Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Nederlandse Eredivisie 2017-2018

Voorbeschouwing Eredivisie 2017-2018


Vrijdagavond gaat het nieuwe seizoen in de Eredivisie weer van start. Feyenoord wist zich vorig seizoen voor het eerst sinds 1999 weer te kronen tot landskampioen. Lukt het de Rotterdammers ook dit seizoen om de schaal te winnen? Of laten PSV en Ajax zich dit seizoen niet verassen door het elftal van Giovanni van Bronckhorst? Welke clubs kunnen verassen dit seizoen en welke ploegen strijden tegen degradatie? Voetbalwedden blikt vooruit op het Eredivisieseizoen 2017/2018.

Feyenoord

Eindpositie 2016/2017: 1

Opvallende nieuwkomers: Ridgeciano Haps (AZ), Jeremiah St. Juste (SC Heerenveen), Sofyan Amrabat (FC Utrecht), Jean-Paul Boëtius (FC Basel) en Kevin Diks (Fiorentina)

Seizoensverwachting: Voor Feyenoord zal het dit seizoen een hels karwei om de landstitel te prolongeren. De Rotterdammers raakten vier belangrijke spelers kwijt en het is nog maar de vraag of het daarbij blijft. Met het aantrekken van spelers als Haps, St. Juste en Amrabat heeft technisch directeur Martin van Geel een aantal spelers aangetrokken die zich al bewezen hebben bij subtoppers in de Eredivisie, maar het is nog maar de vraag of zij het niveau van een topclub aankunnen. Vorig seizoen was de ploeg van Van Bronckhorst vanaf de eerste speeldag lijstaanvoerder, maar het wordt dit seizoen – door het vertrek van een aantal basisspelers en Champions League-voetbal – ontzettend lastig om voor de tweede keer op rij landskampioen te worden.

Wedtip: Nicolai Jørgensen scoort meer dan 19.5 doelpunten @ 1.80 (Unibet)

 

Ajax

Eindpositie 2016/2017: 2

Opvallende nieuwkomers: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Benjamin van Leer (Roda JC) en Kostas Lamprou (Willem II)

Seizoensverwachting: Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de laatste keer dat Ajax een hoofdprijs won was in 2014. De Amsterdammers werden tussen 2011 en 2014 vier keer kampioen, maar de afgelopen drie jaar is er geen nieuw zilverwerk meer bijgekomen in de Johan Cruijff Arena. Vorig seizoen waren de Ajacieden dichtbij de Europa League-winst en een landstitel, maar stond men in Amsterdam uiteindelijk met lege handen. Lukt het Marcel Keizer, met een elftal dat vrijwel intact is gebleven, wél om een prijs te winnen met Ajax? De Ajax-spelers zullen er in ieder geval alles aandoen om iets te winnen, al was het alleen maar om Abdelhak “Appie” Nouri te steunen.

Wedtip: Kasper Dolberg scoort meer dan 19.5 doelpunten @ 1.85 (Unibet)

 

PSV

Eindpositie 2016/2017: 3

Opvallende nieuwkomers: Hirving Lozano (CF Pachuca) en Derrick Luckassen (AZ)

Seizoensverwachting: PSV eindigde vorig seizoen zes punten achter Feyenoord en daar had geen enkele PSV-supporter vrede mee. De Eindhovenaren verspeelden het vorig seizoen vooral in de eerste seizoenshelft en moeten er dit seizoen vanaf de eerste speelronde gewoon staan. Dat Philip Cocu zijn ploeg nog niet klaar is voor het seizoen werd bewezen in de twee wedstrijden tegen het Kroatische NK Osijek, dat ervoor zorgde dat PSV voor het eerst sinds 44 jaar niet present is op een Europees toernooi. Met Moreno, Guardado, Willems en Pröpper vertrokken er deze zomer een aantal sterkhouders uit Eindhoven en de ploeg van Cocu lijkt nog wel wat versterkingen te kunnen gebruiken.

