Smithies (QPR) de overstap gemaakt naar de promovendus.


Prognose: Niemand had vorig seizoen verwacht dat Cardiff City zou promoveren naar de Premier League. De club werd tweede in het Championship en dat was tegen alle verwachtingen in – je kreeg voorafgaand aan vorig seizoen maar liefst 33 keer je inleg terug mocht je voorspeld hebben dat Cardiff City überhaupt de play-offs zou halen. Dit seizoen verwacht niemand dat Cardiff City lijfsbehoud kan veiligstellen en eerlijk is eerlijk: als je puur naar de selecties van alle degradatiekandidaten kijkt is Cardiff City simpelweg degradatiekandidaat nummer één.


Wedtip: Cardiff City eindigt laatste @ 3.25 (Betfair)


Fulham

Eindpositie 2017-2018: Derde in het Championship, promotie na play-offs


De selectie: De promotie van Fulham heeft er vooralsnog nog niet voor gezorgd dat de sterkhouders van vorig seizoen zijn vertrokken uit Craven Cottage. Met Ryan Fredericks (West Ham United) en David Button (Brighton & Hove Albion) vertrokken er tot op heden twee spelers die vorig seizoen een hoop minuten maakten in het eerste van Fulham, maar daartegenover staat een lijst met meer dan redelijke aanwinsten. Onder meer Jean Micheal Seri (Nice), André Schürrle en Aleksandar Mitrović (Newcastle United) maakten de afgelopen weken de overstap naar Fulham en dat zijn spelers die de ploeg toch een kwaliteitsinjectie geven.


Prognose: De aanwinsten van Fulham zien er goed uit en het moet voor Fulham toch mogelijk zijn om actief te blijven in de Premier League. De concurrentie is echter zoals ieder jaar enorm op het hoogste niveau van Engeland, maar met sterspeler Ryan Sessegnon in de ploeg is Fulham in ieder geval niet degradatiekandidaat nummer één. In Engeland zijn er zelfs voorbeschouwing geschreven waarbij men Fulham een kans geeft om in het linkerrijtje te eindigen. Dat lijkt wel heel optimistisch, maar met deze ploeg sluit ik niet uit dat Fulham het verblijf in de Premier League weet te verlengen.


Wedtip: -

4 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar wesley1240
Country flagwesley1240 in 5-08-2018 16:06 Voetbal
in 5-08-2018 16:06 Voetbal
9 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

denk persoonlijk dat liverpool kampioen word,misschien nipt,misschien paar punten

maar op goals spelen zal hier de bet zijn,onwijs aanvallende team is het geworden.

0 Vind ik leuk's
https://yalnizkurt.blogabet.com/


Ik speel ook nog wel, deels in combo's City most goals 1.35 - op 888

Ze scoren zo eenvoudig

Huddersfield ga ik ook eens naar kijken, lijkt value


Kroon heeft ook City leidt bij kerst voor 2.0

0 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Het zal gaan tussen City & Liverpool, ik verwacht uiteindelijk dat City nipt kampioen gaat worden.

0 Vind ik leuk's
Op zo. 5 aug. 2018, 22:46 schreef RKANTJO42:

denk persoonlijk dat liverpool kampioen word,misschien nipt,misschien paar punten

maar op goals spelen zal hier de bet zijn,onwijs aanvallende team is het geworden.

misschien tijd om te exposen,wie die minnetjes geeft en waarom

0 Vind ik leuk's
https://yalnizkurt.blogabet.com/

Voor komend weekend meteen al een mooie tip, Tottenham to win bij Newcastle staat op 2.10

0 Vind ik leuk's

Weet iemand waar je deze Outrights kan combineren? Ook met andere competities erbij?

Wil graag een seizoenscombi maken..

0 Vind ik leuk's

Op 888 kun je best combi maken van bv topscorer 1 land met team bet ander land - zolang ze onafhankelijk zijn

Mijn probleem is vaak dat er een max limiet is als de odd te hoog is - win limiet dan bv 1500

0 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Er zijn nog drie speelronden te gaan in de Premier League. De titelstrijd is nog niet beslist, daarnaast strijden er nog genoeg teams om Europees voetbal en de komende weken wordt er ook nog een degradant bekend. De bookmakers denken dat Cardiff City na dit seizoen terugkeert naar het Championship, maar ik ben daar niet zo zeker van. De club uit Wales heeft drie punten minder dan Brighton & Hove Albion en een minder doelsaldo, maar toch heeft Cardiff City op papier een makkelijker programma.


Cardiff speelt nog tegen Fulham (uit), Crystal Palace (thuis) en Manchester United (uit). Fulham en Crystal Palace zijn bovendien al uitgevoetbald. Brighton speelt daarentegen nog tegen Newcastle United (thuis), Arsenal (uit) en Manchester City (thuis). Alleen tegen Newcastle United geef ik Brighton kans van slagen, maar met zes nederlagen uit de laatste zeven wedstrijden is het vertrouwen tot een dieptepunt gedaald bij de formatie van Chris Hughton.


Al met al vind ik dat de bookies Cardiff City wel heel weinig kans op handhaving geven. Ik denk dat de weddenschap Brighton & Hove Albion degradeert @ 5.50 (Unibet) nog redelijk wat value bevat. Natuurlijk is het een long shot maar tegen deze odds durf ik het best aan.

3 Vind ik leuk's
Op wo. 24 apr. 2019, 15:05 schreef wesley1240:

Er zijn nog drie speelronden te gaan in de Premier League. De titelstrijd is nog niet beslist, daarnaast strijden er nog genoeg teams om Europees voetbal en de komende weken wordt er ook nog een degradant bekend. De bookmakers denken dat Cardiff City na dit seizoen terugkeert naar het Championship, maar ik ben daar niet zo zeker van. De club uit Wales heeft drie punten minder dan Brighton & Hove Albion en een minder doelsaldo, maar toch heeft Cardiff City op papier een makkelijker programma.


Cardiff speelt nog tegen Fulham (uit), Crystal Palace (thuis) en Manchester United (uit). Fulham en Crystal Palace zijn bovendien al uitgevoetbald. Brighton speelt daarentegen nog tegen Newcastle United (thuis), Arsenal (uit) en Manchester City (thuis). Alleen tegen Newcastle United geef ik Brighton kans van slagen, maar met zes nederlagen uit de laatste zeven wedstrijden is het vertrouwen tot een dieptepunt gedaald bij de formatie van Chris Hughton.


Al met al vind ik dat de bookies Cardiff City wel heel weinig kans op handhaving geven. Ik denk dat de weddenschap Brighton & Hove Albion degradeert @ 5.50 (Unibet) nog redelijk wat value bevat. Natuurlijk is het een long shot maar tegen deze odds durf ik het best aan.

Zou wel eens durven volgen. Mooie odd en het is zeker niet onmogelijk

2 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.