Wedtip: -

 

FC Utrecht

Eindpositie 2016/2017: 4

Opvallende nieuwkomers: Cyriel Desser (NAC Breda), Sander van de Streek (SC Cambuur), Dario Dumic (NEC) en Urby Emanuelson (Sheffield Wednesday)

Seizoensverwachting: Er zijn vijf spelers uit de Domstad vertrokken die vorig seizoen vrijwel altijd werden opgesteld door Erik ten Hag. De Domstedelingen hadden vorig seizoen maar liefst elf punten meer dan achtervolger Vitesse en gingen volledig terecht Europa in. Met Dessers en Van de Streek heeft FC Utrecht twee versterkingen waarvan veel verwacht wordt door het FC Utrecht-publiek en de Domstedelingen zijn ook dit seizoen de favoriet om op de vierde plaats te eindigen na de traditionele top-3. FC Utrecht en Ten Hag bleken de afgelopen twee seizoenen een ideale combinatie en de verwachting is dat we dit seizoen ook weer kunnen genieten van het elftal van Ten Hag.

Wedtip: FC Utrecht eindigt na Ajax, PSV en Feyenoord @ 4.00 (Unibet)

 

Vitesse

Eindpositie 2016/2017: 5

Opvallende nieuwkomers: Luc Castaignos (Sporting Lissabon), Thomas Bruns (Heracles Almelo), Thulani Serero (Ajax), Tim Matavž (FC Augsburg), Bryan Linssen (FC Groningen) en Remko Pasveer (PSV)

Seizoensverwachting: Bij Vitesse hebben ze deze zomer niet stilgezeten. De Arnhemmers wonnen vorig seizoen voor het eerst in de 125-jarige historie een prijs en Vitesse is  daardoor dit seizoen actief in de Europa League. Er vertrokken een hoop spelers uit Arnhem de afgelopen maanden, maar er kwamen er dus ook veel voor in de plaats. Henk Fraser zal dit seizoen wat aanvallender willen voetballen, maar de Vitesse-coach zal – zoals altijd bij Vitesse – de eerste wedstrijden van het seizoen vooral nodig hebben om er een nieuw team van te maken.

Wedtip: -

 

AZ

Eindpositie 2016/2017: 6

Opvallende nieuwkomers: Marco Bizot (KRC Genk), Marko Vejinović (Feyenoord)

Seizoensverwachting: Bij AZ denken ze niet graag terug aan vorig seizoen. De Alkmaarders verloren in de bekerfinale van Vitesse (0-2) en gingen na strafschoppen in de finale om de play-offs om Europees voetbal onderuit tegen FC Utrecht, nadat de Alkmaarders de heenwedstrijd wisten te winnen met 3-0. John van den Brom staat nog steeds aan het roer bij de club uit Alkmaar en de AZ-coach verwelkomde vooralsnog met Bizot en Vejinović slechts twee spelers. Het lijkt erop dat AZ, na het vertrek van Ridgeciano Haps en Derrick Luckassen, nog wel wat versterkingen kan gebruiken. Voor Van den Brom is het in ieder geval zaak om zijn team dit seizoen een stuk constanter te laten presteren dan vorig seizoen.

Wedtip: -

 

FC Twente

Eindpositie 2016/2017: 7

Opvallende nieuwkomers: Danny Holla (PEC Zwolle), Jorn Brondeel (Lierse SK) en Tom Boere (FC Oss)

Seizoensverwachting: FC Twente eindigde vorig seizoen keurig op de zevende positie, ondanks alles wat er het jaar daarvoor gebeurden bij de Enschedeërs. De Tukkers kunnen ook volgend seizoen nog niet deelnemen aan de Europa League en dus is de kans weer aannemelijk dat de ploeg van René Hake de laatste maanden van dit seizoen voor spek en bonen mee zal spelen in de Eredivisie. Hake zag een aantal sterspelers van vorig seizoen vertrekken, maar met de nieuwe aankopen zal het voor FC Twente dit seizoen geen probleem moeten vormen om in de middenmoot te eindigen.

Wedtip: -

 

FC Groningen

Eindpositie 2016/2017: 8

Opvallende nieuwkomers: Mike te Wierik (Heracles Almelo), Ritsu Doan (Gamba Osaka), Todd Kane (Chelsea) en Lars Veldwijk (KV Kortrijk)

Seizoensverwachting: FC Groningen deed vorig seizoen wel mee aan de play-offs om Europees voetbal, maar toch was het seizoen niet geslaagd bij de Groningers. Vorig seizoen zagen we steeds meer lege stoeltjes in het Noordlease Stadion en vooralsnog is de FC Groningen-leiding nog niet tevreden over het aantal verkochte seizoenkaarten van het komende seizoen. Met het aantrekken van spelers als Veldwijk, Doan, Kane en Te Wierik moet Faber ervoor zien te zorgen dat het FC Groningen-stadion dit seizoen meer publiek trekt dan vorig jaar én er moet ook gewoon gepresteerd worden in de competitie.

Wedtip: -

 

SC Heerenveen

Eindpositie 2016/2017: 9

Opvallende nieuwkomers: Warner Hahn (Feyenoord), Lucas Woudenberg (Feyenoord), Denzel Dumfries (Sparta Rotterdam)

Seizoensverwachting: SC Heerenveen was vorig seizoen dé verassing van de eerste seizoenshelft. De ploeg van Jurgen Streppel had na zeventien wedstrijden 29 punten, maar in de tweede seizoenshelft viel de machine van Streppel ineen en pakten de Friezen slechts veertien punten uit zeventien wedstrijden. Er vertrokken deze zomer een aantal basisspelers uit Friesland, maar er wordt veel verwacht van de nieuwe spelers. Het is voor Streppel dit seizoen zaak om SC Heerenveen een stuk constanter te laten presteren dan vorig seizoen en dan is er misschien wel wat moois mogelijk in het Abe Lenstra Stadion.

Wedtip: -

 

Heracles Almelo

Eindpositie 2016/2017: 10

Opvallende nieuwkomers: Bart van Hintum (clubloos), Dries Wuytens (Willem II), Jeff Hardeveld (FC Utrecht) en Dario van den Buijs (FC Eindhoven)

Seizoensverwachting: De Heracles-supporters moeten het dit seizoen doen zonder Jan Smit, die vorig seizoen na 19 jaar een punt zette acht zijn voorzitterschap. John Stegeman is er dit seizoen nog wel bij als coach van Heracles en hij zag met Mike te Wierik, Thomas Bruns, Robin Gosens, Mark-Jan Fledderus en Justin Hoogma een aantal sterkhouders van vorig seizoen vertrekken. De Heracles-trainer heeft met Dario van den Buijs, Bart van Hintum, Dries Wuytens en Jeff Hardeveld een aantal nieuwelingen in zijn selectie die voor de Nederlandse voetbalvolger al bekend zijn alleen hebben die aanwinsten vorig seizoen amper gespeeld, of hebben ze nog amper ervaring in de Eredivisie. Toch hebben clubs het altijd moeilijk als ze op bezoek gaan in het Polman Stadion en het lijkt er dit seizoen ook op dat we Heracles ergens gaan terugvinden bovenaan in het rechterrijtje.

Wedtip: -

 

ADO Den Haag

Eindpositie 2016/2017: 11

Opvallende nieuwkomers: Lex Immers (Club Brugge), Bas Kuipers (Excelsior) en Melvyn Lorenzen (Werder Bremen)

Seizoensverwachting: ADO Den Haag had het vorig seizoen ontzettend lastig in de Eredivisie, daarnaast was het ook bestuurlijk erg onrustig bij de Hagenezen en dat gezamenlijk kostte Željko Petrović uiteindelijk de kop. Onder de opvolger van Petrović, Alfons Groenendijk, ging het een stuk beter en de Leidenaar hield de Hagenezen uiteindelijk nog relatief eenvoudig in de Eredivisie. Er zijn een hoop spelers vertrokken uit het Kyocera Stadion die vorig seizoen aan de kar begonnen te trekken toen het nodig was. Met Lex Immers hebben de Hagenezen een echt Hagenees aangetrokken, maar het belooft weer een moeilijk seizoen te worden in de hofstad.

Wedtip: -

 

Excelsior

Eindpositie 2016/2017: 12

Opvallende nieuwkomers: Desevio Payne (FC Groningen), Lorenzo Burnet (Slovan Bratislava) en Ali Messaoud (FC Valduz)

Seizoensverwachting: Excelsior speelde zich vorig seizoen op de een-na-laatste speeldag veilig. De Kralingers zullen ook dit seizoen de laagste begroting van de Eredivisie hebben en dus lijkt het weer een seizoen van overleven te worden voor het elftal van Mitchell van der Gaag. Er vertrokken deze zomer veertien spelers uit Kralingen en Van der Gaag kon tot op heden slechts zes nieuwe spelers verwelkomen. Voor de Kralingers wordt het dit seizoen ontzettend lastig om de twaalfde positie van vorig jaargang te evenaren, zeker als er de komende weken geen nieuwe versterkingen worden gepresenteerd. 

Wedtip: -

 

Willem II

Eindpositie 2016/2017: 13

Opvallende nieuwkomers: Ferando Lewis (AZ), Timon Wellenreuther (Schalke 04), Daniel Crowley (Arsenal) en Pedro Chirivella (Liverpool)

Seizoensverwachting: Vijf spelers die vorig seizoen in de laatste competitiewedstrijd tegen Ajax in de basis begonnen zijn deze zomer vertrokken bij Willem II. Daarnaast zijn er nog een aantal spelers vertrokken die in het seizoen 2016/2017 regelmatig minuten maakten voor Willem II. Van de Looi zag deze zomer negen nieuwe spelers op het trainingsveld, maar van spelers als Crowley en Chirivella mag je eigenlijk nog niet verwachten dat ze dit seizoen constant goed zullen presteren bij de Tricolores. De club uit Tilburg wil graag af van de stempel “degradatiekandidaat”, maar het lijkt erop dat de Tilburgers ook dit seizoen zich zullen focussen op de strijd tegen degradatie.

Wedtip: -

 

PEC Zwolle

Eindpositie 2016/2017: 14

Opvallende nieuwkomers: Erik Bakker (Cambuur), Diederik Boer (Ajax), Piotr Parzyszek (De Graafschap) en Dico Koppers (Willem II)

Seizoensverwachting: Het tijdperk van Ron Jans bij PEC Zwolle is voorbij en John van ’t Schip is zijn opvolger bij de Zwollenaren. De Blauwvingers zagen zeven huurlingen deze zomer terugkeren naar hun clubs, daarnaast werden Kevin Begois (FC Groningen) en Danny Holla (FC Twente) verkocht. Met het aantrekken van Piotr Parzyszek hopen de Zwollenaren een vervanger te hebben gevonden voor de vertrokken Nicolai-Brock Madsen en Erik Bakker moet Danny Holla doen vervangen op het middenveld. De Blauwvingers begonnen vorig jaar het seizoen teleurstellend, maar gezien het spelersmateriaal moet het voor Van ’t Schip mogelijk zijn om met dit PEC Zwolle ergens bovenaan het rechterrijtje te eindigen.

 

Sparta Rotterdam

Eindpositie 2016/2017: 15

Opvallende nieuwkomers: Alexando Craninx (Real Madrid), George Dobson (West Ham United) en Julian Chabot (RB Leipzig)

Seizoensverwachting: Met Denzel Dumfries en Rick van Drongelen vertrokken er de afgelopen weken twee talenten uit Spangen. Daarnaast zullen we dit seizoen ook Jerson Cabral, Martin Pusic en David Mendes da Silva niet meer in actie zien op Het Kasteel. De spelers die de Spartanen hebben aangetrokken zijn vrij onbekend, dus het is een beetje afwachten wat we moeten verwachten van deze aanwinsten. Voor Sparta zal het weer een seizoen van overleven worden, zeker omdat het tweede jaar in de Eredivisie altijd een stuk lastiger blijkt te zijn dan het eerste jaar.

Wedtip: -

 

Roda JC

Eindpositie 2016/2017: 17

Opvallende nieuwkomers: Simon Gustafson (Feyenoord), Hidde Jurjus (PSV) en Jorn Vancamp (Anderlecht)

Seizoensverwachting: Voor de fans van Roda JC is het te hopen dat het er dit jaar een stuk rustiger aan toe gaat dan vorig seizoen. De Kerkradenaren kregen vorig seizoen met  Aleksei Korotaev een nieuwe eigenaar, maar vooralsnog is Korotaev nog niet veel positief in het nieuws gekomen. Met Robert Molenaar hebben de Kerkradenaren alweer een nieuwe hoofdcoach en de van FC Volendam overgekomen Molenaar moet ervoor zorgen dat Roda JC ook volgend seizoen nog actief is op het hoogste niveau. Er vertrokken deze zomer maar liefst 18 spelers uit Kerkrade en vooralsnog zijn er slechts zes nieuwelingen gepresenteerd. Het duurt nog een aantal weken voordat de transfermarkt sluit en Roda JC kan die weken goed gebruiken om nog wat versterkingen te vinden, want anders krijgen de Kerkradenaren het wel heel erg moeilijk dit seizoen.

Wedtip: -

 

VVV-Venlo

Eindpositie 2016/2017: 1 (in de Jupiler League, dus gepromoveerd)

Opvallende nieuwkomers: Tarik Tissoudali (Le Havre), Lars Unnerstall (Fortuna Düsseldorf) Lennart Thy (Werder Bremen) en Leroy Labylle (MVV Maastricht)

Seizoensverwachting: Voor het VVV-Venlo van Maurice Steijn belooft het een lastig seizoen te worden in de Eredivisie. De Venlonaren werden vorig seizoen wel overtuigend kampioen in de Jupiler League, maar het is de vraag of dit elftal ook op het hoogste niveau meekan. Er kwamen vijf nieuwe spelers naar De Koel en er vertrokken deze zomer tien spelers bij de club, maar dat waren vooral huurlingen of spelers waarvan het contract niet verlengd werd. Alhoewel een club als VVV-Venlo eigenlijk thuishoort in de Eredivisie, is de verwachting toch dat ze ergens onderaan de ranglijst zullen eindigen en de Venlonaren weten dat ze vanaf dag één tegen degradatie zullen strijden.  

Wedtip: -

 

NAC Breda

Eindpositie 2016/2017: 5 (in de Jupiler League, gepromoveerd door play-offs)

Opvallende nieuwkomers: Thomas Agyepong (Manchester City), Rai Vloet (PSV), Menno Koch (PSV) en Karol Mets (Viking FK)

Seizoensverwachting: Niemand had vorig seizoen voor de winterstop verwacht dat NAC Breda zou promoveren naar de Eredivisie. Onder Marinus Dijkhuizen liep het voor de winterbreak niet bij de Bredanaren, maar onder Dijkhuizen zijn opvolger Stijn Vreven wist de club uit Breda te promoveren naar de Eredivisie. Er vertrokken deze zomer zes huurlingen uit het Rat Verlegh Stadion, daarnaast werd Cyriel Dessers verkocht aan FC Utrecht. De leiding van NAC heeft dit seizoen wéér een aantal spelers van Manchester City gehuurd, maar ook zij zullen tijd nodig hebben om zich aan het niveau van de Eredivisie te kunnen aanpassen. Net als VVV-Venlo zal het ook NAC Breda vooral een seizoen van overleven worden en roeien met de riemen die de club heeft.

Wedtip: -

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar wesley1240
Country flagwesley1240 in 7-08-2017 11:17 Voetbal
in 7-08-2017 11:17 Voetbal
11 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50

Best in Overijssel: Zwolle @16, Twente @1.50 en Heracles @2,75. Zwolle @16 is value

Odd voor Zwolle moet tussen de 5 en 8 liggen. Verschil tussen deze 3 is veel kleiner dan dat de odds suggereren. Twente aanvallend dramatisch in de voorbereiding, Heracles verdedigend slecht. wedtips die hierboven genoemd staan zijn fair, geen value daar dus

Bericht gewijzigd door bassiee op di 8 aug. 2017, 18:23
0 Vind ik leuk's

Ik vind Feyenoord kampioen @ 4.00 ook aan de hoge kant. 

0 Vind ik leuk's
You only sing when you're winning!

Belgen kunnen bij bet365 zelfs 5.00 krijgen voor Feyenoord kampioen en bij verschillende bookmakers staat ie ook nog op 4.50. Ik zie Feyenoord het kunstje niet nog een keer herhalen, zeker niet met de Champions League erbij. Ik verwacht dat het tussen Ajax en PSV zal gaan, mits PSV zich nog weet te versterken. Ben totaal niet onder de indruk van de aanval en de verdediging, maar Europees voetbal kan behoorlijk gunstig uit gaan pakken denk ik.

Op di. 8 aug. 2017, 20:22 schreef bassiee:

Best in Overijssel: Zwolle @16, Twente @1.50 en Heracles @2,75. Zwolle @16 is value

Odd voor Zwolle moet tussen de 5 en 8 liggen. Verschil tussen deze 3 is veel kleiner dan dat de odds suggereren. Twente aanvallend dramatisch in de voorbereiding, Heracles verdedigend slecht. Wedtips die hierboven genoemd staan zijn fair, geen value daar dus

 Ik vind 16.00 zeker aan de hoge kant voor PEC. Nu heb ik geen hoge verwachtingen van dit seizoen, zeker omdat ik PEC verdedigend nog te zwak vindt. De verdediging is op de keeper (Boer) na nog hetzelfde als vorig jaar toen PEC 67 tegendoelpunten kreeg. Aan de andere kant heeft Boer in de voorbereiding laten zien dat hij de verdediging goed neer kan zetten. Het feit dat PEC vrijwel uitsluitend tegen Jupiler League- en amateurploegen heeft geoefend zorgt wel weer voor een vertroebeld beeld. Desalniettemin; voor 16.00 wel een gokje waard. :)

0 Vind ik leuk's

Feyenoord zie ik eerlijk gezegd ook niet nog een keer kampioen worden, vorig seizoen zat natuurlijk wel alles mee in Rotterdam. Ajax speelde het hele seizoen in de europa league, PSV viel compleet door de mand en de Rotterdammers hadden bijvoorbeeld ook de mazzel dat de doellijntechnologie in De Kuip stond. Maar goed, vorig jaar had ook bijna niemand verwacht dat Feyenoord vanaf de eerste speelronde bovenaan zou staan.

De weddenschap PEC Zwolle best in Overijssel, heb ik over het hoofd gezien. De aankopen die Zwolle heeft gedaan zijn wat mij betreft logisch en een quotering van 16.00 is natuurlijk value. Vorig seizoen waren de Zwollenaren juist de favoriet om best in Overijssel te worden, maar toen werd FC Twente het onverwachts. Deze drie ploegen doen minder voor elkaar onder dan dat de bookmaker hier doet vermoeden, mooie pick Bassiee.  

0 Vind ik leuk's

Vanavond Roda JC - Vitesse. Wat kan de reden zijn waarom Vitesse op @1,95 staat? In mijn ogen echt het spelen op winst voor Vitesse waard. Eens? 

0 Vind ik leuk's
Onderschatting is dodelijk!
Op vr. 18 aug. 2017, 16:24 schreef yonkoofc:

Vanavond Roda JC - Vitesse. Wat kan de reden zijn waarom Vitesse op @1,95 staat? In mijn ogen echt het spelen op winst voor Vitesse waard. Eens? 

 Mee eens. Vitesse is normaal gesproken ook een stuk beter dan Roda JC, alhoewel Roda het vorig seizoen in thuiswedstrijden stug speelde. Maar Fraser begint gewoon met de spelers die ook speelden tegen NAC, dus ik verwacht ook niet dat die een probleem zullen hebben met Roda. Een reden waarom Vitesse zo hoog staat (aan het begin van de week stond Vitesse wint zelfs nog @ 2.07)  kan ik eerlijk gezegd ook niet vinden, of het moet gebaseerd zijn op de eerste helft van Roda in Zwolle.

0 Vind ik leuk's

Ik zag via oddschecker dat een bookmaker StanJames (staat hier niet op de site, maar ik kan me daar als Nederlander gewoon registreren volgens mij?) nog de weddenschap PSV kampioen aanbied voor notering 1.80. Dat vind ik wel erg hoog! PSV wordt gewoon kampioen lijkt me.

0 Vind ik leuk's

Wow idd, 1,80 erg hoog voor PSV kampioen. Zou hem graag spelen, maar bij StanJames kan je je als Nederlander niet aanmelden. Check ff de bookmakers pagina voor alle bookmakers die voor Nederlanders open zijn.

Bericht gewijzigd door vw-crew op di 7 nov. 2017, 21:14
0 Vind ik leuk's
Op di. 7 nov. 2017, 16:20 schreef ShowMeDaMane:

Ik zag via oddschecker dat een bookmaker StanJames (staat hier niet op de site, maar ik kan me daar als Nederlander gewoon registreren volgens mij?) nog de weddenschap PSV kampioen aanbied voor notering 1.80. Dat vind ik wel erg hoog! PSV wordt gewoon kampioen lijkt me.

Onderstaande odds zijn van Stan James en gevonden via https://www.oddschecker.com/football/netherlands/eredivisie/winner. Ik vind 2,25 eigenlijk best hoog alhoewel ik me afvraag of deze odds nog reeël zijn na vanavond (Ajax 3-3 tegen Twente) en Feyenoord (1-0) winst tegen Vitesse. Aan de andere kant, Willem II is nog een leuke. Die zijn in vorm en met 1001 een eurotje waard... geintje.


PSV > 2.25

Ajax > 2.75

Feyenoord > 4,00

AZ Alkmaar > 26,00

Vitesse > 26,00

Heerenveen > 34,00

Utrecht > 101,00

Heracles > 201,00

Zwolle > 201,00

Groningen > 251,00

Sparta Rotterdam > 751,00

Twente > 1001,00

Den Haag > 1001,00

NAC Breda > 1001,00

Roda > 1001,00

SBV Excelsior > 1001,00

Venlo > 1001,00

Willem II > 1001,00


0 Vind ik leuk's
You'll never walk alone!!!!

VVV-Venlo - FC Groningen

Scheidsrechter bij deze wedstrijd is Edwin van de Graaf en geeft vrij gemakkelijk kaarten als hij scheidsrechter is.

Daarbij is er de laatste tijd veel gebeurt bij Groningen waardoor er wellicht enkele frustraties in deze wedstrijd naar boven zullen komen. Voor VVV is het ook gewoon een belangrijke wedstrijd waar ze de punten thuis willen houden.

Ik zie wel value in de volgende bet: Over 3.5 cards @ 2.40 Unibet low stake. In de eerste ontmoeting tussen beide clubs werd deze line ook behaald.


Result: 1-3 won!

Bericht gewijzigd door tinusz op vr 16 feb. 2018, 22:20
5 Vind ik leuk's
Lage odds zijn net als mooie vrouwen, daardoor moet je je niet laten verleiden.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.